Chciałem zadać pytanie na które znam odpowiedź 90% użytkowników ale może jakimś trafem ktoś napisze posta który mocno przekona mnie na tak lub nie.
Od jakiegoś czasu, tak z miesiąc przed zamrożeniem $ graczy z FTP postanowiłem grać sobie bez HUD'a 4 stoliki SH. Gra mi się przyjemniej i chyba bez większego odbicia na winrate (nie chce pisać, że to właśnie przez brak HUD'a ale kilka dni przed zamrożeniem kasy w 2dni wygrałem 10BI lecz zdaje sobie sprawę, że to tylko niezły upswing i nie wiąże go bezpośrednio z tą zmianą).
Motywuje mnie to też do grania uważniej co sprawia, że czasem nawet wstawiam 70bb z TT pf i o dziwo nie jestem jakimś dogiem.
Chciałem zapytać czy ktoś może gra tak samo lub miał podobny "epizod" w grze i może jako bardziej doświadczony gracz udzielić mi jakichś rad czy na mój tok rozumowania nie jest naiwny. W końcu tyle trąbi się, że HUD daje ogromną przewagę etc. (na wysokich stawkach NL1k+ to raczej normalnie ale ja gram NL25 gdzie player pool jest duży).
Spodziewam się odpowiedzi, że HUD pozwala multitableować i daje przewagę tak jak notatki oraz, że to moja sprawa jak gram. Lecz tak jak wspomniałem może ktoś ma jakieś wartościowe uwagi.