Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Ostrzeżenie?

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
745 Wyświetlenia

Witam,

z nieukrywanym zaskoczeniem przeczytałem maila od pokerstrategy ostrzegającego mnie o niekulturalnym zachowaniu na forum. W ciągu ostatnich kilku(nastu?) miesięcy napisałem naprawdę niewiele postów (może z 20 w 12 miesięcy), a ostatnie 'flamujące' w watku o Saphaelu jako reakcję na nadgorliwość moderatora 'lecępomirażu'. W związku z powyższym zwracam się się z zapytaniem czy o te posty chodziło? Mniej więcej 90% postów w tym temacie możnaby zakwalifikować do spamu/flamu, więc chciałbym wiedzieć czy jestem jedynym którego spotkał zaszczyt otrzymania maila o takiej treści?

Pozdrawiam.

PS. Urbi teraz już rozumiesz dlaczego tworzenie jakichkolwiek postów krytykujących staff nie ma najmniejszego sensu (poza ogólnonarodową rewoltą jak w przypadku Saphaela)? I tak odpowiedź będzie jedna: 'lecępomirażu' czy ktokolwiek inny jest jednym z 'najlepszych modów jakich mamy', więc spie....cie!... :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm:

EDIT: Z ciekawości, dlaczego wyżej wspomniany wątek został zamnknięty zanim zdążyłem przedstawić linki o które pytał Madavaster?

5 odpowiedzi
casalinga87
Oldschool Grinder

Napisane przez Saubon
I tak odpowiedź będzie jedna: 'lecępomirażu' czy ktokolwiek inny jest jednym z 'najlepszych modów jakich mamy', więc spie....cie!... :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm

potwierdzam i zapraszam _thumbsup:
https://polska.pokerstrategy.com/community/group/g2846//imgoingtomirage_Fan_Club.html

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez casalinga87

Napisane przez Saubon
I tak odpowiedź będzie jedna: 'lecępomirażu' czy ktokolwiek inny jest jednym z 'najlepszych modów jakich mamy', więc spie....cie!... :ayfkm: :ayfkm: :ayfkm

potwierdzam i zapraszam _thumbsup:
https://polska.pokerstrategy.com/community/group/g2846//imgoingtomirage_Fan_Club.html

LOL

Dołączyłem :f_cool:

Kaeresen
Oldschool Grinder

Strach pomyslec co by sie na forum działo gdyby moderatorzy nie utrzymywali wysokiego poziomu dyskusji poprzez subtelne edycje i cierpliwe napomnienia. Ze smutkiem patrzę na wszelkie głosy nieuzasadnionej krytyki i próby utrudniania im pracy.

Gdybym to ja był u władzy, na ostrzeżeniu by się nie skonczyło. Nie można tak robić.

Witaj Saubon,

Twoje pytanie przekazałem do wyjaśnienia.

Mam jednak pewne zastrzeżenia do Twojego postu, gdyż przede wszystkim bardzo niekulturalne jest przekręcanie nazw użytkowników na forum. Jedną z podstawowych zasad użytkowania sieci i forum jest przestrzeganie tzw. netykiety, która niemile odnosi się do tego rodzaju wybryków.

Pozdrawiam.

Mooris
PokerStrategist

Już spieszę z wyjaśnieniem.

Otrzymałeś ostrzeżenie za wielokrotny spam, mimo ostrzeżeń i próśb oraz licznych edycjach Twoich wypowiedzi. Do tego dochodzą wulgaryzmy oraz reklamowanie konkurencyjnych serwisów.

Co do Twojego posta na forum, prosiłbym następnym razem o wysłanie ticketu, gdyż jeśli każdy by chciał zapytać publicznie "za co...", to nie dalibyśmy sobie rady z odpisywaniem.

Mam również wrażenie, że nie chodzi Ci o wyjaśnienie powodu, tylko publiczne udowodnienie czegoś. Czego - nie wiem :)

Pozdrawiam i zamykam