Witam, rgam obecnie nl25 sh na everescie. Mam pytanie odnosnie zakres rak na pf, bo wydaje mi sie (tzn jestesm pewien :D), ze gram luzniej niz prawie wszyscy na tych limitach. nl10 przeszedlem dosc szybko, na nl25 po 6k rak tez winrate b. wysoki, a mimo to sie martwie jak to bedzie wygladac wyzej. gram jakies 31/27/3bet 14/AF 6.6, ats 58. Co sadza o tym bardziej doswiadczeni gracze? czy taka luzna gra moze byc oplacalna (tzn. jest, ale w longrunie)? Dodam, ze staralem sie nawet na sile zawezac zakres rak, ale wychodzi na to, ze taki po prostu ksztaluje sie 'moj styl', bo wydaje mi sie, ze gralem dzisiaj naprawde tight, a statystyki mowia co innego. Do tego na everescie duzo jest fiszy i luznych slabych graczy, co raczej bardziej by rpzemawialo za granie tight. Mimo to, moje myslenie w tamtych sytuacjach znajduje powody zeby podbijac duzo wiecej rak. Dodam na koniec ze po 6k rak na nl25 same moje non showdown winnings osiagaja jakies 16bb/100. mozliwe, ze to jakis chwilowy upswing? (wlasnie, czy po 6k w przypadku non showdown moze to byc chwilowy dobry run?)
Moje pytanie odnosnie tego calego tematu. Bylaby szansa zebym nagral filmik i jakis judge czy bardziej doswiadczeni gracze by sie przyjrzeli?
Prosze o wszystkie wartosciowe komenatrze i wymiade pogladow (zwlaszcza bym prosil graczy z wyzszych stawek, bardziej doswiadczonych).
edit: wiecej statystyk:
31.5/27.5/3bet 14.5/AF 6.8
4bet pf - 8.5
fold3bet - 78
cbet Flop - 87.5
cbet TURN - 63.54
fold sb to steal - 79
fold bb to steal - 62
fold to cbet - 65