Witam,
proszę o analizę statystyk z 52k rąk z rush nl25 FR. Wszystkie ręce są z okresu, w którym zdecydowanie coś zaczęło się sypać w mojej grze i zaliczyłem spory spadek. Z góry dziękuję za pomoc :pokerface:.
Uploaded with ImageShack.us
Witam,
proszę o analizę statystyk z 52k rąk z rush nl25 FR. Wszystkie ręce są z okresu, w którym zdecydowanie coś zaczęło się sypać w mojej grze i zaliczyłem spory spadek. Z góry dziękuję za pomoc :pokerface:.
Uploaded with ImageShack.us
Siemanko!
Raise 1st wyglada calkiem OK, tyle ze z SB stealujesz za malo. Pomysl o tym kiedy profitujesz ( przy jakim fold to steal ) i jak czesto taki wystepuje.
Brak gry pozycyjnej w coldcallu. Roznica 1-2% miedzy MP a BU to jest nic.
Z 3betem jest troche lepiej, ale sadze ze da sie wiecej? To jest tylko moje przypuszczenie, ale wydaje mi sie, ze da sie to maxymalizowac i profitowac na tym mocniej.
Sporo foldujesz blindy. B bronisz lekko ponad 10%, BB 20%, z czego w kazdym p-rzypadku polowa to calle. Pomysl nad obrona BB vs SB, oraz znow wroc do 3betow i zapytaj, czy Fold to resteal przeciwnikow nie powoduje, ze mozesz 3betowac czesniej.
Niski squeez. Po prostu zwroc na to uwage.
Cbet flop jest plaski. Ciekawostka -> z EP masz ~7,5% range + cbetujesz ~60% - na BU tez cbetujesz 60%, tyle ze range masz ~9x szerszy
Tak wiem, ludzie OOP folduja czesciej itd. zgoda, ale znow zwroc na to uwage.
W 3bet potach cbetujesz duzo, ale Ty grasz po prostu relatywnie wasko. Mimo to, uwazaj na cbet buffy w 3bet potach -> jak 3betujesz gracz z wysokim Ft3bet, to ciezko ich bedzie wyrzucic cbetem/sth. Mysl nad range. Oczywiscie jak widzisz inne tendencje, to idz za nimi.
Check/raise flop, w sumie nutsowy
Spory fold to CB. W sumie to grasz po prostu ~fit or fold + co ciekawe na turnie tez foldujesz dosc duzo.
Prawde mowiac z tego co tu widac, to raczej zastanow sie na dobrem/inrepretacja spotow, niz nad poprawianiem jakiejs tam staty, bo koniec koncow, nie ma tu nic takiego. Tzn. grasz przewidywalnie, dosc szczerze, ale nie sadze zebys byl jedynym tego typu graczem i nie sadze, zeby kazdy z kim grasz na sile to wykorzystywal.