Przejdź do forum
Dlaczego te AA ciag...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Dlaczego te AA ciagle przegrywaja?

93 Posty
43 Użytkownicy
0 Reakcje
10.7 K Wyświetlenia
sodiumnitrat
PokerStrategist

Napisane przez Wonszu92

Napisane przez sodiumnitrat
takie tematy powinny być z miejsca kasowane , płaczki z nl2, masakra :P

Ja słyszałem, że Ty od urodzenia byłeś zajebisty w pokera, a NL2 i NL5 to znasz tylko z opowieści forumowych "płaczków". Te wszystkie pro z telewizji i internetów zaiste płacą tłuste tysiące za godzinę lekcji u Ciebie.

Jak widać niektórzy mają problem z niedowartościowanym ego, że muszą się mentalnie masturbować poprzez łechtanie słabszych i mniej doświadczonych graczy.

Oczywiście nie przeczę, że jestem mało doświadczony i robię błędy, bo tak jest. Ale w końcu człowiek się na błędach uczy i chyba nie ma osoby, która by grała nieomylnie w pokera. Czasem odnoszę wrażenie, że na tym forum jest konkurs na zajebistość i zapominanie o swoich pokerowych początkach. ;)

niestety dla Ciebie sprawiles że moja masturbacja zakończyła się w super sposób :D

Twoja udawana elokwencja to woda na mój młyn :*

Odpowiedz
Cytat

Nie ja zakładałem temat, tylko po prostu zacząłem się w nim udzielać. Dołączyłem do dyskusji.

Na szczęście w przeciwieństwie do tych trolli moja przyszłość i highlife są pewne, a poker traktuję jedynie jako rozrywkę, kiedy mam odrobinkę czasu na studiach. ;)

Odpowiedz
Cytat
sodiumnitrat
PokerStrategist

w imieniu Wonszu92 dzielę się z wami hajlajfem biedaki ;)

Odpowiedz
Cytat

Z dedykacją dla sodiumnitrat <3

Odpowiedz
Cytat
innocent2102
PokerStrategist

highlife
Ocena: down 54 up

czyt.haj lajf.Inaczej wytworne towarzystwo, ludzie uważani za najlepszych lub wielki swiat, życie które nie było dotąd znane.
-liznął highlife'u i zapomniał o kumplach ;/
-nom, niezła z niego ściera...

-popatrz co ten highlife z niego zrobił...

Odpowiedz
Cytat
sodiumnitrat
PokerStrategist

Napisane przez Wonszu92
Z dedykacją dla sodiumnitrat <3

wracaj do stołów pasować asy, bo winrate sam się nie zrobi ;)

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

ktos wolal trolla :f_confused:

Odpowiedz
Cytat
philenvyy
PokerStrategist

Napisane przez Wonszu92
Nie ja zakładałem temat, tylko po prostu zacząłem się w nim udzielać. Dołączyłem do dyskusji.

Na szczęście w przeciwieństwie do tych trolli moja przyszłość i highlife są pewne, a poker traktuję jedynie jako rozrywkę, kiedy mam odrobinkę czasu na studiach. ;)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez philenvyy

Dokładnie tak jest, lecz samochody przed uczelniami i status społeczny same za siebie mówią. :) Do tego najważniejsze - satysfakcja ze swojej roboty.

Co do pasowania Asów - z wielką przyjemnością, tylko nieco później, bo teraz muszę się pouczyć pewnych rzeczy, których sodiumnitrat nie byłbyś w stanie przeczytać. ;)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Wonszu92

Dokładnie tak jest, lecz samochody przed uczelniami i status społeczny same za siebie mówią. :) Do tego najważniejsze - satysfakcja ze swojej roboty.

Co do pasowania Asów - z wielką przyjemnością, tylko nieco później, bo teraz muszę się pouczyć pewnych rzeczy, których sodiumnitrat nie byłbyś w stanie przeczytać. ;)

zniknij, przepadnij lemingu

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

Napisane przez Wonszu92

Napisane przez philenvyy

Odpowiedz
Cytat
sodiumnitrat
PokerStrategist

już nie takie buraki zjadało to forum :D

Odpowiedz
Cytat

Jak w tym kraju am być dobrze jak ludzie nie wiedza co znaczy 80%

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

Napisane przez blelol

a potem jeszcze innych ludzi chca leczyc...chociaz on nie chce tego robic, on chce duzo hajsu trzepac :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
crueleq
PokerStrategist

Wiedzą co znaczy 40%

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez blelol

a potem jeszcze innych ludzi chca leczyc...chociaz on nie chce tego robic, on chce duzo hajsu trzepac :ayfkm:

Mam nieco wyzsze aspiracje niz klikanie myszka do konca zycia i bycie slawnym jedynie na forum pokerstrategy. Hajs to zwrot inwestycji czasu poswieconego na nauke i odpowiedzialnosc, bo za bad beata do paki nie pojdziesz, a za zle leczenie juz tak.

