Przejdź do forum
Na jakim stoliku le...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Na jakim stoliku lepiej zagrać ?

130 Posty
35 Użytkownicy
0 Reakcje
12.4 K Wyświetlenia

W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia i skromnie wycofać się z moimi uwagami, które jak udowodniłeś nie mają absolutnie sensu. Jeżeli uda Ci się pomnożyć te pieniądze będę pełen podziwu.

Good luck & have fun

Juniorski90
Oldschool Grinder

Zamiast pieprzyc glupoty i robic z siebie idiote to usiadz do stolika ze swoim mega bankrollem, a szybko przekonasz sie, ze wszyscy sie tu wypowiadajacy poza toba mieli racje... powodzenia :f_cool:

Episodex
PokerStrategist

Napisane przez Krzysiek040
djcosmo wiem że najlepszym wyjściem było by wpłacić ale szkoda mi kasy na pokera

Przecież kasę wpłacasz po to, żeby ją pomnożyć :facepalm:. Szkoda Ci $10, które (jeśli umiesz grać) w krótkim czasie podwoisz i zaraz możesz wypłacić zainwestowane $10 a nie szkoda Ci 5h dziennie czasu grać, żeby zarobić $0,20... Nawet jeśli Ci się uda pomnożyć tą kasę to i tak stracisz MASĘ czasu przez to, że zaczniesz od tak małej kwoty.
Co do roomów z freerollami to nie wiem, grałem może 3 na Titanie. Teraz gram na Starsach za wpłaconą kasę cashówki.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

RE:Episodex Właśnie po to są free rolle żeby sobie na nich grać , zarabiać bez żadnego wkładu , może są troche czasochłonne ale nie ryzykujesz własnej kasy , nawet jak to przegram to i tak mało mnie to będzie obchodziło bo to łatwo zarobione pieniądze , na samej grze praktycznie (a ja grać lubię) więc nie wiem co tutaj ci nie pasuje. A czasu mam sporo , i go wypełniam jak nie w taki to inny sposób , jak ktoś lubi biegać to sobie biega a jak grać w pokera to gra w pokera. Ja łączę przyjemne z pożytecznym a to że zajmuje to sporo czasu mi zupełnie nie przeszkadza.

RE:Juniorski90 Jak cię boli że zagram z 1 stackiem na najniższym limicie to czego szukasz w tym temacie ? jesteś jak stara baba , zawsze musisz dorzucić swoje 3 grosze do tej dyskusji mimo że nikt nie oczekuje na takie żałosne odpowiedzi jak twoja.

WSZYSTKICH KTÓRZY JESZCZE SIĘ NIE ODSTRESOWALI W TYM TEMACIE A CHCIELI BY ZAPRASZAM NA PMA ŻEBY NIE ROBIĆ JESZCZE WIĘKSZEGO SPAMU NIŻ JEST. TEMAT ZAMKNIĘTY DLA GŁUPKÓW , DLA LUDZI KTÓRZY CHCĄ NAPISAĆ COŚ MĄDREGO NADAL OTWARTY.

Tego już nie przeczytałeś , czy przeczytałeś ale nie dotarło ?? :facepalm:
Bo jak byś przeczytał i zrozumiał to byś wiedział że temat jest dla ciebie zamknięty.

khersai
Oldschool Grinder

Napisane przez Episodex
Szkoda Ci $10, które (jeśli umiesz grać) w krótkim czasie podwoisz i zaraz możesz wypłacić zainwestowane $10 a nie szkoda Ci 5h dziennie czasu grać, żeby zarobić $0,20...

ziomuś, idź porozdawać ulotki kilka godzin i będziesz miał spokojnie rolla na nano stawki, no chyba, że boisz się odejść od kompa i narazić na promienie słoneczne

Episodex
PokerStrategist

Jak tam chcesz. Ja teraz żałuję, że nie zacząłem grać w pokera jak miałem kiedyś więcej czasu. Mam nadzieję, że nie będziesz żałował tych tygodni grania za centy jak kiedyś już nie będziesz miał tyle czasu co teraz ;).

Nie odpisałeś czy się technicznie da usiąść do stolika z <$1. Bo jeśli nie to cała ta dyskusja i tak była bezcelowa...

