Czy istnieje w HMie statystyka, która mówiłaby na ilu stołach w chwili obecnej grają przeciwnicy?
W HM wydaje mi się, że nie ma takiej statystyki.
Ale możesz taką informacje uzyskać dzięki temu programowi: http://tablescanturbo.com/
Witam.
Jest taka statystyka, znajduje się jak dobrze pamiętam w Misc., ale aby wyświetlała poprawne informacje musisz mieć wykupiony Table Scaner - dodatkową aplikację współpracującą z HM.
Pozdrawiam.
Jest jeszcze inna możliwość jeśli nie masz wykupionego Table Scanera a chcesz używać tej statystyki.
Polecam korzystanie z TableScan Turbo jest to darmowy soft do table selection. W nim możesz wybrać opcję Enable Holdem Manager HUD integration. I wówczas w HUDzie HM będziesz miał statystykę o tym ile stołów grają przeciwnicy.
pozdrawiam
Zainstalowałem ten program i zrobiłem tak jak napisałeś, w Holdemie, w zakładce Hud Opions/Player preferences/misc wybrałem statystykę multi table. Daje to efekt tylko taki, że w czasie gry w HUDzie liczba stołów u moich przeciwników wynosi 1, a u mnie 0.
Prosiłbym o wytłumaczenie jak to zrobić, gram na sieci microgaming.
Hej
A czy włączyłeś opcję Enable Holdem Manager HUD Integration w TST ?
Ja co prawda nie testowałem tego na mikrogaming ale na Starsach i iPoker działa bez problemu.
pozdrawiam