Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Chat

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
560 Wyświetlenia
Rinnok
Elite Grinder

fajnie byloby gdyby na glownej stronie mozna bylo logowac sie na jakis polski kanal, przykladowo wchodze na strone ktos jest online a ja mam akurat ochote na szybkiego sweata, byloby o wiele latwiej kogos poszukac...niz zakladac temat czy czekac az ktos ze znajomych akurat bedzie online, ogolnie chat nie tylko do sweatowania ale do gadania tak jak na treningu ;)

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Mooris
PokerStrategist

Hej

Ostatnio przewinął się na forum temat Shoutbox - tam masz również wyjaśnione, dlaczego takie rozwiązanie nie zostanie wprowadzone. Większość argumentów (jak nie wszystkie), ma zastosowanie również w tym przypadku - wszak shoutbox to taka forma chatu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
insanepro
Elite Grinder

Mi się pomysł bardzo podoba.
Swoją drogą jeśli już jesteśmy przy komunikacji z innymi graczami to kompletnie nie podoba mi się to, że trzeba dodać kogoś do przyjaciół. Czasem jest potrzeba by dosłownie wymienić z kimś dwie wiadomości a dodawanie do przyjaciół powodu pewne komplikacje oraz wydłuża czas.

Odpowiedz
Cytat

Cześć SzulerPL,

zagadnienie to było już wielokrotnie poruszane. Konieczność zaakceptowania zaproszenia, by móc wysyłać wiadomości z inną osobą została wprowadzona, gdyż mieliśmy bardzo dużo skarg, że nasi użytkownicy dostawali wiele spamu w wiadomościach.

Zdajemy sobie sprawę, że dla niektórych z Was może to być uciążliwe, ale nie planujemy teraz zmienić tego systemu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Rinnok Autor wątku
Rinnok
Elite Grinder

chat moglby by ograniczony np wyslaniem jednej wiadomosci na minute, za to np na priv mozna by bylo gadac do woli...po drugie ktos moglby czuwac nad nim i np za slownictwo dawac bana, ostrzezenia cos w tym stylu ;p

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Chcemy skupić się na forum - to jest nasza główna platforma komunikacji i w najbliższym czasie nie zamierzamy tego zmieniać.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat