Napisane przez Countit
mam ponad 300 BI, przy -15 BI w 5 min smieje sie z palcem w dupie![]()
założę się że są lepsze powody do radości niż palec w dupie
Napisane przez Countit
założę się że są lepsze powody do radości niż palec w dupie
Napisane przez Countit
OK, nie chce sie czepiac... Zreszta powiedzialem tylko, ze byles w dupie czyli nie mylilem sie.
Mnie po prostu 15K rak -EV daloby do myslenia. EV line pokazuje, ze powinienes przegrac 19 BI, przegrales az 33 BI. Co za pech.
Tez sie smieje z -15 BI, jesli zagralem je dobrze.
Moje ostatnie 24h (-9 BI). Srogie bad beaty sie sypaly

spoko, tylko poprostu chcialem ci powiedziec ze 15k rozdan zagrac -EV to jest nic. Mam ugrane chyba juz spokojnie z 1kk rozdan i wiem jakie Swingy moga byc.
Ale back to topic:
90% NL100/ 10% NL200

do tego 40$ Rakeback, 50$ Stellar i 50$ SCOOP Reload Bonus. Nice day.
Nice day
Swingi swingami, ale na EV line nie ma raczej tak duzych swingow. Zwykle jest tilt albo A-game. Wiadomo, jesli 10 razy pod rzad "kradniesz" z AK, KJs, 66, AQ, 99, QQ, KQs i za kazdym razem wpadasz na KK+ to EV line bedzie jechalo w dol, ale wiemy, ze to jest po prostu niefart... Po rozdaniu powiemy: "tak musialo byc". Ale zwykle EV line dla gracza SSS przedstawia po prostu poziom gry i zjazd 10+ BI pod rzad na EV line powinien zapalic lampke w glowie: "Zaraz, zaraz co ja odpier****? Czas sie ogarnac. Chyba probuje na sile cos wygrac."
Ale to takie moje osobiste przemyslenia. Zagralem 100K - 150K rozdan, wiec co ja tam wiem o zyciu
Ooo! Ale przynajmniej dowiedzialem sie, ze jest jakis reload na Starsach. Jak Ty tam grasz SSS, chyba zwiekszyli min BI? Zrobilbym ten bonus sobie...
Gralem na poczatku roku SSS SH, ale to bylo troche ponad 10K rak, zeby zrobic bonus na jednym ze skinow Microgaming. Spory plus, ale i tak dosc sceptycznie podchodze do tej gry. Po prostu troche bardziej tight kradlem niz na FR (dostalem czestsze calle niz FR), luzniej raisowalem i 3betowalem (odpowiedz na luzniesze raisy i limpy). Mysle, ze wygrywalem przede wszystkich dlatego, ze na SH jest wiecej rybek.
Ogolnie wole FR, wiec daruje sobie tem reload
E tam Countit ! Co to za sesja te parę rozdań
?? ? A Ty diablik posłuchaj autora tego tematu.Na FR twoje zdolności, talenty się właśnie marnują ! Rob jak chcesz ale...to właśnie na Sh można pokazać prawdziwe zdolności matematyczne.Tak, właśnie tak
.
Countit zapraszał do współpracy chętnych.Tu akurat jestem Pewny, że z współpracy między Wami może wyjść tylko Sukces.
Pozdrawiam
Jakoś w ten tilt nie wierzę, no nie wierzę z daleka
.Ale oczywiście na czuja(jak to fish
) dyplomatycznego, to mogę sie
nie mylić.Jak byście się z diablikem poznali i podałbyś mu te dzisiejsze dane, to by było jasne! Precyzyjna odpowiedż
A tak to tylko plotki, albo gdybanie.Ja tam nie wierzę ♠_evil: .
Pozdro
Szok, ale ja gralem SH... Naprawde, nie narzekam, gralo mi sie swietnie, ale wiem, ze przewage udalo mi sie zdobyc tylko dzieki wybitnie slabej grze przeciwnikow, ktorzy mysleli, ze jak juz graja SH to trzeba grac any2, bo blindy zezra. Gra SSS opiera sie bardzo na equity preflop, na grze tight. Powod jest prosty: im reka jest blizej gornego zakresu tym wieksza daje przewage nad innymi kartami. Top 5% daje bardzo duza przewage. Dalej te roznice sie zacieraja. A8s, AT, KJ, QJs, JTs, 55... Przyklady dobrych rak, ktore juz nie sa premium hands i dopiero na flopie moga stac sie silne. Dlatego warto miec stack, zeby z nimi grac.
Przed gra SH zrobilem data mining 10K rak i przeanalizowalem sobie "standardy" SH na danym limicie tzn. srednie zakresy graczy w roznych sytuacjach. Mimo to po prostu nie czuje sie za dobrze na stolikach 6-max.
Napisane przez Countit
![]()
![]()
![]()
jednak troche dolozylem....

no coz chociaz 170$ RB i 50$ Stellar.