W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia i skromnie wycofać się z moimi uwagami, które jak udowodniłeś nie mają absolutnie sensu. Jeżeli uda Ci się pomnożyć te pieniądze będę pełen podziwu.
Good luck & have fun
W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia i skromnie wycofać się z moimi uwagami, które jak udowodniłeś nie mają absolutnie sensu. Jeżeli uda Ci się pomnożyć te pieniądze będę pełen podziwu.
Good luck & have fun
Zamiast pieprzyc glupoty i robic z siebie idiote to usiadz do stolika ze swoim mega bankrollem, a szybko przekonasz sie, ze wszyscy sie tu wypowiadajacy poza toba mieli racje... powodzenia
Napisane przez Krzysiek040
djcosmo wiem że najlepszym wyjściem było by wpłacić ale szkoda mi kasy na pokera
Przecież kasę wpłacasz po to, żeby ją pomnożyć :facepalm:. Szkoda Ci $10, które (jeśli umiesz grać) w krótkim czasie podwoisz i zaraz możesz wypłacić zainwestowane $10 a nie szkoda Ci 5h dziennie czasu grać, żeby zarobić $0,20... Nawet jeśli Ci się uda pomnożyć tą kasę to i tak stracisz MASĘ czasu przez to, że zaczniesz od tak małej kwoty.
Co do roomów z freerollami to nie wiem, grałem może 3 na Titanie. Teraz gram na Starsach za wpłaconą kasę cashówki.
RE:Episodex Właśnie po to są free rolle żeby sobie na nich grać , zarabiać bez żadnego wkładu , może są troche czasochłonne ale nie ryzykujesz własnej kasy , nawet jak to przegram to i tak mało mnie to będzie obchodziło bo to łatwo zarobione pieniądze , na samej grze praktycznie (a ja grać lubię) więc nie wiem co tutaj ci nie pasuje. A czasu mam sporo , i go wypełniam jak nie w taki to inny sposób , jak ktoś lubi biegać to sobie biega a jak grać w pokera to gra w pokera. Ja łączę przyjemne z pożytecznym a to że zajmuje to sporo czasu mi zupełnie nie przeszkadza.
RE:Juniorski90 Jak cię boli że zagram z 1 stackiem na najniższym limicie to czego szukasz w tym temacie ? jesteś jak stara baba , zawsze musisz dorzucić swoje 3 grosze do tej dyskusji mimo że nikt nie oczekuje na takie żałosne odpowiedzi jak twoja.
WSZYSTKICH KTÓRZY JESZCZE SIĘ NIE ODSTRESOWALI W TYM TEMACIE A CHCIELI BY ZAPRASZAM NA PMA ŻEBY NIE ROBIĆ JESZCZE WIĘKSZEGO SPAMU NIŻ JEST. TEMAT ZAMKNIĘTY DLA GŁUPKÓW , DLA LUDZI KTÓRZY CHCĄ NAPISAĆ COŚ MĄDREGO NADAL OTWARTY.
Tego już nie przeczytałeś , czy przeczytałeś ale nie dotarło ??
Bo jak byś przeczytał i zrozumiał to byś wiedział że temat jest dla ciebie zamknięty.
Napisane przez Episodex
Szkoda Ci $10, które (jeśli umiesz grać) w krótkim czasie podwoisz i zaraz możesz wypłacić zainwestowane $10 a nie szkoda Ci 5h dziennie czasu grać, żeby zarobić $0,20...
ziomuś, idź porozdawać ulotki kilka godzin i będziesz miał spokojnie rolla na nano stawki, no chyba, że boisz się odejść od kompa i narazić na promienie słoneczne
Jak tam chcesz. Ja teraz żałuję, że nie zacząłem grać w pokera jak miałem kiedyś więcej czasu. Mam nadzieję, że nie będziesz żałował tych tygodni grania za centy jak kiedyś już nie będziesz miał tyle czasu co teraz ;).
Nie odpisałeś czy się technicznie da usiąść do stolika z <$1. Bo jeśli nie to cała ta dyskusja i tak była bezcelowa...
RE: khersai , nie pytam tutaj jak zarobić kasę po to żeby ją bezsensownie wpłacić na jakiś poker room tylko o to na którym stoliku zagrać z 20 centami/40 centami. Nie boję się odejść od komputera , bo miał bym nawet teraz kasę żeby wpłacić te 50$ tyle że to jest głupota skora są free rolle na których można nieco wolniej ale można zbudować bankroll , nie chodzi o bankroll na nie wiadomo jakie limity ale cierpliwie krok po kroku i coś już można zdziałać.