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

RE: khersai , nie pytam tutaj jak zarobić kasę po to żeby ją bezsensownie wpłacić na jakiś poker room tylko o to na którym stoliku zagrać z 20 centami/40 centami. Nie boję się odejść od komputera , bo miał bym nawet teraz kasę żeby wpłacić te 50$ tyle że to jest głupota skora są free rolle na których można nieco wolniej ale można zbudować bankroll , nie chodzi o bankroll na nie wiadomo jakie limity ale cierpliwie krok po kroku i coś już można zdziałać.

RE: Episodex da radę dołączyć do gry z 20 centami , ale na NL chyba trzeba 40 centów (nie problem , z czasem na free rollach tyle ugram). Jak by było jakieś inne lepsze wyjście to bym je raczej wybrał , ale że te jest najlepsze to właśnie je wybrałem.

xmarylin to żadna parodia bo da się tak grać , ty chyba tak nie umiesz skoro uważasz że to parodia , po prostu trzeba grać rozsądnie. Nie wiem o co ci chodzi z tymi play money na starsach ale ładniej wygląda jak się pisze "sobie" zamiast "se" i pewnie by mi to zajęło dłużej niż ugranie czegoś na free rollach Everesta (tego akurat nie jestem pewien bo nie grałem na tych "starsach").

nie da się - bo jak już wyżej ktoś napisał nie masz rolla nawet na 2 AI ;)

A starsy to Pokerstars - tam możesz grać play money i sprzedawać je na serwisach, które to skupują. Było na forum, poszukaj.
Imo jest to lepszy sposób niż freerolle, skoro jesteś w nich w stanie wygrać kilka centów.

edit:
rzeczywiście nie umiem, bądź raczej nie umiałbym grać "rozsądnie" z kilkoma centami, bo to fizycznie niemożliwe - jeden bad beat i koniec grania, to co to za granie?

Poprawiać mnie nie musisz, bo akurat z kulturą języka w odpowiednich sytuacjach jestem w stanie SOBIE poradzić, ale jak mnie coś rozje*ie to se piszę tak o :f_thumbsup:

Jak by było jakieś inne lepsze wyjście to bym je raczej wybrał , ale że te jest najlepsze to właśnie je wybrałem.

ładniej i poprawniej wydaje się użyć słowa "to" ;)
pilnuj się jak chcesz poprawiać innych

I nie irytuj się tak, że ktoś ci tu ciśnie, głupio odpowiada, etc., bo doje*ałeś kolego takie zapytanie, że jednak można je określić mianem GŁUPIEGO :)

W każdym razie, bez osobistych wycieczek - twój czas, twój hajs - graj jak chcesz i co chcesz, a ja chciałbym zauważyć, że oprócz komentarza do twojego zapytania udzieliłem ci również podpowiedzi jak zdobyć trochę siana na rozpoczęcie jakiejś SENSOWNEJ rozgrywki.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No właśnie to jest najbardziej żałosne że zakłada człowiek temat i wpadają tacy "znawcy" i kilka osób które chce naprawdę udzielić jakiejś odpowiedzi bez swoich "dodatków". A tak się da grać , wystarczy dostosować grę do posiadanego kapitału i wchodzić tylko w pewniaki , jeżeli ty wchodzisz w byle badziew pierwszy lepszy który dostajesz to się nie dziwię że granie ostrożne z minimalnym BI jest dla ciebie bardzo dziwne.

A jak ktoś głupio odpowiada to tylko o nim świadczy że jest równie głupi jak jego odpowiedzi. Pytanie jest dla ciebie głupie bo nie potrafisz na nie udzielić żadnej mądrej wypowiedzi , nawet głupiej nie umiesz bo głupia wypowiedź też musi trzymać jakiś poziom.

A jeżeli nie umiał byś niczego wygrać z minimalnym BI bez dokupywania się to tylko świadczy o tym że jesteś leszczem który bez 50 BI w zapasie nic nie potrafi wygrać bo wchodzi w tak głupie ręce jak ich posiadacz.

Jak narazie twoje wypodziedzi nie wniosły nic do tematu jak tylko zbędne prowokowanie i offtop , a te twoje rady możesz sobie... (wiesz co możesz z nimi zrobić prawda ?).

Episodex
PokerStrategist

No właśnie to jest najbardziej żałosne że zakłada człowiek temat i wpadają tacy "znawcy" i kilka osób które chce naprawdę udzielić jakiejś odpowiedzi bez swoich "dodatków". A tak się da grać , wystarczy dostosować grę do posiadanego kapitału i wchodzić tylko w pewniaki , jeżeli ty wchodzisz w byle badziew pierwszy lepszy który dostajesz to się nie dziwię że granie ostrożne z minimalnym BI jest dla ciebie bardzo dziwne.

