Przejdź do forum
40.000 rąk i 0 prof...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

40.000 rąk i 0 profitu ^^

45 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
3,946 Wyświetlenia
JooZeeF
Poker Player

Witam jak znaleźć swoje statystyki na PT3 ? tak jak tutaj koledzy wklejają na żółtym tle tylko oni maja z HM.Chciał bym takie same statystyki uzyskać.

Do tego z analizować moją grę i polepszyć swoje wyniki ;)
Pozdrawiam ;)

Odpowiedz
Cytat
44 odpowiedzi
masohaso
Oldschool Grinder

W PT3 wejdź do zakładki Position statistics i tam w prawym górnym rogu klikasz ikonkę pod którą dodajesz statystyki które Cię interesują. Masz wtedy wszystkie swoje statystyki rozbite na poszczególne pozycje. Robisz print screena i dodajesz.
Ja to zrobiłem tak:

Nl10 Sh 30K

Ponadto popracuj nad wklejaniem zdjęć. Widzę, że korzystasz z imageshacka - Wejdź do Moje obrazy na imageshack i tam klikając na zdjęcie uzyskasz link bezpośredni do zdjęcia. Ten link wklejasz na forum.

Odpowiedz
Cytat
JooZeeF Autor wątku
JooZeeF
Poker Player

Dzieki :)

By joozeef at 2011-09-03

Odpowiedz
Cytat
JooZeeF Autor wątku
JooZeeF
Poker Player

jak usunąć pozycje 4567 ? :)

Odpowiedz
Cytat
robal123
PokerStrategist

70k dobrej gry i zero profitu. Ktos lepszy?

Odpowiedz
Cytat
JooZeeF Autor wątku
JooZeeF
Poker Player

Nie chodzi kto lepszy tylko kto jakie wnioski z tego wyciągnie i poprawi swoja grę :)

Odpowiedz
Cytat
masohaso
Oldschool Grinder

Napisane przez JooZeeF
jak usunąć pozycje 4567 ? :)

Jeśli pytasz o to jak usunąc statystyki z zakładki postions to wchodzisz w okno zarządzania statystykami ikonką w prawym rogu i tam z prawego okna klikając dwa razy na statystykę pozbywasz się jej.

Robal123 ja po 30k jestem na zero ale z rakebacku coś zawsze człowiekowi zostaje ;) dlatego właśnie wybrałem room ze sztywnym rakebackiem ;)

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba
PokerStrategist

Tu masz przeniesiony popup z HMa do PT3 - wyglada tak samo tylko tlem sie różni - polecam jak masz mocnego kompa :D

HUD PT3

Odpowiedz
Cytat
JooZeeF Autor wątku
JooZeeF
Poker Player

chodzi mi o pozycje przy stołach bo chce na 6 a mam na 10 ;) i chce te srodkowe pozycje usunac ;)

Odpowiedz
Cytat
JooZeeF Autor wątku
JooZeeF
Poker Player

klaudia85

sciągłęm tego huda i jak mam go wgrać bo w PT3 jestem całkiem ciemny xD

do tego ktore pliki powinienem skopiować na wypadek jakiś komplikacji :)

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba
PokerStrategist

Napisane przez JooZeeF
klaudia85

sciągłęm tego huda i jak mam go wgrać bo w PT3 jestem całkiem ciemny xD

do tego ktore pliki powinienem skopiować na wypadek jakiś komplikacji :)

Obecnie nie uzywam juz PT3 ale robi sie to tak:

Configure / Configure HUD / Option / IMport Profile - i wybierasz plik do ktorego dalem Ci linka i PT3 poprosi Cie owybranie nazwy nowego profilu

Oprocz popupa tam sa ustawione nowe staty - np 4bet range ktorego w PT3 oryginalnie nie ma a jest bardziej czytelny niz 4bet %i masa innych przydatnych

Bedziesz musial sobie HUDa od poczatku ustawic chyba ze zrobisz maly trick :