Sickpastor - leming nie leming, lecz do niejednego takiego leminga ze lzami w oczach sie pojdzie, kiedy komus zdrowko nie dopisze, a wtedy nawet pinionzek nie pomoze, no ale moze wariancja, bo skutecznosc lekow moze wynosic np 98% i mozna latwo obliczyc prawdopodobienstwo wyleczenia! Nie wydaje mi sie, ze leming jest w stanie opanowac taka wiedze, ale kto jak uwaza.

Prymitywne jest to, ze wielu graczy zamiast sluzyc wiedza i rada to niczym w gimnazjum nabija sie z glupoty slabszych. Zycze wam, abyscie trafiali na zyczliwych ludzi w przyszlosci. To sa blahe sprawy, rangi zerowej, lecz los bywa zawrotny i ktos moze z was szydzic, kiedy przyjdzie na prawde istotna sprawa. A tego juz wam nie zycze.
Liczylem na jakas konstruktywna dyskusje, poza kilkoma madrymi postami za ktore dziekuje - reszta to przyklad ludzkiego debilizmu, gdzie ludzie nabijaja sie nie potrafiac wytlumaczyc pewnych rzeczy, tylko akceptuja je niczym lemingi - 'bo tak jest! Bo taka jest wariancja'. Prawda jest, ze wiekszosc z was o wariancji wie jedynie z teorii pokerowych, bo o matmie juz nawet nie wspomne, a co dopiero o uzywaniu jej w innych sytuacjach niz liczeniu kart. Tak tez pozdrawiam inteligentow. ;)

Odpowiedz
Cytat

Spoko trzeba jeszcze założyć temat o pasowaniu KK oraz QQ bo niektórzy też się gubią jak mają takie ręce.

Odpowiedz
Cytat
Aron69
PokerStrategist

hehe, dawno się tak nie uśmiałem :D
zajebisty temat, po przeczytaniu przeszedł mi wkur... po bad bicie :)

Odpowiedz
Cytat
doxdoxdox0
PokerStrategist

Prymitywne jest to, ze wielu graczy zamiast sluzyc wiedza i rada to niczym w gimnazjum nabija sie z glupoty slabszych. Zycze wam, abyscie trafiali na zyczliwych ludzi w przyszlosci. To sa blahe sprawy, rangi zerowej, lecz los bywa zawrotny i ktos moze z was szydzic, kiedy przyjdzie na prawde istotna sprawa. A tego juz wam nie zycze. Liczylem na jakas konstruktywna dyskusje, poza kilkoma madrymi postami za ktore dziekuje - reszta to przyklad ludzkiego debilizmu, gdzie ludzie nabijaja sie nie potrafiac wytlumaczyc pewnych rzeczy, tylko akceptuja je niczym lemingi - 'bo tak jest! Bo taka jest wariancja'. Prawda jest, ze wiekszosc z was o wariancji wie jedynie z teorii pokerowych, bo o matmie juz nawet nie wspomne, a co dopiero o uzywaniu jej w innych sytuacjach niz liczeniu kart. Tak tez pozdrawiam inteligentow.

skad u ciebie tak ogromny brak zrozumienia dla tej sytuacji? przykładowo: jak na zajeciach na 3. roku na twoich studiach, ktors wykaze brak elementarnej wiedzy z anatomii, zdawanej na pierwszym roku, to chyba rowniez nie przejdzie bez echa, bez smiechów- chichow i szydzenia. po prosu są rzeczy, ktore sa wymagane od pewnych osob. jezeli ktos gra w pokera, a tym bardziej udziela sie na forum, posiada status brązowy, czyli zadeklarowal znajomość wiedzy z podstawowych artykułów powinien wiedzieć, ze wszczynanie dyskusji na tak bzdurny temat jak opłacalność stackowania asów jest absurdem.

powoływanie się na gimnazjalnych 'bullies' jest zdecydowanie nie ma miejscu, gdyz w stereotypie to osoba szydząca miala te gorsze oceny.

są rzeczy natomiast, które cięzko wybaczyć, na przyklad prymitywna pycha z twojej strony:

Sickpastor - leming nie leming, lecz do niejednego takiego leminga ze lzami w oczach sie pojdzie, kiedy komus zdrowko nie dopisze, a wtedy nawet pinionzek nie pomoze

Dokładnie tak jest, lecz samochody przed uczelniami i status społeczny same za siebie mówią.

co z podstawowymi wartościami, skromnością i szacunkiem (nie mylić z ulegliwością)?
podszedłes do tej rozmowy z takim zapasem, uznając się za niewiadomo jakiego - cytat - "inteligenta". czy fakt, ze dostałes sie na studia medyczne oznacza, ze jestes ponad kazdym, kto tam nie studiuje? pewnie tez włączajac tych co nie chcą?

jedyne co zaprezentowałes to błedne użycie słowa "łechtać".

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
PokerStrategist

Poza tym są uczelnie gdzie każdy może studiować medycynę, wystarczy trochę chęci (ze strony rodziców np.)

Odpowiedz
Cytat