Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Kontakt w profilu

4 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
450 Wyświetlenia
BadBoy1989
Elite Grinder

Mam pewną propozycję dot. sposobu kontaktu z użytkownikami, którzy niekoniecznie nas znają a chcielibyśmy się z nimi skontaktować. Chodzi mi tutaj o to, by może warto było stworzyć dodatkowe ustawienia typu - nasz nr gadu gadu czy nasz login na skype. Oczywiście do ustawienia byłoby, czy te dane mają być dostępne dla wszystkich czy tylko dla przyjaciół. Myślę, że to dużo ułatwie kontakt między użytkownikami, bo ja osobiście często nie klikam w zakładkę ludzie i tak naprawdę ktoś chcę się ze mną skontaktować albo ja z nim i dopiero po tygodniu dochodzi do wymiany danych kontaktowych.

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Mooris
PokerStrategist

Witaj

Jeśli chodzi o zakładkę "Ludzie" - nie musisz w nią klikać, aby zobaczyć, czy ktoś chce Cię zaprosić, czy że ktoś wysłał wiadomość - zawsze przychodzi mail.

Co do numeru GG - kiedyś była możliwość dołączenia wiadomości przy wysyłaniu zaproszenia - zrezygnowaliśmy z tego, ponieważ wiele osób wykorzystywało metodę do rozsyłania niechcianych wiadomości.

Nasi informatycy tworzą nową wersję strony, lecz nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że taka opcja się tam znajdzie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Nasi informatycy tworzą nową wersję strony, lecz nie jesteśmy w stanie zagwarantować, że taka opcja się tam znajdzie.

Mocno się zmieni layout?

Odpowiedz
Cytat
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez Kamuflagee

Mocno się zmieni layout?

Ma być całkowicie nowa wersja strony, więc obstawiam, że tak :)

Aczkolwiek na razie nic jeszcze nie ujawniono :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat