Przejdź do forum
Odzwyczajenie od mu...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Odzwyczajenie od multitablingu

6 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
624 Wyświetlenia
levuschytrus

Może dla niektórych okażę się to śmieszne ale mam problem ze zbyt małą ilością stołów. Właśnie przechodzę z ostrego massgrinda po 30 stołów FR NL na P* (miałem odblokowane do 32) na SH i chciałbym zacząć od 6-9 stołów na razie, żeby jak najwięcej wyłapać leaków w mojej grze. Zauważyłem niestety pewną tendencję, otóż im mniej gram stolików tym więcej wydziwiam. Jakieś chore hero calle, dziwne reraisy z dupy. Ogólnie się leveluję na maksa nawet na stawkach NL10. Wcześniej grałem NL50 FR. Czy ktoś może miał podobny problem albo ma jakiś pomysł co z tym zrobić, ponieważ kompletnie tracę motywację do gry po kilku minutach gdzie wcześniej potrafiłem robić 3 godzinne sesję.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

Mam to samo, na 4 -6 stołach nudy że 3 bet skacze do 20 na micro albo staty 28/24 na micro to nie dobrze raczej. Ja mam taki sposób jak ide limit wyżej.

Gram ogólnie w stacku 24 stoły jak jest akcja post flop do rzucam na inny monitor. Jak ide limit wyżej to robię tak, że otwieram 10 stołów jak po 5 - 10 min zaczynam się nudzić odpalam 2 jak mi brakuje czasu na zastanowienie to nie otwieram nowych stołów. Według mnie jak nie musisz mysleć za dużo nad preflopem 4 betami itd to nie ma sensu ograniczac gry do 4 stołów czy tam 10 stolów. Bo to strata $/h. Jak chcesz troche bardziej pokombinowac to możesz robic jakiś table selection żeby było 2 mega donków po prawej typu 80/20 albo kogoś z 3 betem 30 który stakuje się co 2 ręke. Zawsze to zajmuje troche czasu. Mozna skupic się na obserwacji graczy. Ale co można obserwowac na takich limitach :O że ktoś donkuje z nietrafionym flushem albo robi overbet na river jak mu dojdzie. To można na 20 stołach wyłpać. Ogólnie to polecam jak chcesz grac na mniejszej ilości stołów robić table selection konkretny. szukasz stołu 5 donkami itd to w czasie sesji możesz nawet na ponad 40 stołach skakać.

PS jak zwiększyć limit stołów ? na starsach ?

Odpowiedz
Cytat
levuschytrus Autor wątku
levuschytrus

Dzięki za odpowiedź. :fdrink
Co do stołów to w moim przypadku wyglądało to tak, że jednego miesiąca zrobiłem dosyć spory volume około 250 tys. hands i na koniec miesiąca otrzymałem maila, że zauważyli, iż podejmuję szybko decyzję bla bla i dlatego podwyższają mi limit stołów do 28 i kolejnego miesiąca było podobnie tylko, że do 32. Wydaję mi się, że gdybyś napisał maila do supportu o zwiększenie limitu stołów nie było by większych problemów.

Odpowiedz
Cytat

While players may play an unlimited number of tournaments (including Sit
& Go tournaments) at once, there is a limit on the number of ring game
tables a player may be seated at concurrently. The default limit for ring
games is 24 tables, but this limit may be raised or lowered for individual
players as described below.

Table limits are not increased due to player requests. Players wishing to
have their limit lowered may do so by emailing support@pokerstars.com.

Players who play more than four ring game tables at a time and take
significantly longer on average to act will receive a request to speed up
their play. If slow play continues for an additional month after such
communication, individual players may be limited to playing fewer tables
concurrently. Players who have their table limits reduced may have them
increased again by acting sufficiently faster over a month long period.

Players who frequently play the maximum allowed 24 tables and act
significantly faster than average will be allowed to play more than 24
tables concurrently. All increases in table limits will be enacted based
on a monthly review of statistics that calculate a player’s average time
to act during the prior month.

Please do not hesitate to contact us again if you need any further
assistance.

Regards,

Evgenia
PokerStars Support Team

Czyli jednak za wolno :( gram zeby dali więcej a taki nananoko moze 50 grać :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
levuschytrus Autor wątku
levuschytrus

No cóż myślałem, że pójdą na rękę a tu zonk :pokerface: Jak ja grałem na P* te 24 stoliki to nie w tile tylko nakładane na siebie plus skróty klawiatury i szło jak torpeda :fuckyeah miałem czas nawet zapalić fajkę w trakcie :challenge Także może tak spróbuj chociaż trzeba się nauczyć zapamiętywania akcji na danym stoliku bo zamiast cbeta trzaśniesz donka co się nie rzadko u mnie zdarzało :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

Ja w gram stacku nakładane na siebie jak jest akcja post to leci an inny monitor. na 24 stołach fr to sobie neta przeglądam :P tylko na sh czasami tn mi time bank włączy.

Odpowiedz
Cytat