Mozna inaczej zrobic ta podmianke ... importujesz te ustawienia ... dajesz nowa nazwe profilu i git a nastepnie w zakladce group zaznaczasz PopUP i klikasz export - zapisujesz gdzies na dysku (zapiszesz tylko samego popupa)

Nastepnie wchodzisz do profilu ktorego standardwo uzywasz - przewaznie defalult - cash i wlaczasz zakladke Grups - kasujesz z niej wszystko oprocz pierwszej linijki czyli [Player] HUD - reszte usuwasz dajesz import i wgrywasz samego popupa ktorego opisalem kilka linijek wyzej jak zapisac
Calosc spowoduje ze 1 masz swoje staty takie jakie sobie ustawiles 2. Masz popupa jak w HMie

Jak bedziesz mial problemy to pisz

Odpowiedz
Cytat
JooZeeF Autor wątku
JooZeeF
Poker Player

zrobiłem tak jak napisałaś ale gdzie się mi te statystyki maja pojawić bo już nie wiem xD :)
bo teraz jak nacisnę w grze na statystyki to nic sie nie otwiera tak jak wcześniej..
A wydaje mi się że to powinno gdzies w PT3 być bo w koncu wszytkie moje ręce ma przeanalizowac a nie tylko kikladziesiat na stole ;)

Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba
PokerStrategist

no to git teraz jak wlaczysz w replayerze jakas reke tam masz opcje zeby Ci pokazywalo HUDa zaznaczasz i twoje staty sie pokaza jak swoje staty klikniesz klikniesz pokaze sie Twoj HUD

Odpowiedz
Cytat
JooZeeF Autor wątku
JooZeeF
Poker Player

a jak zrobić zeby zobaczyć wszystkie statsy z moich 40k rąk ??
Pozatym coś mnie nie chce słuchać ale to mniejsza z tymi powtórkami ważniejsze jest dla mnie zobaczenie całosci z tych 40k :)

Odpowiedz
Cytat
boxer82
Oldschool Grinder

Napisane przez JooZeeF
a jak zrobić zeby zobaczyć wszystkie statsy z moich 40k rąk ??
Pozatym coś mnie nie chce słuchać ale to mniejsza z tymi powtórkami ważniejsze jest dla mnie zobaczenie całosci z tych 40k :)

Jak wstawiać statystyki do oceny

Odpowiedz
Cytat
JooZeeF Autor wątku
JooZeeF
Poker Player

boxer82 pomocna stronka ale mi chodzi o coś innego jak wyżej pisałem w przeróbce statsów na HM może klaudia85 bedzię w stanie pomóc :) chyba że ktoś inny jest biegły w temacie ;)

Odpowiedz
Cytat
boxer82
Oldschool Grinder

jeżeli chciałbyś zobaczyć swoje 40 000 rąk w formie przedstawonej tak jak w oknie wyżej to mam dla ciebie złą wiadomość: NIe da się.
taki popup mozesz sobie otworzyć w hand replayerze wbudowanym w PT3.
Jednak HR odtwarza twoje ręce rozegrane przy danym stoliku (jezeli na jednym stoliku rozegrałeś 200 rąk to pokaże ci staty z 200 rąk a nie z 40 000 rąk => bo ty jesteś hero)
jeżlei chcioałbyś je zobaczyć w tej formie to zainstaluj sobie trial HM

Odpowiedz
Cytat
JooZeeF Autor wątku
JooZeeF
Poker Player

hmmm no być może masz racje ;/

A powiedz mi jakie mam wstawić statystyki żeby było czytelnie i dobre do analizy ??

Odpowiedz
Cytat
plusEVqba
PokerStrategist

ja to robilem mniejwiecej tak ze ustawialem w zakladce position wszystkie te staty ktore mam zamieszczone tak jak w ponizszym linku a potem klika PrtScreenow i gotowe - troche jakosc kiepska bo zapomnialem zmienic na imaheshack rozdzielczosci ;/

moje staty

Odpowiedz
Cytat
JooZeeF Autor wątku
JooZeeF
Poker Player

a gdzie " poniższy" link ? xD

Odpowiedz
Cytat