Gdzie mogę znaleźć ile rake zapłaciłem np w dzisiejszej sesji albo w ogóle jako dany gracz? Jakoś nie mogę znaleźć. Będę wdzięczny za pomoc.
Nie wiem na ile można temu ufać. Jeżeli potrzebuję wiedzy o ilości ugranego rake, to zawsze wolę zapytać o to support. Pewniejsze źródło informacji
Witam
Różnice mogą występować w zależności od roomu gdyż poker roomy stosują różne metody obliczania pobranego rake, niektóre roomy pobierają dealt (wystarczy być w rozdaniu i sfoldować), inne jako contributed (rake jest dzielony równo na graczy którzy wnieśli coś do puli, nawet gdy jest to SB albo BB) oraz contributed weighted (tak jak poprzednio ale rake dla gracza jest wyliczany proporcjonalnie do wniesionych $ do puli w rozdaniu)
Dlatego w niektórych przypadkach wyliczanie rake przez HM może być obarczone błędem.
pozdrawiam
Napisane przez 86Majster
a ktos wie gdzie jest takie cos w HM2 ? szukam szukam i znalezc nie moge
To jest wątek związany z HM. O HM2 proszę pytać w wątkach poświęconych temu programowi.
Reports> po lewo masz pionowy napis 'stats' dodajesz statystykę Rake
Napisane przez Szkodnick
Nie wiem na ile można temu ufać. Jeżeli potrzebuję wiedzy o ilości ugranego rake, to zawsze wolę zapytać o to support. Pewniejsze źródło informacji![]()
Tyleże na 770 nie podadza mi takiej informacji ;\
Napisane przez radioheadns
Napisane przez Szkodnick
Nie wiem na ile można temu ufać. Jeżeli potrzebuję wiedzy o ilości ugranego rake, to zawsze wolę zapytać o to support. Pewniejsze źródło informacji![]()
Tyleże na 770 nie podadza mi takiej informacji ;\
Każdy support na live chat z iPoker podaje takie informacje. 770 jest wyjątkiem?