Napisane przez whiler
Napisane przez Krzysiek040
tchrikch: 50% to całkiem spora szansa
to bardzo optymistyczne myśląc, że twoje AI na NL2 shortem sprawdzi jedna osoba. ściągnij sobie equaliator i porównaj % swoich pocket asów na 3 przeciwników.
i tak btw, przez pierwsze perę stron zgrywasz wielce dojrzałego typa, a po twoich ostatnich postach nasuwa mi się tylko jeden wniosek
jesteś dzieciak
dlaczego? bo nie potrafisz prowadzić rozmowy jak ktoś dorosły
jak chcesz budować rolla zaczynając od 20c to proszę bardzo. ale nie twierdz uparcie, że uda ci się na 100% bo matematyka jest przeciwko tobie, więc jedyne co sprawi, że nabudujesz swojego bankrolla to nie strategia ale tylko i wyłącznie szczęście.
Nie zgrywam wielce dojrzałego typa , nie wiem skąd przyszło ci to do głowy (może jesteś na tyle niedojrzały że te posty wydawały ci się bardzo "dojrzałe" ? oczywiście to nie jest stwierdzenie). Nie bardzo obchodzi mnie to co o mnie myślisz zwłaszcza że mnie nie znasz ani ja ciebie więc nie wiem po co mi piszesz takie smęty. Patrząc na temat z tej perspektywy mógł bym tak samo napisać o 80% użytkowników które się w nim wypowiadały.
A co do tematu , to tak właśnie zamierzam grać , co wiele osób doprowadza do chorej furii co normalne nie jest. W takim razie będę liczył na szczęście , tak tłumaczy się większość dla siebie niezrozumiałych zjawisk lub coś w co się nie wierzyło a mimo to komuś się to udało (ale tłumaczenie dobre , ciężko zaprzeczyć że jest inaczej).
"WOW ten post rośnie do rangi bloga no no no.
Krzychu szacun."
Tu chyba ja powinienem podziękować że nie zjawiło się w tym temacie jeszcze więcej "pomocnych użytkowników" bo wyszła by powieść w 5 tomach. Temat nie był jakąś sensacją tylko sensacja została z niego zrobiona przez kilku trolli czego już cofnąć się nie da.
"może to jednak o czymś świadczy?" napisał bym ci nawet o czym ale znowu by było że obrażam,wyzywam i jestem winny za całe zło tego świata
żeby temat się dalej nie rozwijał w złą stronę nie napiszę o czym to świadczy.
RE:Aimboy: Właśnie po to żebyś zadał takie pytanie (teraz już wiesz prawda ?).
Temat otwierany o wiele częściej niż regulamin forum , a szkoda bo myślę że nie każdy się z nim zapoznał (z regulaminem ofc) a co za tym idzie nie stosuje się do niego :/