Przejdź do forum
Grupa learningowa

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Grupa learningowa

71 Posty
37 Użytkownicy
0 Reakcje
8,948 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

@maciasbr, v31dt
Jest bardzo duży feedback postaram się skontaktować z każdym do końca tego tygodnia:D

Odpowiedz
Cytat
krzychoo89

wyslaelm ci zaproszenie, chetnie zobacze jak to wyglada

Odpowiedz
Cytat
maciasbr

Napisane przez bdouble
@maciasbr, v31dt
Jest bardzo duży feedback postaram się skontaktować z każdym do końca tego tygodnia:D

Spoko _thumbsup: Nie pali się :f_ugly:

Odpowiedz
Cytat
Bezimienny90

Witam.
Jestem zainteresowany . wyslalem zapa pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
wojteksik

Siema =)

Mogę spróbować. Aktualnie startuję z NL50 SH

Dzięki mnie poznacie jak myśli prawdziwy fish :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
ktosik

Coś się wyklarowalo w temacie grupy?

Odpowiedz
Cytat
bersu

i jak tam?

temat upadl? miales na gg sie odzywac a tu cisza...

Odpowiedz
Cytat
maciasbr

u mnie na gadu też cisza :(

Odpowiedz
Cytat

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Sorry że tak wyszło ale przez te parę dni nie miałem dostępu do GG ze względów osobistych i niestety też służbowych.
Jutro mam wolne i cały dzień poświecę pisaniu do was.

Odpowiedz
Cytat
Franczo

sprawdź priv

Odpowiedz
Cytat

cos sie wyjasnilo? bo u mnie 0 odzewu

Odpowiedz
Cytat

u mnie tak samo...coś nie tak to wygląda :).

Odpowiedz
Cytat
Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ruszy ruszy... po prostu was jest za dużo i sam nie daję rady pogadać z każdym:D plus miałem bardzo mało czasu przez moją prace. Sama rozmowa trwa 2 godziny.
Dotychczasowo z tych z którymi rozmawiałem są w grupie:
-GrudzienM
-Ktosik
-maciasBR
-karciciel
-bersu
-PiastPM
Przekażę bAAzinga listę osób z którymi nie rozmawiałem dotąd plus z tymi którym się nie udało. 2 grupy po 5 osób niż 1 po 10 jest lepszą opcją. Jak zechce może się kontaktować.
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Cześć

Dlaczego nie użyjecie do komunikacji naszego forum?

Skype ma tą wadę, że dwie osoby muszą być online, żeby mogły ze sobą porozmawiać.

Informacje na forum zostają, a nie spadają na łeb i na szyję, jak na wstrętnym Fejsbooku ;)

Poza tym z Waszej wiedzy będą mogli korzystać inni, może i my wykorzystamy ją w jakiś sposób w przyszłości?

Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
AutystycznyAndrzej

Napisane przez Jakub
Cześć

Poza tym z Waszej wiedzy będą mogli korzystać inni, może i my wykorzystamy ją w jakiś sposób w przyszłości?

Pozdrawiam :)

Oczywiście, najlepiej żeby bejsiki pisały artykuły, odpowiadały wszystkim na pytania i jeszcze nagrywały super jakości filmy. Nie wątpię że PokerStratetegia z tego by skorzystała, tylko dlaczego żeby wejść na forum ocen trzeba mieć odpowiedni status, czemu istnieje dział strategii od złota, a i do obejrzenia flimów potrzeba nabić trochę rake?...

Tak przy okazji napiszę dlaczego - jeśli ja bym robił taką grupę - nie skorzystałbym z pokerstrategiidotkom. Przede wszystkim to co sam zauważyłeś. Każdy by miał dostęp, każdy by mógł skorzystać. Dostęp dla przypadkowych osób jest niepożądany, tym bardziej jeśli koordynator nie ma praw do moderacji wypowiedzi, banowania, dzielenia wątków itd. Już widzę randomów niszczących poziom dyskusji.

Jak sobie Jakubie wyobrażasz działanie takiej grupy na forum? Jeden zbiorczy wątek w którym nic nie można znaleźć? Rozrzucone po całym forum wypowiedzi? I tak, i tak niewygodnie. Ja Wam polecam założyć własne forum żebyście mogli spokojnie, bez pośpiechu dyskutować. Jeszcze dodatkowo kanał na Skype czy IRC na którym rozmawialibyście w rzeczywistym czasie.

Życzę powodzenia w organizacji Waszej grupy. Na pewno sobie poradzicie. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Dzięki za Twoją odpowiedź na pytanie całkowicie nie skierowane do Ciebie Andrzej (std) ;)

Niestety nie pytałem o zdanie człowieka który nigdy nie zrobił niczego bezinteresownie, nie zakładam nawet że założyłbyś taką grupę, bo wiem że nie miałbyś na nią czasu (trollowanie na forum to czasochłonne zajęcie) ;)

Moja oferta jest cały czas ważna i zachęcam Waszą grupę do działania na naszym forum - może wyznaczycie drogę dla innych pokazując jak można połączyć siły i uczyć się razem z widocznymi sukcesami?

Ja z mojej strony oferuję każdą pomoc jaką będę w stanie Wam udzielić, proszę też o kontakt na privie - będziemy mogli przedyskutować szczegóły.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
AutystycznyAndrzej

Offtopic:

Spoiler

Napisane przez Jakub
Dzięki za Twoją odpowiedź na pytanie całkowicie nie skierowane do Ciebie Andrzej (std) ;)
Niestety nie pytałem o zdanie człowieka który nigdy nie zrobił niczego bezinteresownie, nie zakładam nawet że założyłbyś taką grupę, bo wiem że nie miałbyś na nią czasu (trollowanie na forum to czasochłonne zajęcie) ;)

LMAO

Widzę że rzadko zaglądasz do bardziej merytorycznych działów na forum. Przejrzyj moje darmowe porady w działach strategicznych, ocen czy chociażby blogach. Także kilka moich pomocnych postów znajdziesz w forach dotyczących software pokerroomów.

Odpowiedz
Cytat

Pomysł z grupą na forum ps rzeczywiście jest mało trafiony. Ale własne forum + kanał irc moim zdaniem rewelacyjnie by się sprawdzał.

offtop:
a AA nie jednokrotnie dzielił się swoją wiedzą bezinteresownie na forum drogi Jakubie :)

Odpowiedz
Cytat