Przejdź do forum
Na jakim stoliku le...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Na jakim stoliku lepiej zagrać ?

130 Posty
35 Użytkownicy
0 Reakcje
12.4 K Wyświetlenia

Napisane przez Krzysiek040
To nie jest sporo ale wystarczająca ilość żeby coś wygrać zanim się wszystko przegra , wiem że do ciebie i kilku innych idiotów to nie dotrze bo pisałem to już w tym temacie z 10 razy i jak na razie praktycznie nikt nie zrozumiał.

może to jednak o czymś świadczy?

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez whiler

tchrikch: 50% to całkiem spora szansa

to bardzo optymistyczne myśląc, że twoje AI na NL2 shortem sprawdzi jedna osoba. ściągnij sobie equaliator i porównaj % swoich pocket asów na 3 przeciwników.

i tak btw, przez pierwsze perę stron zgrywasz wielce dojrzałego typa, a po twoich ostatnich postach nasuwa mi się tylko jeden wniosek

jesteś dzieciak
dlaczego? bo nie potrafisz prowadzić rozmowy jak ktoś dorosły

jak chcesz budować rolla zaczynając od 20c to proszę bardzo. ale nie twierdz uparcie, że uda ci się na 100% bo matematyka jest przeciwko tobie, więc jedyne co sprawi, że nabudujesz swojego bankrolla to nie strategia ale tylko i wyłącznie szczęście.

Nie zgrywam wielce dojrzałego typa , nie wiem skąd przyszło ci to do głowy (może jesteś na tyle niedojrzały że te posty wydawały ci się bardzo "dojrzałe" ? oczywiście to nie jest stwierdzenie). Nie bardzo obchodzi mnie to co o mnie myślisz zwłaszcza że mnie nie znasz ani ja ciebie więc nie wiem po co mi piszesz takie smęty. Patrząc na temat z tej perspektywy mógł bym tak samo napisać o 80% użytkowników które się w nim wypowiadały.

A co do tematu , to tak właśnie zamierzam grać , co wiele osób doprowadza do chorej furii co normalne nie jest. W takim razie będę liczył na szczęście , tak tłumaczy się większość dla siebie niezrozumiałych zjawisk lub coś w co się nie wierzyło a mimo to komuś się to udało (ale tłumaczenie dobre , ciężko zaprzeczyć że jest inaczej).

"WOW ten post rośnie do rangi bloga no no no.
Krzychu szacun."

Tu chyba ja powinienem podziękować że nie zjawiło się w tym temacie jeszcze więcej "pomocnych użytkowników" bo wyszła by powieść w 5 tomach. Temat nie był jakąś sensacją tylko sensacja została z niego zrobiona przez kilku trolli czego już cofnąć się nie da.

"może to jednak o czymś świadczy?" napisał bym ci nawet o czym ale znowu by było że obrażam,wyzywam i jestem winny za całe zło tego świata :) żeby temat się dalej nie rozwijał w złą stronę nie napiszę o czym to świadczy.

RE:Aimboy: Właśnie po to żebyś zadał takie pytanie (teraz już wiesz prawda ?).

Temat otwierany o wiele częściej niż regulamin forum , a szkoda bo myślę że nie każdy się z nim zapoznał (z regulaminem ofc) a co za tym idzie nie stosuje się do niego :/

Aimboy
PokerStrategist

RE:Aimboy: Właśnie po to żebyś zadał takie pytanie (teraz już wiesz prawda ?).

Dzienky!

Jestem bardzo ciekawy co zrobisz ze swoim bankrollem. Gdyby można było stawiać zakłady obstawiłbym że niedalej jak w piątek (30.04.2010) już nie będziesz go miał jeśli po burzy mózgów zdecydujesz się w końcu zagrać. Moja rada: wpłać 10$ jak już ktoś tutaj napisał i nie pisz bzdur o których pisałeś. BTW jak zamierzasz w ogóle coś odrobić skoro roztrwoniłeś kapitał startowy od PS ?

BUBU1x
Oldschool Grinder

W Maroko nawet wiedzą, że: "Krzysiu, Krzysiu miękka faja"

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez BUBU1x
W Maroko nawet wiedzą, że: "Krzysiu, Krzysiu miękka faja"

Jak ty masz problem z przeczytaniem nazwy filmiku który wstawiasz to gratuluję , nawet dziecko neo by to potrafiło co oznacza że ty jesteś bardziej płytki , podejrzewam że w dzieciństwie zostałeś podrzucony do góry 3 razy a złapany tylko 2 i właśnie takie zachowanie jak twoje jest tego efektem.

TheNaturat
PokerStrategist

Panowie mam jedno pytanie - po co poświęcacie na to czas?

EPIC THREAD :heart:

Napisane przez TheNaturat
Panowie mam jedno pytanie - po co poświęcacie na to czas?

Napisane przez Miqlas
EPIC THREAD :heart:

dokładnie ;)

SJS
SJS
Elite Grinder

Witam, zamykam topic. Uważam, że nie ma sensu na dalsze wzajemne obrażanie się w tym wątku. Krzysiek040 jeżeli chcesz opisywać swoje dalsze losy w grze własną strategia, to proszę o założenie bloga w tym dziale: https://polska.pokerstrategy.com/forum/board.php?boardid=71 Apeluje również o wzajemny szacunek między użytkownikami. W innym przypadku pojawią się ostrzeżenia w skrajnych przypadkach bany. Jeżeli z jakiś powodów nie zgadzamy się z czymś w temacie, proszę o napisanie dlaczego tak jest a nie suche wklejanie i spamowanie emotikonami. Pozdrawiam.