Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Shoutbox

8 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
705 Wyświetlenia
nikoafc
Oldschool Grinder

Mysleliscie kiedys o czyms takim ? Ludzie by mogli pisac tam na biezaco/umawiac sie na jakies wspolne sesje/zadawac proste pytania a nie zakladac odrazu nowy temat itp. itd.

entarction zdechlo i tak mi przyszlo do glowy bo mi sie nudzi;)

chyba to jednak moj router szwankuje:)

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi

Całkiem fajny pomysł. Zniknęłyby cotygodniowe topiki "Starsy padły?".

Odpowiedz
Cytat
Mooris
PokerStrategist

Hej

Nie sądzę, aby coś takiego kiedykolwiek powstało. Zdajecie sobie sprawę ile osób siedzi na forum? Napisalibyśmy jedno zdanie na shoutboxie i po sekundzie już byśmy go w gąszczu innych nie znaleźli :)

Odpowiedz
Cytat
kylsonn1
Elite Grinder

A moim zdaniem to jest dobry pomysł, sam chciałem założyć taki temat, ale wpisałem w SZUKAJ "shoutbox" i okazało się, że już taka propozycja padła.

Tak naprawdę jeden taki shoutbox już jest, chodzi mi o temat Day i Night Cafe, ale forma czatu czy shouta byłaby dużo wygodniejsza.

Proszę moderatorów o przemyślenie sprawy raz jeszcze

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Cześć,

pomysł może i ciekawy, jednak nie ma możliwości realizacji. Powodów jest kilka. Biorąc pierwszy z brzegu - założenie działania PokerStrategy.com oparte jest na forum, odpowiednio podzielonym tematycznie, gdzie stosunkowo łatwo odnaleźć poprzednie wpisy, które są uporządkowane i zarchiwizowane. Shoutbox byłby zaprzeczeniem założenia, na którym opieramy formę komunikacji. :)

Nie chodzi tylko o brak możliwości moderowania zachowania userów, ale również o treść tam wrzucaną. Kolejnym argumentem jest to, że każdy post przyczynia się to tworzenia treści na forum - np. pytanie, na które raz została udzielona odpowiedź, można odnaleźć i przytoczyć. Krzyczące pudełko nic takiego nie zaoferuje, a wręcz zachęci do produkcji spamu na skalę masową.

Jak już wspomniał Mooris, mamy bardzo wielu użytkowników i gdyby wszyscy zaczęli nagle wrzucać teksty do shoutboxa, to nikt by się w tym nie połapał, ani nie zdołał się skonsultować/umówić. Lepiej już założyć temat w odpowiednim dziale - przynajmniej można mieć pewność, że wątek nie przepadnie. A jeżeli przepadnie, można go podbić. Zakładka "Ludzie" też jest dostępna, także opcje są.

To tyle z mojej strony, pozdrawiam serdecznie. :)

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik
Oldschool Grinder

@nikoafc, zapraszamy do naszych Kafejek, lub na konferencję na Skype, gdzie zawsze jest możliwość, by z kimś posweatować :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Szuwarek
PokerStrategist

świeetny pomysł...... dla spamerów chyba... za dużo nas żebyśmy mogli na takim czacie normalnie pogadać

Odpowiedz
Cytat

Witam,

zawsze można spróbować dołączyć do jednej z grup learningowych. Zazwyczaj grupy takie składają się z kilku osób i wymiana informacji pomiędzy nimi odbywa się przez skype lub inny komunikator.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat