Przejdź do forum
Statystyki z PTR

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Statystyki z PTR

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
478 Wyświetlenia
toMOKASYN

Przy przeglądaniu PTR'a zastanowiły mnie te 2 graphy. Chodzi mi głównie o showdown frequency. Czy tak niska wartość świadczy o tym, że zbyt często daje się wyblefować? Czy połączylibyście to jakoś z moja ponadprzeciętną agresją na tym limicie i niechecią przeciwników do sprawdzania mnie? Ogólnie gram 14/10 (wiem, wiem, troche spory gap pomiędzy dwoma), więc jak najbardziej tight i myślę o tym, czy nie powinienem poluźnić swojej gry. Wszak dopiero zaczynam i nawyki jeszcze mógłbym od biedy wypracować nowe. Poradźcie coś, bo winrate 3BB/100 jest na NL5 dla mnie zupełnie niezadowalający. :)

8 odpowiedzi
toony122

To sa jakieś zabawki żeby ładnie wyglądało, daj staty pozycyjne po dużej liczbie rozdań tak jak to jest w innych tematach to będziemy mogli coś powiedzieć.

a winrate wg tej strony to masz prawie 6bb/100

toMOKASYN Autor wątku
toMOKASYN

Nie wiem, gdzie taki winrate widzisz, skromy. Mhm, cała rzecz w tym że póki co gram bez statów i żadnych programów. Dopiero przymierzam się do kupna HMa. Btw. Przyda mi się już na NL10? Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Napisane przez GrudzienM
Dopiero przymierzam się do kupna HMa

jak kupisz i zaimportujesz ręce wtedy zobaczysz:)

toony122

Przyda się na każdym limicie, HM ma 15 dni wersje trail, PT3 ma bodajże 30 dni. W ten sposób możesz przez póltora miesiące używać tych programów za darmo, a potem wybrać ten który bardziej będzie ci pasował (ja polecam HM)

Opłaca się na NL10 grać z HUDem. Zawsze się opłaca. Pomimo tego, że na micro poziom generalnie jest słaby to nawet nie będąc super zaznajomionym z Trackerem łatwo będziesz mógł odróżnić idiotę (vp50 pfr 40) od w miarę normalnego gracza (vp 20 pfr 17). Sama ta wiedza strasznie ułatwia grę, nie mówiąc już o całej masie innej statystyk, które strasznie pomagają w podnoszeniu naszego winrate'u.

toMOKASYN Autor wątku
toMOKASYN

A myślicie, że warto kupować HMa wersję Small Stakes czy od razu walnąć kompletną wersję bez ograniczeń? Gdybym kiedyś przebił się przez NL50, bo tam kończy się możliwość używania Small Stakes, to łatwo znaleźć kupca na licencję?

jatotentu

Napisane przez GrudzienM
Gdybym kiedyś przebił się przez NL50, bo tam kończy się możliwość używania Small Stakes, to łatwo znaleźć kupca na licencję?

nie musisz nic sprzedawać tyko kupujesz upgrade licencji do full za jakies 30$ (nie pamietam dokladnie ceny)
pozdro