RE: Episodex da radę dołączyć do gry z 20 centami , ale na NL chyba trzeba 40 centów (nie problem , z czasem na free rollach tyle ugram). Jak by było jakieś inne lepsze wyjście to bym je raczej wybrał , ale że te jest najlepsze to właśnie je wybrałem.
xmarylin to żadna parodia bo da się tak grać , ty chyba tak nie umiesz skoro uważasz że to parodia , po prostu trzeba grać rozsądnie. Nie wiem o co ci chodzi z tymi play money na starsach ale ładniej wygląda jak się pisze "sobie" zamiast "se" i pewnie by mi to zajęło dłużej niż ugranie czegoś na free rollach Everesta (tego akurat nie jestem pewien bo nie grałem na tych "starsach").
nie da się - bo jak już wyżej ktoś napisał nie masz rolla nawet na 2 AI
A starsy to Pokerstars - tam możesz grać play money i sprzedawać je na serwisach, które to skupują. Było na forum, poszukaj.
Imo jest to lepszy sposób niż freerolle, skoro jesteś w nich w stanie wygrać kilka centów.
edit:
rzeczywiście nie umiem, bądź raczej nie umiałbym grać "rozsądnie" z kilkoma centami, bo to fizycznie niemożliwe - jeden bad beat i koniec grania, to co to za granie?
Poprawiać mnie nie musisz, bo akurat z kulturą języka w odpowiednich sytuacjach jestem w stanie SOBIE poradzić, ale jak mnie coś rozje*ie to se piszę tak o
Jak by było jakieś inne lepsze wyjście to bym je raczej wybrał , ale że te jest najlepsze to właśnie je wybrałem.
ładniej i poprawniej wydaje się użyć słowa "to"
pilnuj się jak chcesz poprawiać innych
I nie irytuj się tak, że ktoś ci tu ciśnie, głupio odpowiada, etc., bo doje*ałeś kolego takie zapytanie, że jednak można je określić mianem GŁUPIEGO
W każdym razie, bez osobistych wycieczek - twój czas, twój hajs - graj jak chcesz i co chcesz, a ja chciałbym zauważyć, że oprócz komentarza do twojego zapytania udzieliłem ci również podpowiedzi jak zdobyć trochę siana na rozpoczęcie jakiejś SENSOWNEJ rozgrywki.
No właśnie to jest najbardziej żałosne że zakłada człowiek temat i wpadają tacy "znawcy" i kilka osób które chce naprawdę udzielić jakiejś odpowiedzi bez swoich "dodatków". A tak się da grać , wystarczy dostosować grę do posiadanego kapitału i wchodzić tylko w pewniaki , jeżeli ty wchodzisz w byle badziew pierwszy lepszy który dostajesz to się nie dziwię że granie ostrożne z minimalnym BI jest dla ciebie bardzo dziwne.
A jak ktoś głupio odpowiada to tylko o nim świadczy że jest równie głupi jak jego odpowiedzi. Pytanie jest dla ciebie głupie bo nie potrafisz na nie udzielić żadnej mądrej wypowiedzi , nawet głupiej nie umiesz bo głupia wypowiedź też musi trzymać jakiś poziom.
A jeżeli nie umiał byś niczego wygrać z minimalnym BI bez dokupywania się to tylko świadczy o tym że jesteś leszczem który bez 50 BI w zapasie nic nie potrafi wygrać bo wchodzi w tak głupie ręce jak ich posiadacz.
Jak narazie twoje wypodziedzi nie wniosły nic do tematu jak tylko zbędne prowokowanie i offtop , a te twoje rady możesz sobie... (wiesz co możesz z nimi zrobić prawda ?).
No właśnie to jest najbardziej żałosne że zakłada człowiek temat i wpadają tacy "znawcy" i kilka osób które chce naprawdę udzielić jakiejś odpowiedzi bez swoich "dodatków". A tak się da grać , wystarczy dostosować grę do posiadanego kapitału i wchodzić tylko w pewniaki , jeżeli ty wchodzisz w byle badziew pierwszy lepszy który dostajesz to się nie dziwię że granie ostrożne z minimalnym BI jest dla ciebie bardzo dziwne.A jak ktoś głupio odpowiada to tylko o nim świadczy że jest równie głupi jak jego odpowiedzi. Pytanie jest dla ciebie głupie bo nie potrafisz na nie udzielić żadnej mądrej wypowiedzi , nawet głupiej nie umiesz bo głupia wypowiedź też musi trzymać jakiś poziom.
