Witam,
z nieukrywanym zaskoczeniem przeczytałem maila od pokerstrategy ostrzegającego mnie o niekulturalnym zachowaniu na forum. W ciągu ostatnich kilku(nastu?) miesięcy napisałem naprawdę niewiele postów (może z 20 w 12 miesięcy), a ostatnie 'flamujące' w watku o Saphaelu jako reakcję na nadgorliwość moderatora 'lecępomirażu'. W związku z powyższym zwracam się się z zapytaniem czy o te posty chodziło? Mniej więcej 90% postów w tym temacie możnaby zakwalifikować do spamu/flamu, więc chciałbym wiedzieć czy jestem jedynym którego spotkał zaszczyt otrzymania maila o takiej treści?
Pozdrawiam.
PS. Urbi teraz już rozumiesz dlaczego tworzenie jakichkolwiek postów krytykujących staff nie ma najmniejszego sensu (poza ogólnonarodową rewoltą jak w przypadku Saphaela)? I tak odpowiedź będzie jedna: 'lecępomirażu' czy ktokolwiek inny jest jednym z 'najlepszych modów jakich mamy', więc spie....cie!...
EDIT: Z ciekawości, dlaczego wyżej wspomniany wątek został zamnknięty zanim zdążyłem przedstawić linki o które pytał Madavaster?