Przejdź do forum
Bijcie mnie i mówci...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Bijcie mnie i mówcie brzydko - slowplay

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
491 Wyświetlenia
ohayonippon
PokerStrategist

jak to z tym jest, mówie oczywiscie o wyjątkach, taka na przykład sytuacja, gdy spada dla nas piekny flop AK9, ręke mamy AK. Patrze do huda, gracz cbet 75, cbet fold 65. Jestem na wczesniejszej pozycji, gosc vpip/pfr 30/17, daje mu sie wypłacic. podbija do 3/4 puli co cieszy ze cos trafił. spada 8, tu równiez wg statystyk ciekawie jest kiedy goscia przeczekamy(betuj w przyszłosci, głupku), no i river, spada Q. becik do 1/3 puli, w odpowiedzi leci all in, wcale nie widze tego strita którego pozwoliłem mu do drawowac, odpowiadam all inem. Wybijcie mi slowplay z głowy, zje*cie mnie uderzcie, doprowadza mnie to do strat, czy na nl10 w ogóle powinienem posługiwać się tą statystyką ? - nie. Więc co ja najlepszego robie ;/

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
blejk8e
Oldschool Grinder

No to nie wiesz, ze na mikronach gra sie abc? Jesli nie wiesz to cruhing microstakes Muckinfelli powinien Ci wszystko wyjasnic :).

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon Autor wątku
ohayonippon
PokerStrategist

wiem wiem, ogladałem, mimo ze to bss, ogladałem to na poczatku historii z pokerem, ostro potem mieszajac sobie w głowie tym filmem i mieszajac obie strategie ze sobą. Ze abc to wiem, ale to takie pogmatwane ;x odpisujcie jak co mniej miło to sobie to wbije do głowy ;x

Odpowiedz
Cytat
Janosikgdy
Oldschool Grinder

Napisane przez blejk8e
No to nie wiesz, ze na mikronach gra sie abc? Jesli nie wiesz to cruhing microstakes Muckinfelli powinien Ci wszystko wyjasnic :).

Czyli nie uzywasz readów na micro? :fdrink

Odpowiedz
Cytat
ohayonippon Autor wątku
ohayonippon
PokerStrategist

I odpowiedz pana u góry przedstawia, jak bardzo ciężkim tematem są ready. Niektórzy powiedzą graj proste abc, inni zaś - używaj readów. w mojej opinii, jak uzyje readów i przegram, zwale na ready, jak nie uzyje readów i przegram, zwale na gre abc. :D i jak to piąć się do góry :rage:

Odpowiedz
Cytat