Szukam kogos, ktory tez gra SSS SH NL200+.
Chodzi o taki maly projekt.
Najlepiej jak ktos niedaleko wrocka.
GG: 9151030
Szukam kogos, ktory tez gra SSS SH NL200+.
Chodzi o taki maly projekt.
Najlepiej jak ktos niedaleko wrocka.
GG: 9151030
jest to dosyc nieznana strategie i kazdy co ja umie uzywac, nie rozmawia chetnie o tym
o projekt jest taki, ze bede szukal Uczniow na SSS SH
Countit kopę lat
. Gdzie się Twój diament podział??Niektórzy nasi grający sss na Nl100- NL200 twierdzą ,że sss na sh nie istnieje... Wczoraj kolega o nicku GibkiJoe pytał się o materiały do tej strategii, więc jednego już pewnie masz. Sam bym się przyłączył , ale gram nadal na FTP , czyli duszę teraz bss.Pozdro
nom, kope lat mnie juz tu nie bylo, bo teraz we wiednu mieszkan. diament do ostatniego msca mialem.
No a ja raczej mowie ze istnieje...

Countit odezwij sie do mnie na skype jak mozesz (dealmeaa), chętnie porozmawiam na temat tej strategii.
Pozdrawiam
jest na starsach jakis gosc co ma chyba z 4mln rozdan rozegranych wlasnie na nl400+ SSS SH... od tego momentu uwierzylem ze istnieje takie cos i dziala ;d
Napisane przez szok38
Niektórzy nasi grający sss na Nl100- NL200 twierdzą ,że sss na sh nie istnieje...
Nie mówiłem, że coś takiego nie istnieje, tylko że ja tego nie nazywałbym SSS, tylko strategią bazującą na SSS, ale jednak inną.
Ale widzę, że grę na SH shortem powszechnie się to nazywa SSSem, więc chyba jestem na straconej pozycji i oficjalnie powiem:tak, SSS na SH istnieje (choć ja bym to nazywał inaczej
).
Countit
przejrzyj mojego bloga, tam wypowiadało się kilka osób o SSS na SH, na pewno GibkiJoe, ale wydaje mi się, że nie tylko.
A co oznacza skrót sss GoodReason
?Następnie trzeba dodać skrót SH i mamy finał. Cały świat nazywa to po imieniu a Ty będziesz nie nazywać
?
No właśnie zkapitulowałem
Ale z tym skrótem to bez przesady, nigdy nie powiem że fish z vpip 70 i pfr 37 grający z minimalnym wpisowym gra SSS, ani że fish z podobnymi statami z pełnym stackiem gra BSS - wielkość stacka to nie wszystko, liczy się też przestrzeganie reguł
Co do tego sss na SH, jak zaczynaliśmy całą przygodę sss na FR to graniu prof sss na SH nikt nie słyszał i oficjalnie nikt takiej strategi nie publikował.
Natomiast dyskutowaliśmy o tym że na SH sss można oczywiście próbować grać ale wymaga to sporego doświadczenia w grze, ponieważ agresja na stolikach SH jest znacznie większa od tej na FR no i sama gra bardziej dynamiczna. Tak że logiczne że grając AJ+, KQ, 77+ daleko nie zajdziemy
Podkreślałem że tutaj ważna będzie baza danych min po kilkadziesiąt tys rozdań żeby te staty były miarodajne bo jak by nie patrzeć open raise to bardzo powszechne zagranie i wcale nie musi oznaczać od razu monstera.
Mając doświadczenie w graniu sss opartym o zmodyfikowanym zakresie przebić można ją zmodyfikować do warunków SH, założenia będą bardzo zbliżone, jak nasz koleś gra bardzo loose to my luźniej możemy wywierać na nim presję, jak gra bardziej tight to i my musimy mieć to na uwadze grając 3bet wobec niego.
Poza tym założenia roll będą pewno bardziej restrykcyjne hmm 70BI ? nie wiem czy to nawet nie za mało będzie.
Podejrzewam że, również bardziej opłacalne będzie nie dopełniać stack, ponieważ częściej niż na FR będziemy wykonywać pushe czy squeeze i zależało by nam w sumie żeby nas sprawdzano im mniejszy stack tym bardziej się opłaci sprawdzać.
To są tylko moje przemyślenia i nie muszą się pokrywać z tą strategią o któej pisze tutaj Countit.
Tak że Countit wykresik robi wrażenie
Oczywiscie ze grajac AJ+, KQ, 77+ daleko nie dojdzemiy ale powiedzmy ze aktualnie na NL100-1k gram moze ze 15/15-17/17, znam ludzi ktorzy graja i po 19/19 ale na mojich przeciwnikow wystarcza tak jak gram.
Co do BRM: 100 Stackow jest absolutne minumum, ja polecam nawet 200 Stackow jezeli zyjemi z tego i nie chce sie pocich przez kazdy down 20 stackowy.
Ja sie ostatnio dopiero z shootowalem na NL1k i dlatego jestem teraz troche bardziej ostrozny.
Pozniej wiecej napisze.
Ja grałem SSS SH od NL 10 SH do NL 100 SH, wiec istnieje i nawet chyba mozna zarabiac
Napisane przez Gomez224
Podejrzewam że, również bardziej opłacalne będzie nie dopełniać stack, ponieważ częściej niż na FR będziemy wykonywać pushe czy squeeze i zależało by nam w sumie żeby nas sprawdzano im mniejszy stack tym bardziej się opłaci sprawdzać.
dziekuje, dobranoc