Przejdź do forum
Netteller wyplata ?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Netteller wyplata ?

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,022 Wyświetlenia
yogi333

Mam dwa pytania czy moge dokonać na konto Net wypłaty z jakiegoś roomu jesli wczesniej nie wpłacałem na niego przez neteller tylko przez MB a teraz chce je przelac na netka .
2 - czy nie ma problemów z wypłata pieniedzy z bankomatu jesli chce wyplacic w PLN a konto mam w $

2 odpowiedzi
imgoingtomirage

Mam dwa pytania czy moge dokonać na konto Net wypłaty z jakiegoś roomu jesli wczesniej nie wpłacałem na niego przez neteller tylko przez MB a teraz chce je przelac na netka .

Nie ma takiej opcji. Musisz uruchomić kanał płatności wpłacając wcześniej pieniądze drogą Neteller->Room.

2 - czy nie ma problemów z wypłata pieniedzy z bankomatu jesli chce wyplacic w PLN a konto mam w $

Jak mieszkasz w Polsce to zawsze wypłacasz w PLN. Nie słyszałem, ani nie widziałem nigdzie bankomatów wypłacających w innych walutach u nas w kraju.

Cześć yogi333,

tak jak napisał imgoingtomirage, na wszystkich poker roomach możesz dokonywać wypłaty tylko w ten sam sposób, w jaki wpłaciłeś pieniądze, czyli najpierw musisz dokonać wpłaty z Neteller, abyś mógł tam wypłacić pieniądze.

Jeżeli masz konto w $, to przy każdej wypłacie dokonywane będzie przewalutowanie. Z tego co się orientuję, to przewalutowanie następuje po kursie Neteller.

Pozdrawiam.