A jeżeli nie umiał byś niczego wygrać z minimalnym BI bez dokupywania się to tylko świadczy o tym że jesteś leszczem który bez 50 BI w zapasie nic nie potrafi wygrać bo wchodzi w tak głupie ręce jak ich posiadacz.
Jak narazie twoje wypodziedzi nie wniosły nic do tematu jak tylko zbędne prowokowanie i offtop , a te twoje rady możesz sobie... (wiesz co możesz z nimi zrobić prawda ?).
Sorry ale tym postem udowodniłeś ostatecznie jak małe masz pojęcie o pokerze.
No właśnie to jest najbardziej żałosne że zakłada człowiek temat i wpadają tacy "znawcy" i kilka osób które chce naprawdę udzielić jakiejś odpowiedzi bez swoich "dodatków". A tak się da grać , wystarczy dostosować grę do posiadanego kapitału i wchodzić tylko w pewniaki , jeżeli ty wchodzisz w byle badziew pierwszy lepszy który dostajesz to się nie dziwię że granie ostrożne z minimalnym BI jest dla ciebie bardzo dziwne.A jak ktoś głupio odpowiada to tylko o nim świadczy że jest równie głupi jak jego odpowiedzi. Pytanie jest dla ciebie głupie bo nie potrafisz na nie udzielić żadnej mądrej wypowiedzi , nawet głupiej nie umiesz bo głupia wypowiedź też musi trzymać jakiś poziom.
powiedział gościu, który przewalił 25BI grając SSS
Napisane przez Episodex
Sorry ale tym postem udowodniłeś ostatecznie jak małe masz pojęcie o pokerze.
Napisane przez khersai
powiedział gościu, który przewalił 25BI grając SSS
dziękuję
W takim wypadku, skoro uważasz, że jestem "leszczem", prowokuję, moje rady mogę sobie wsadzić w dupę może zrobisz mi private coaching za $50?
Zapłacę jeśli nauczysz mnie czegoś więcej niż sam wiem, a przede wszystkim zapłacę jeśli pokażesz mi jak można nie być "leszczem" próbując grać z jednym, niepełnym BI sss?
Nawet PPP czy GR z pewnością zaciekawią się jak można jeszcze lepiej wyselekcjonować ręce i dostosować grę sss do posiadanego "kapitału" (czy tak można określić kilka centów?)
Nie mam zamiaru dalej się z tobą przekomarzać, wytykać, przekonywać, bo z pewnością zaraz usłyszę ile to mam lat i jaki jestem niedojrzały ubuehyhy i może jeszcze więcej paradoksalnych wypowiedzi
A jak ktoś głupio odpowiada to tylko o nim świadczy że jest równie głupi jak jego odpowiedzi. Pytanie jest dla ciebie głupie bo nie potrafisz na nie udzielić żadnej mądrej wypowiedzi , nawet głupiej nie umiesz bo głupia wypowiedź też musi trzymać jakiś poziom. A jeżeli nie umiał byś niczego wygrać z minimalnym BI bez dokupywania się to tylko świadczy o tym że jesteś leszczem który bez 50 BI w zapasie nic nie potrafi wygrać bo wchodzi w tak głupie ręce jak ich posiadacz.
Prosiłbym w tej chwili o nieobrażanie mnie infantylnymi WYPOWIEDZIAMI
P.S.
udzielić można ODpowiedzi
a wypowiedzieć można się na konkretny temat
ech... ile jeszcze trolli, o SuperModeratorze widzisz i nie grzmisz
edit:
może nie powinienem, ale dam ci życiową radę - ambicja to nie wszystko - może kiedyś to zrozumiesz
Ciężko mnie zszokować.Tobie się udało.... Jeszcze czegoś takiego to forum nie widziało. Gratuluję
ps. te
??
Kończę te jałowe dyskusje z ćwierćinteligentami (są też normalni userzy w tym temacie w tym ja
).
Jak ktoś jest dobry gracz to i z 20 centów coś zrobi
widocznie większość z was musi mieć duży zapas stacków bo popełniacie dużo błędów. Ja także popełniam błędy ale umiem grać tak aby dostosować się do kapitału który posiadam , a to że przegrałem 20 BI to nie jest nic strasznego , ludzie przegrywają więcej , a niejeden gracz który przegrał swój bankroll i potem się odegrał wiele się dzięki temu nauczył i by wam pewnie teraz wsze bankrolle wyzerował (może nie każdy ale znalazło by się takich kilku).
