Ogólnie bede w niedługim czasie chcial przejsc na SH ale statystyki ponizej sa z mojej kariery FR - co jeszcze powinienem zmienic ?

Z góry dzieki za pomoc
Ogólnie bede w niedługim czasie chcial przejsc na SH ale statystyki ponizej sa z mojej kariery FR - co jeszcze powinienem zmienic ?

Z góry dzieki za pomoc
Mimo że nie gram BSS ale napewno rzuca w oczy sie przepąsc między VPIP a PFR . 8 % to prawie jak SSS.
no wlasnie strasznie ciezko jest zmniejszyc ta przepasc
Na BetFair tam gdzie obecnie gram jest mega fiszarnia i nie ma czasem za bardzo opcji jak zagrac limp z utg z low pp.
Co wiecej tam wszyscy maja 40+ VPIP - znalazlem okolo 10 graczy do nl10, ktorzy maja dosc sensowne statystyki
NL20 nie wklejalem bo tam dopiero testuje swoja gre i probuje wyciagnac vpip~ 20 pfr~15-16 ale ciezko z tymi donkami ;p
Dzieki za komentarze
jakbym nie robil cashoutów to bym nie gral na nl10
Ogolnie z pokera w ciagu ostatniego roku (stoliki + sng + turnieje ) wyplacilem ponad 2000 dolcow
Mam rolla na nl20 ale chce jeszcze na nl10 pograc sh i dopiero sie przerzucic na nl20 sh
Shoty to ja juz nawet mialem na nl50 i z tego co zauwazylem poziom jest niezmienny (fiszy nie brakuje) przynajmniej na BetFair.
Chce przejsc na SH bo FR mnie juz nudzi - gram za badzo schematycznie
bardzo schematycznie i na dodatek słabo jak będziesz tak grał na SH to poleciesz na łeb na szyje ♠_biggrin:
chodzi mi oczywiscie o NL10 bo poleciec prawie 80bi na nonshowdown to tragedia
Napisane przez kurtolini
chodzi mi oczywiscie o NL10 bo poleciec prawie 80bi na nonshowdown to tragedia
fajnie, tylko szkoda, ze 90% graczy na micro ma nonsd w plecy i to sporo, kosztem sd winnings. Gosc nie pakuje sie w marginalne spoty i mega blefy, ktore na donkow nie dzialaja bo oni i tak beda sprawdzali.
Jezeli masz w uj wysko czerwona kreche na nl10 to serdecznie gratuluje mistrzu
Napisane przez ripper92
Dlaczego jesteś typem a masz nick klaudia?
no przecież byli też tacy co zakładali konta na siostrę/dziewczynę, $50 piechotą nie chodzi
a potem mieli wyniki na sunday million
A dlaczego ty ripper92 zakładasz konto będąc niepełnoletnim?
Czy po prostu 92 to twoja ulubiona liczba? Bez żartów...
Dwie uwagi
Nie jestem znawcą NL BSS, ale różnica między VPIP a PFR powinna być dużo mniejsza. Postaraj się rozgrywać trochę mniej rąk, a jak już to podbijać, mniej callować
Jak wklejasz obrazek, to bez tła