Przejdź do forum
zablokowane konto

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] zablokowane konto

47 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
5,623 Wyświetlenia
IceWhoo

Do mnie już odpisali maila, którego wysłałem z ich strony (na mój bezpośredni ze skrzynki nie odpowiadali) w którym napisali, że próbowali się ze mną skontaktować telefonicznie (niestety na stary numer) i nie wiem o co chodzi ale zadzwonią jeszcze jutro ale pewnie wszystko po woli wraca do normy.

grzesiu1987ns

no do mnie tez napisali zebym złozył requesta o tel jak miał czas rozmawiac

natraj Autor wątku
natraj

tylko do mnie nic nie pisza :(
Dajcie znac jak sie wyjasni

grzesiu1987ns

u mnie sprawa wyjasniona, szybka rozmowa przez telefon i konto odblokowane.
Mam nadzieje ze wam tez uda się sprawę załatwic

IceWhoo

U mnie tak samo konto odblokowane. Pytanie o adres mailowy, datę urodzin oraz pytanie pomocnicze do konta. Neteller stwierdził, że musiał jeszcze raz zweryfikować konta. Swoją drogą dobrze, że stary numer pozostał mi na kartę bo pewnie jeszcze długo bym się z tym męczył no i niestety nici z wczorajszego przelewu.

U mnie jeszcze nie ma nic... milczą. A co do pytania pomocniczego, pytają o odpowiedź czy jakie było?

Anty

Napisane przez natraj
tylko do mnie nic nie pisza :(
Dajcie znac jak sie wyjasni

zloz requesta o telefon, bo sie nie doczekasz

grzesiu1987ns

pytają o odpowiedz
Ps. rozmowa w odbywa sie w jezyku angielskim

Mogły ktoś przedstawić angielską wersję maila, który do nich pisał w sprawie odblokowania konta? bo nie bardzo wiem jak to ogarnąć:P

IceWhoo

Ja napisałem coś w stylu:
Why can not I sign in to my account? Oni dobrze wiedzą o co chodzi i odpowiedź była bardzo szybka. Na mail z poker strategy będzie chyba szybciej chociaż ja pisałem na ten oraz z ich strony.

natraj Autor wątku
natraj

jak zlozyc aplikacje o telefon? Czy trzeba znac support password? Dawno temu pytalem ich o jakas pierdole i tworzac to haslo nie zapisalem go. Na maila z ps nie odpowiadaja wcale. Ma ktos jakis pomysl co zrobic?

Anty

Napisane przez natraj
jak zlozyc aplikacje o telefon? Czy trzeba znac support password? Dawno temu pytalem ich o jakas pierdole i tworzac to haslo nie zapisalem go. Na maila z ps nie odpowiadaja wcale. Ma ktos jakis pomysl co zrobic?

https://help.neteller.com/cgi-bin/neteller.cfg/php/enduser/ask.php
podaj swoj numer telefonu, popros by oddzwonili bo masz sprawe, napisz ze jestes dostepny o kazdej porze dnia, albo ze chcesz telefon jak najszybciej sie da, przy odrobinie szczescia zadzwonią w przeciagu 15 minut - godziny

w temacie napisz:
callback requests plus numer telefonu kom (+48) numer
w wiadomosci ze oczekujesz jak najszybciej i twoj problem

natraj Autor wątku
natraj

anty juz to przerabialem. Wciskam kontinue a tam takie cos

Jak wypelniam wszystkie te rubryki to wyskakuje mi napis :

Account Creation Failed
The email address you provided is already in the database. Please use the "Email Me My Password" option on the login page.
If you have forgotten your username or password, please visit Account Assistance

Nastepnie wchodze do tego account assistance i resetuje moj support password ale z racji tego ze mam zablokowane konto zaden mail do mnie nie dochodzi. Co robic??

Anty

No nic, nie mam pomysłu. Najlepiej sam do nich zadzwoń. Koszt nie powinien być porażający bo rozmowa raczej max 10 minut

Spróbuj jeszcze to
https://neteller-internal.custhelp.com/cgi-bin/neteller_internal.cfg/php/enduser/ask.php

nie wiem jak to znalazłem, jest mega nieintuicyjny ten support netellera

natraj Autor wątku
natraj

to tez przerabialem. Po wcisnieciu continue wyskakuje mi ta sama ramka. Przez najblizszy tydzien bede codziennie pisal do nich na adres pokerstrategy@neteller.com. W koncu jak nawiazali wspolprace to moze zechca cos odpisac.

Jeszcze sie chcialem zapytac kolegow ktorzy prosili o reqest telefon czy tez wyskakiwala im ta ramka support password, a moze znajdzie sie ktos na forum kto moze mi pomoc jak sobie z tym poradzic

Anty

Moj kumpel nie pamietał zadnych password i do niego oddzwonili tego samego dnia i nic mu nie wyskakiwalo (przeciez jak masz zamrozone konto to musisz miec mimo wszystko mozliwosc kontaktu z nimi)

grzesiu1987ns

no ale musi sie zalogogowac do suppor record chyba , zadzwon Ty do nich , bedzie najprosciej

Odpisali i mi. Chcą zdjęcie dowodu i jakiś rachunek. Napisane jest tak: rachunek komunalny(telefon). Mam nadzieje, że telefon to tylko przykład, bo już im pisałem 100x, że telefon jest na kartę...

grzesiu1987ns

hmm , Ciekawe czy moze byc faktura vat za doładowanie telefonu prepaid?

koiotek

teraz właśnie odblokowali mi konto. dostałem maila, ze nie mogli się dodzwonić. Dalem jeszcze raz, żeby zadzwonili po raz kolejny i oddzwonili po 30 sekundach.
Nie znam angielskiego ale jakoś się udało :)