Przejdź do forum
Kto gra SSS SH mids...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Kto gra SSS SH midstakes+?

42 Posty
20 Użytkownicy
0 Reakcje
3,396 Wyświetlenia
Gomez224
PokerStrategist

Napisane przez tomboysil

Napisane przez Gomez224

Podejrzewam że, również bardziej opłacalne będzie nie dopełniać stack, ponieważ częściej niż na FR będziemy wykonywać pushe czy squeeze i zależało by nam w sumie żeby nas sprawdzano im mniejszy stack tym bardziej się opłaci sprawdzać.

dziekuje, dobranoc ?(

jak mam to rozumieć ?

geralt2007
PokerStrategist

Z tego co widzialem w blogu GoodReasona to ktos nawet dawal linki do filmikow Subara nl1k-5k SSS SH, wiec cos takiego zostalo juz wymyslone. Jak pisalem na dzisiejszym treningu dobrze by bylo, gdyby jakis trener lub ogarniety gracz przejrzal to i upowszechnil. Ew. zeby ktos przetlumaczyl rosyjskie materialy na ten temat. Napewno wiele osob by to zainteresowalo.

GibkiJoe
Oldschool Grinder

Countit:
przez 1,5 miesiąca "bawiłem" się shortem przy stolikach NL50/100SH, nigdzie nie ma jakiś konkretnych informacji na ten temat więc grałem "na czuja", później "nabyłem" baze 2mln rąk z NL100, wybrałem sobie tych najlepiej zarabiających shortem i bliżej przyjrzałem się ich grze co zaowocowało modyfikacją mojego stylu, to zkolei podniosło winrate z 3bb/100 do ok 5bb/100 (próbka niecałe 20k). Niestety później złapałem serie wtop, w krytycznym momencie miałem ponad 80 BI pod linią EV (na przestrzeni ok 7-8k rąk) i zdecydowałem się że odpuszczam dopóki nie dobiore sie do jakiś materiałów szkoleniowych w celu poprawienia mojej gry, tymbardziej że mój bankroll mocno odczuł ten niemiły czas, moja zasada 120BI okazałą się niewystarczająca ;/

z chęcią zkorzystałbym z ewentualnych materiałów szkoleniowych jesli masz w planach takowe tworzyc, oczywiście na odpowiadających Tobie warunkach :f_thumbsup:

kfas
Elite Grinder

SSS SH?
Tego PS nie uczy, wiec temat powinien byc zamkniety.
Gincie shorty! :P

Countit Autor wątku
Countit
BlackMember

@all:

Niestety dokladnie jak wszstko bede robil nie moge dokladnie narazie powiedziec, ale jak cos to prosze sie przez Skypa zameldowac.

@kfas:

SSS SH jest po prostu piekna rzecza zeby grac vs. regow.

Ja tez zawsze gram BSS jak widze fisha na ktorego mam pozycje, dlatego mam tez bardzo tight BRM zebym mogl na tym samym lmicie tez spokojnie grac BSS:

eSGe
Elite Grinder

10 BB /100 na NL100 SH dobrze rozumiem wykres??? :f_eek:

Endurx
PokerStrategist

to by podchodziło pod totalną miazgę i zrewolucjonizowało by grę SH

Countit Autor wątku
Countit
BlackMember

@esge: nom 10bb/100h, ale to tylko upswing :(

GoodReason
Oldschool Grinder

Nawet jeśli połowa z tego to up, to i tak należą Ci się graty _thumbsup:

Sam chętnie przyjrzałbym sie SSS na SH, jeśli moja wiedza i doświadczenie z SSS FL by się do czegoś przydała, to chętnie służę pomocą _wink:

kfas
Elite Grinder

Napisane przez Countit
@kfas:

SSS SH jest po prostu piekna rzecza zeby grac vs. regow.

Ja tez zawsze gram BSS jak widze fisha na ktorego mam pozycje, dlatego mam tez bardzo tight BRM zebym mogl na tym samym lmicie tez spokojnie grac BSS:

Piekna w jakim sensie?
Do kasyna jak pojdziesz to tez SSS pocisniesz? :D
Czyli wykres jest tez z BSS? No bo jak oddzieliles SSS od BSS? Jest jakis filtr? (nie chce mi sie szukac teraz;))

Countit Autor wątku
Countit
BlackMember

@GoodReason: Dzieki, mam jeszcze w innych Postgresach troche wiecej i tam tez dobrze wyglada.

@kfas: nie w kasynie gram tylko i wylacznie BSS
Nie, tylko SSS bo filtr jest zrobiony <50BB.

szok38
Elite Grinder

Czy tak trudno jest załapać ,że fachowiec od sss to również dobry gracz bss??

Napisane przez szok38
Czy tak trudno jest załapać ,że fachowiec od sss to również dobry gracz bss??

w 1% przypadków ; )

A sss na sh to żadna nowość ; ooo
Wbijcie sobie na unibet tam jest ich sporo od nl40++

tomboysil
PokerStrategist

Napisane przez Gomez224

Napisane przez tomboysil

Napisane przez Gomez224

Podejrzewam że, również bardziej opłacalne będzie nie dopełniać stack, ponieważ częściej niż na FR będziemy wykonywać pushe czy squeeze i zależało by nam w sumie żeby nas sprawdzano im mniejszy stack tym bardziej się opłaci sprawdzać.

dziekuje, dobranoc ?(

jak mam to rozumieć ?

tak ze peklem ze smiechu i poszedlem kupic 2 tyskie

szok38
Elite Grinder

Po dwa Tyskie iść do sklepu?!? Nie rozbijaj mnie... Po dwóch to mi się nawet nie odbija _pleased: .

tomboysil
PokerStrategist

Jedno jeszcze mi zostalo :]

Countit Autor wątku
Countit
BlackMember

powiem tak, jestem napewno winningplayer BSS na NL100 i NL200, ale wyzej niewiem czy jestem wystarczajaca dobry. Ale jest mi to tez niewazne, bo BSS gram tylko z fishami.

Ale ja znam pare ludzi ktorzy graja i SSS SH i BSS SH i im oby dwie rzeczy dobrze wychodza.

Ale jest tez niestety duzo SSS SH massgrinderow ktorzy leca BE i tylko na RB zarabiaja.

Ja w moim przypadku gram maxymalnie 12 stolikow zeby jeszcze odczuc troche Gameflow kazdego stolika.

Gomez224
PokerStrategist

Na jednym z filmów niekieckiego trenera grającego SH bss zauważyłem ciekawego shorta :)

http://www.pokertableratings.com/stars-player-search/splin17

Countit Autor wątku
Countit
BlackMember

widocznie na polskim forum jestem jednym ktory w to sie bawi :(

Gomez224
PokerStrategist

Polska społeczność w porównaniu z niemiecką i rosyjską jest malutka