A jak ktoś głupio odpowiada to tylko o nim świadczy że jest równie głupi jak jego odpowiedzi. Pytanie jest dla ciebie głupie bo nie potrafisz na nie udzielić żadnej mądrej wypowiedzi , nawet głupiej nie umiesz bo głupia wypowiedź też musi trzymać jakiś poziom.

A jeżeli nie umiał byś niczego wygrać z minimalnym BI bez dokupywania się to tylko świadczy o tym że jesteś leszczem który bez 50 BI w zapasie nic nie potrafi wygrać bo wchodzi w tak głupie ręce jak ich posiadacz.

Jak narazie twoje wypodziedzi nie wniosły nic do tematu jak tylko zbędne prowokowanie i offtop , a te twoje rady możesz sobie... (wiesz co możesz z nimi zrobić prawda ?).

Sorry ale tym postem udowodniłeś ostatecznie jak małe masz pojęcie o pokerze.

khersai
Oldschool Grinder

powiedział gościu, który przewalił 25BI grając SSS

Napisane przez Episodex
Sorry ale tym postem udowodniłeś ostatecznie jak małe masz pojęcie o pokerze.

Napisane przez khersai
powiedział gościu, który przewalił 25BI grając SSS

dziękuję :f_thumbsup:

W takim wypadku, skoro uważasz, że jestem "leszczem", prowokuję, moje rady mogę sobie wsadzić w dupę może zrobisz mi private coaching za $50?

Zapłacę jeśli nauczysz mnie czegoś więcej niż sam wiem, a przede wszystkim zapłacę jeśli pokażesz mi jak można nie być "leszczem" próbując grać z jednym, niepełnym BI sss?
Nawet PPP czy GR z pewnością zaciekawią się jak można jeszcze lepiej wyselekcjonować ręce i dostosować grę sss do posiadanego "kapitału" (czy tak można określić kilka centów?)

Nie mam zamiaru dalej się z tobą przekomarzać, wytykać, przekonywać, bo z pewnością zaraz usłyszę ile to mam lat i jaki jestem niedojrzały ubuehyhy i może jeszcze więcej paradoksalnych wypowiedzi

A jak ktoś głupio odpowiada to tylko o nim świadczy że jest równie głupi jak jego odpowiedzi. Pytanie jest dla ciebie głupie bo nie potrafisz na nie udzielić żadnej mądrej wypowiedzi , nawet głupiej nie umiesz bo głupia wypowiedź też musi trzymać jakiś poziom. A jeżeli nie umiał byś niczego wygrać z minimalnym BI bez dokupywania się to tylko świadczy o tym że jesteś leszczem który bez 50 BI w zapasie nic nie potrafi wygrać bo wchodzi w tak głupie ręce jak ich posiadacz.

Prosiłbym w tej chwili o nieobrażanie mnie infantylnymi WYPOWIEDZIAMI

P.S.
udzielić można ODpowiedzi
a wypowiedzieć można się na konkretny temat

ech... ile jeszcze trolli, o SuperModeratorze widzisz i nie grzmisz ;)

edit:
może nie powinienem, ale dam ci życiową radę - ambicja to nie wszystko - może kiedyś to zrozumiesz

szok38
Elite Grinder

Ciężko mnie zszokować.Tobie się udało.... Jeszcze czegoś takiego to forum nie widziało. Gratuluję :facepalm:
ps. te :f_rolleyes: ??

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Kończę te jałowe dyskusje z ćwierćinteligentami (są też normalni userzy w tym temacie w tym ja :) ).

Jak ktoś jest dobry gracz to i z 20 centów coś zrobi :) widocznie większość z was musi mieć duży zapas stacków bo popełniacie dużo błędów. Ja także popełniam błędy ale umiem grać tak aby dostosować się do kapitału który posiadam , a to że przegrałem 20 BI to nie jest nic strasznego , ludzie przegrywają więcej , a niejeden gracz który przegrał swój bankroll i potem się odegrał wiele się dzięki temu nauczył i by wam pewnie teraz wsze bankrolle wyzerował (może nie każdy ale znalazło by się takich kilku).

