Przejdź do forum
27k hands nl4 SH

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 27k hands nl4 SH

5 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
328 Wyświetlenia
plusEVqba
PokerStrategist

Szotowalem dzisiaj nl10 z 21 bI skonczylo sie tragicznie stad moje pytanie co ja moge pozmieniac w swojej grze żeby bylo lepiej.
Na pierwszy rzut oka dziwi mnie to ze z UTG jestem w plecy a z BB do przdu ;p

Na NL10 zabili mnie agresja plus niefartownie flipowalem i zdazylo sie 3 suckouty na top mojego range'u

4 odpowiedzi
plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

ps nie wiem czemu imageshack tak zmłucil jakosc jpga ale jak sie go powiekszy ctrl + scroll na myszce dosc dobrze wszystko widac

rusher88
PokerStrategist

Siema.

Grasz stosunkowo tight.

Mozesz popracowac nad range 3betu, bo jest dosc plaski.

Wiecej squeezuj.

Raczej unikaj calli na 3bet, szczegolnie OOP!

Bardzo malo 4betujesz. Raczej tylko KK/AA.

Duzy gap miedzy cbet flop, a cbet turn. Jestes podatny na floating - chociaz to pewnie maly problem na niskich limitach.

Wydaje mi sie tez, ze masz troche maly Cbet river, co oznacza ze mozesz miec lekki problem z vbetami tam.

Ciekawy rozklad agresji. W sumie wszedzie taka sama... troche ciezko mi sie interpretuje staty z PT3, wiec nie chce tu bajek opowiadac, ale pomysl nad tym. Zazwyczaj jednak AF powinno byc najwyzsze na flopie i stopniowo malec do rivera.

Wiecej stealuj.

Patrzac na Twoj 3bet z SB/BB... wiecej tu 3betuj vs steal! :)

plusEVqba Autor wątku
plusEVqba
PokerStrategist

Dziekuje bardzo za interpretacje - wyslalem ci zaproszenie na priv - chce pogadac - ogolnie mieszkam w Twojej miejscowosci ;p

Hmm co do samego grania - ogolnie rpzez pierwsze 15k handsow gralem tight i dopiero pozniej zczaelm poluzniac jak mialem wieksza baze na przeciwnikow

To nad czym juz popracowalem to tak
- mniej calluje OOP do 3betow
- squje duzo czesciej i 3bet blefuje szczegowlnie regow
- BU juz mam bardziej luzny
- zaczalem ch/raisowac i raisowac dobre do tego boardy na regow do cbeta

rusher88
PokerStrategist