Przejdź do forum
Staty nl4 nl10 - co...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Staty nl4 nl10 - co zmienic

13 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
577 Wyświetlenia
plusEVqba
PokerStrategist

Ogólnie bede w niedługim czasie chcial przejsc na SH ale statystyki ponizej sa z mojej kariery FR - co jeszcze powinienem zmienic ?

Z góry dzieki za pomoc

12 odpowiedzi
avril1991
Oldschool Grinder

Mimo że nie gram BSS ale napewno rzuca w oczy sie przepąsc między VPIP a PFR . 8 % to prawie jak SSS.

Endurx
PokerStrategist

ja na NL4 mam niemal identyczne staty poco coś zmieniać skoro elegancko wygrywasz :f_thumbsup:

plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

no wlasnie strasznie ciezko jest zmniejszyc ta przepasc
Na BetFair tam gdzie obecnie gram jest mega fiszarnia i nie ma czasem za bardzo opcji jak zagrac limp z utg z low pp.
Co wiecej tam wszyscy maja 40+ VPIP - znalazlem okolo 10 graczy do nl10, ktorzy maja dosc sensowne statystyki
NL20 nie wklejalem bo tam dopiero testuje swoja gre i probuje wyciagnac vpip~ 20 pfr~15-16 ale ciezko z tymi donkami ;p

Dzieki za komentarze

herekPL
PokerStrategist

czemu majac br 1k grasz nl10?

plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

jakbym nie robil cashoutów to bym nie gral na nl10
Ogolnie z pokera w ciagu ostatniego roku (stoliki + sng + turnieje ) wyplacilem ponad 2000 dolcow
Mam rolla na nl20 ale chce jeszcze na nl10 pograc sh i dopiero sie przerzucic na nl20 sh
Shoty to ja juz nawet mialem na nl50 i z tego co zauwazylem poziom jest niezmienny (fiszy nie brakuje) przynajmniej na BetFair.
Chce przejsc na SH bo FR mnie juz nudzi - gram za badzo schematycznie

bardzo schematycznie i na dodatek słabo jak będziesz tak grał na SH to poleciesz na łeb na szyje _biggrin:
chodzi mi oczywiscie o NL10 bo poleciec prawie 80bi na nonshowdown to tragedia

kamil90
PokerStrategist

Napisane przez kurtolini
chodzi mi oczywiscie o NL10 bo poleciec prawie 80bi na nonshowdown to tragedia

fajnie, tylko szkoda, ze 90% graczy na micro ma nonsd w plecy i to sporo, kosztem sd winnings. Gosc nie pakuje sie w marginalne spoty i mega blefy, ktore na donkow nie dzialaja bo oni i tak beda sprawdzali.

Jezeli masz w uj wysko czerwona kreche na nl10 to serdecznie gratuluje mistrzu ;)

ripper92
BlackMember

Dlaczego jesteś typem a masz nick klaudia?

kasperek17
PokerStrategist

Napisane przez ripper92
Dlaczego jesteś typem a masz nick klaudia?

no przecież byli też tacy co zakładali konta na siostrę/dziewczynę, $50 piechotą nie chodzi :) a potem mieli wyniki na sunday million :)

A dlaczego ty ripper92 zakładasz konto będąc niepełnoletnim?
Czy po prostu 92 to twoja ulubiona liczba? Bez żartów...

ripper92
BlackMember

To przypadkowa liczba.

Urbi23
Oldschool Grinder

Dwie uwagi :)

Nie jestem znawcą NL BSS, ale różnica między VPIP a PFR powinna być dużo mniejsza. Postaraj się rozgrywać trochę mniej rąk, a jak już to podbijać, mniej callować

Jak wklejasz obrazek, to bez tła ;)