RE: xmarylin chyba sobie żartujesz , myślisz że jak ty subtelnie mnie obrazisz to ja tobie podziękuję ? jeżeli tak to źle myślisz.

RE: khersai nie ja jedyny przegrałem swój kapitał początkowy i tak jak pisałem wyżej , niejeden zawodnik który przegrał swój kapitał a potem się odkuł , wyzerował by ci twój bank roll.

A granie na niskich limitach nie ma w sobie nic złego , jak ktoś ma nie wiadomo ile $$ to niech sobie gra na najwyższych , ja na razie nie mam możliwości grania na limitach wysokich więc gram na niskich. A 1 BI da radę spokojnie coś wygrać , tyle że trzeba trochę więcej cierpliwości żeby takie granie przynosiło zyski, także nie rozumiem tego waszego żałosnego oburzenia i prowokacji a zwłaszcza tego trollingu i offtopu.

skajlacz
Oldschool Grinder
szok38
Elite Grinder

Kończ Waść ! Wstydu oszczędz...
Niniejszym przepraszam Henryka Sienkiewicza , Daniela Olbrychskiego i samego Andrzeja Kmicica.
Z wiadomych nie dla wszystkich względów ...
Ps. Wiem ,że marne moje starania bo nie zrozumiesz.Ale obejrzeć możesz ...

BenitodeSoto
Oldschool Grinder

grasz freerolle i wygrywasz po 5c za pierwsze miejsce a nie zagrasz w Bankroll Builder ?
jeżeli na to nie wpadłeś to służę radą za 10% wygranej ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Bankroll builder czyli ten turniej o którym pisałem , jest nawet taka dobra koncepcja żeby wygrać same punkty summit i je zamienić na $$ tyle że nie wiem po jakim kursie się wymienia pkt za $$. I jeszcze to jest trochę trudne żeby zająć co najmniej 50 miejsce na końcu turnieju , tam nie grają już tacy nowicjusze jak by się mogło wydawać , znaczy ja miałem miejsca nawet 20 tyle że jak czekałem na dobrą rękę którą mógł bym rozegrać to przeważnie zostawałem daleko w tyle tak że już bardzo ciężko było to nadrobić.

brniesz w to niepotrzebnie, a ja nie mogę się niestety oprzeć ochocie napisania kolejnego posta

Określasz nas (domyślam się, że to m.in. do mnie :facepalm: ) ćwierćinteligentami, twierdzisz, że jesteś o wiele lepszy od wielu z tych, którzy się tu wypowiedzieli, a więc:
http://www.pokertracker.com/products/PT3O/freetrial.php
dla wyjaśnienia - to program, który musisz zainstalować aby nam udowodnić, że jesteśmy zerami i nie mamy pojęcia o pokerze i że wielu, quasi-pokerzystów twojego pokroju by nas teraz "wyzerowało".

Pokaż jak to można być na tyle konserwatywnym (?), doskonałym (?), szczęśliwym (?) graczem, żeby z 20 centami zacząć grać sss i wygrywać dzięki utopijnej selekcji rąk, stołów, graczy.

Stwórz odpowiednią próbkę, a zapłacę ci za to $500, które w sumie, jeśli ci się to uda, będzie marnym groszem.

edit:

I jeszcze to jest trochę trudne żeby zająć co najmniej 50 miejsce na końcu turnieju , tam nie grają już tacy nowicjusze jak by się mogło wydawać , znaczy ja miałem miejsca nawet 20 tyle że jak czekałem na dobrą rękę którą mógł bym rozegrać to przeważnie zostawałem daleko w tyle tak że już bardzo ciężko było to nadrobić.

"ale stary jesteś krejzol :f_ugly:

ta wypowiedź jest tak komiczna (odnośnie twoich wcześniejszych wypowiedzi), że pozwoliłem ja sobie wytłuścić, ale komentarz jest z pewnością zbędny :f_thumbsup:

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ja nie muszę nic nikomu udowadniać a zwłaszcza takiemu zeru jakim jesteś :)
Gram tylko i wyłącznie dla siebie.

piszesz same głupoty niepoparte argumentami , zacznij używać konkretnych argumentów. Bez tego to jak na razie cały czas trollujesz i offtopujesz , twoje wypowiedzi nie wnoszą nic do tematu.

Idź się pobaw w piaskownicy , odstresuj zamiast tutaj wyładowywać swoje życiowe stresy.