Zajrzyj jeszcze raz do mojego poprzedniego posta. Znalazłem jeden błąd poprawiony na czerwono
Czy można zrobić tak by przy restore Data postgresa zapisała się na dysku USB? Nie mam miejsca na C
Gdzieś mi zjadło...
Ok plik Temp w dane aplikacji zajmuje 18,4 GB. O ile się nie mylę to można to wszystko usunąć prawda?
Ok więc robię restore i mi nagle wyskakuje error: Could not find postgreSQL instalation directory.
Przecież postgres jest zainstalowany... Co się dzieje...
Jeśli robiłeś backup z poziomu HM to musisz zainstalować wersję 8.4 postgresql. Ta funkcja w HM działa tylko z wersją 8.4.
OMG czyli teraz trza odinstalować 9.0 i zainstalować 8.4 i jednak się bawić 8.4 dżizas.... No dobra do roboty...
Sorry, że Ci namieszałem z tym 9.0, ale sam korzystam z tej wersji i przenosiłem bazę danych na inny dysk zprzy pomocy pgadmin. Nawet nie wiedziałem, że HM wprowadził możliwość backup/restore z poziomu HM.
Ok jest progres. Zainstalowałem postgresa 8.4, zainstalowałem HMa, restornałem bazę, zmieniłem ścieżkę na USB dysk (u mnie L), i teraz kiedy już wszystko jest zrobione DOKŁADNIE tak jak radziłeś doszedłem do momentu w którym włączam postgresa też przez ten services i nagle widzę coś takiego:
Usługi
Nie można uruchomić usługi postgressql-8.4 - PostgreSQL Server 8.4 na komputerze Komputer Lokalny.
Błąd 1053: Usługa nie odpowiada na sygnał sterujący w oczekiwanym czasie.
Zaczynam myśleć czy zrobienie tego HMa na dwóch komputerach jest w ogóle możliwe.... Wiesz może coi należy z tym zrobić?
Po edycji rejestru musisz zrestartować komputer.
Masz tu dokładny opis jak wszystko zrobić :
Nie wiem co jeszcze mogę dodać.
znalazłem jeszcze takie coś, może coś pomoże :
http://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=17&t=20345&p=96577
♠_thumbsup:
Jeśli postępujesz według tej instrukcji to powinno się udać.