wczoraj wplacilem z FTP pare stowek na netka, dzis chce sprawdzic stan konta a tu pisze ze zablokowane ze wzgledu na moje bezpieczenstwo. Chcialbym zeby do mnie zadzwonili ale wymagany jest jakis support password. Gdzie to haslo mam znalesc? A wogole to dlaczego mogli mi zablokowac konto po przelewie z FTP???
Stary... to samo mam od tygodnia. Chcą ode mnie fakturę telefoniczną, której ja nie mam i w ogóle nie mogę się z nimi dogadać, ciągle piszą mi to samo. Wysyłam dziś fakturę chociaż nie ma na niej mojego nazwiska, jak brałem tel nie mogłem na siebie bo bylem niepełnoletni... zobaczymy co oni na to.
ja nawet nie wiem jak do nich napisac
probuje wyslac maila to mnie o jakies hasla pytaja (support password) Jak juz cos tam wpisalem to nagle mi wyskakuje takie cos:
Account Creation Failed
The email address you provided is already in the database.
If you have forgotten your username or password, please visit Account Assistance
wszystkie hasla mam spisane na kartce. Nie wiem skad nagle wystrzelili z tym haslem supporta
Blagam o pomoc. Jest jakis mail na ktorego moge napisac normalnie??
Support password to jest to co sam sobie wpisywałeś, a nie te cyferki. Napisz do nich na:accountsurveillance@NETELLER.com
Witam,
zablokowali Ci zapewne konto w celu weryfikacj
musisz ich mailownie spytać co masz im wysłać i będzie dobrze
Pozdrawiam
Niestety nie moge sie z nimi skontaktowac mailownie poniewaz nie znam support password. Kiedy probuje je zresetowac tak zebym dostal nowe support pasword na mojego maila to nic do mnie nie dochodzi bo mam zablokowane konto i kolo absurdu sie zamyka
Konto netka mam ponad rok czasu, robilem juz przelewy po 2000$ dolarow i nigdy nie mialem blokady. Dlaczego teraz???
Prosze pomozcie mi sie z nimi skontaktowac
Wlasnie sobie przypomnialem ze nawiazalismy wspolprace z netkiem. Mail juz poszedl. Mam nadzieje ze odpisza bo pisalem go po angielsku z translatora google i nie wiem czy cos zrozumieja
Hej
Faktycznie w tym momencie mail, który został założony specjalnie do obsługi naszych userów może okazać się pomocny
Pozdrawiam
Mam to samo , co ciekawe 2 dni temu dzwonili do mnie w celu weryfikacji jak upgreadowałem konto , pozniej jeszcze zamowiłem karte. Dzis od rana 2 razy wysylałem requesta a telefon i nie dzwonią :/
grzesiu a czy wyplacales juz kiedykolwiek pieniadze z netka czy dopiero co zalozyles konto? Do mnie sie jeszcze nie odezwali a mam u nich moje dwie miesieczne wyplaty z normalnej roboty wiec sie troche martwie. Mam nadzieje ze zmienili u siebie jakis regulamin i ze te blokady to norma, a moze zwijaja biznes i kase klientow
Mam to samo, zablokowali mi konto po przelewie z pokerstars do netellera. Konto mam juz od dawna robilem przelewy, wypłacałem kartą i nie bylo problemu. Dalem zeby zadzwonili, ale na telefon sie nie doczekalem.
dopiero załozyłem i ni maila ni telefonu , mi tez po przelewie z pokerstars . WTF?
PS. moze maja jakies problemy z oprogramowaniem ?
No ale PS zaczeło z nimi wspolprace , co nakłoniło mnie do załozenia tam konta , wiec mam nadzieje ze jest wszystko ok
Ja dzisiaj próbowałem się zalogować na moje konto Neteller i też okazuje się, że jest zamknięte. Pisząc do nich maila otrzymuje: NETELLER is no longer able to support this email address, and will not be replying to your email.
Czekam od nich na telefon ale WTF?
Konto miałem upgradowane robiłem na nie wpłaty jak i wypłaty.
Co sie dzieje z tym Netellerem. Ktoś wie?
najgorsze, że nie wiem kiedy zablokowali mi konto ponieważ przez kilka tygodni nie logowałem sie tam ponieważ używałem tylko money bookers.
No i na razie nic nie wiadomo ale to pewnie już ten donk kapica z tym drugim donusiem zapierdo**** mi hajs a konto zablokowali.
U mnie niestety tez cisza. Jedyne co mnie cieszy to ze nie jestem sam. Skoro jest juz nas kilku to moze ktos z PS by sie tym zainteresowal i zadal pytanie netkowi dlaczego blokuja nasze konta i dlaczego wogóle sie do nas nie odzywaja???
Edit
Wlasnie przed chwila sie logowalem na netka i zmienil mi sie komunikat. Oni przezyli chyba jakis atak hakerski:
Twój rachunek został zamknięty
Twój rachunek został czasowo zamknięty ze względu na przekroczenie maksymalnej liczby prób zalogowania się. Ten środek zabezpieczeń chroni twoje dane osobowe przed nieupoważnionym użyciem.
Skontaktuj siê z firm¹ NETELLER pod numerem +1 403 451 8020 i naciœnij 0, a nastêpnie wybierz opcjê 1, lub wyœlij wiadomoœæ e-mail na adres support@neteller.com.
Przepraszamy za niedogodność.
Moze bedzie dobrze, no chyba ze juz nasze konta wyczyscili zli ludzie