RE: xmarylin chyba sobie żartujesz , myślisz że jak ty subtelnie mnie obrazisz to ja tobie podziękuję ? jeżeli tak to źle myślisz.
RE: khersai nie ja jedyny przegrałem swój kapitał początkowy i tak jak pisałem wyżej , niejeden zawodnik który przegrał swój kapitał a potem się odkuł , wyzerował by ci twój bank roll.
A granie na niskich limitach nie ma w sobie nic złego , jak ktoś ma nie wiadomo ile $$ to niech sobie gra na najwyższych , ja na razie nie mam możliwości grania na limitach wysokich więc gram na niskich. A 1 BI da radę spokojnie coś wygrać , tyle że trzeba trochę więcej cierpliwości żeby takie granie przynosiło zyski, także nie rozumiem tego waszego żałosnego oburzenia i prowokacji a zwłaszcza tego trollingu i offtopu.
Kończ Waść ! Wstydu oszczędz...
Niniejszym przepraszam Henryka Sienkiewicza , Daniela Olbrychskiego i samego Andrzeja Kmicica.
Z wiadomych nie dla wszystkich względów ...
Ps. Wiem ,że marne moje starania bo nie zrozumiesz.Ale obejrzeć możesz ...
grasz freerolle i wygrywasz po 5c za pierwsze miejsce a nie zagrasz w Bankroll Builder ?
jeżeli na to nie wpadłeś to służę radą za 10% wygranej
Bankroll builder czyli ten turniej o którym pisałem , jest nawet taka dobra koncepcja żeby wygrać same punkty summit i je zamienić na $$ tyle że nie wiem po jakim kursie się wymienia pkt za $$. I jeszcze to jest trochę trudne żeby zająć co najmniej 50 miejsce na końcu turnieju , tam nie grają już tacy nowicjusze jak by się mogło wydawać , znaczy ja miałem miejsca nawet 20 tyle że jak czekałem na dobrą rękę którą mógł bym rozegrać to przeważnie zostawałem daleko w tyle tak że już bardzo ciężko było to nadrobić.
brniesz w to niepotrzebnie, a ja nie mogę się niestety oprzeć ochocie napisania kolejnego posta
Określasz nas (domyślam się, że to m.in. do mnie
) ćwierćinteligentami, twierdzisz, że jesteś o wiele lepszy od wielu z tych, którzy się tu wypowiedzieli, a więc:
http://www.pokertracker.com/products/PT3O/freetrial.php
dla wyjaśnienia - to program, który musisz zainstalować aby nam udowodnić, że jesteśmy zerami i nie mamy pojęcia o pokerze i że wielu, quasi-pokerzystów twojego pokroju by nas teraz "wyzerowało".
Pokaż jak to można być na tyle konserwatywnym (?), doskonałym (?), szczęśliwym (?) graczem, żeby z 20 centami zacząć grać sss i wygrywać dzięki utopijnej selekcji rąk, stołów, graczy.
Stwórz odpowiednią próbkę, a zapłacę ci za to $500, które w sumie, jeśli ci się to uda, będzie marnym groszem.
edit:
I jeszcze to jest trochę trudne żeby zająć co najmniej 50 miejsce na końcu turnieju , tam nie grają już tacy nowicjusze jak by się mogło wydawać , znaczy ja miałem miejsca nawet 20 tyle że jak czekałem na dobrą rękę którą mógł bym rozegrać to przeważnie zostawałem daleko w tyle tak że już bardzo ciężko było to nadrobić.
"ale stary jesteś krejzol
ta wypowiedź jest tak komiczna (odnośnie twoich wcześniejszych wypowiedzi), że pozwoliłem ja sobie wytłuścić, ale komentarz jest z pewnością zbędny
Ja nie muszę nic nikomu udowadniać a zwłaszcza takiemu zeru jakim jesteś
Gram tylko i wyłącznie dla siebie.
piszesz same głupoty niepoparte argumentami , zacznij używać konkretnych argumentów. Bez tego to jak na razie cały czas trollujesz i offtopujesz , twoje wypowiedzi nie wnoszą nic do tematu.
Idź się pobaw w piaskownicy , odstresuj zamiast tutaj wyładowywać swoje życiowe stresy.