Witam,
widzę, że urządziliście sobie niezłą zabawę na koszt kolegi.
Następnym razem będziemy wyciągać surowsze konsekwencje.
Pozdrawiam.
Witam,
widzę, że urządziliście sobie niezłą zabawę na koszt kolegi.
Następnym razem będziemy wyciągać surowsze konsekwencje.
Pozdrawiam.
Spoko, dzięki panowie większość osób wyraziło swoją opinie a nie odpowiedź na pytanie. Ci co odpowiedzieli dziękuję. Wydaje mi się że nie chodzi o stawki, o to że to turniej z kolegami, że długo się zastanawiałem ja po prostu chce rozgrywać każdą rękę jak najlepiej i popełniać jak najmniej błędów. To chyba normalne że jeżeli coś się robi i lubi to chce się dążyć do perfekcji, stawać się coraz lepszym. No ale może to tylko moje podejście.
Pozdrawiam
Trochę zamieszania wprowadziłem tym wątkiem, następnym razem przemyślę bardziej każdy wpis na wątek, żeby nie było niepotrzebnych spinek i słów.
Pastor69: lol to pograj troszke jeszcze w pokera to dostaniesz gorsze lania
Moje najwieksze lanie z HU200$ HT na FTP:
na buttonie dstaje: 2 2
rise 2.5bb, call
flop:A2A
Rise, Rerise, All in, call
turn: 2 (weeeee)
river: A
Koles pokazal AK.
To co Ty miales to nie byla w sumie straszna sytuacja, jak sam powiedziales byly rebuye wiec ja bym sie ucieszyl ze mam taka notke na gracza i gral dalej, nie widze tutaj zadnego powodu do frustracji.
Napisane przez alkanpl
Pastor69: lol to pograj troszke jeszcze w pokera to dostaniesz gorsze lania![]()
Moje najwieksze lanie z HU200$ HT na FTP:
na buttonie dstaje: 2 2
rise 2.5bb, call
flop:A2A
Rise, Rerise, All in, call
turn: 2 (weeeee)
river: A![]()
Koles pokazal AK.
To co Ty miales to nie byla w sumie straszna sytuacja, jak sam powiedziales byly rebuye wiec ja bym sie ucieszyl ze mam taka notke na gracza i gral dalej, nie widze tutaj zadnego powodu do frustracji.
twoj najwiekszy badbeat to przegrana z ~85% equity? o_0 To jestes chyba najlepiej runujacym graczem na calym ps.
wiesz że niektórzy "gracze" liczą sobie procenty po kolei na każdym streecie jak są z przodu a jak z tyłu to liczą preflop %
PartyGaming - $0.10 NL (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3
MP: $10.55
CO: $3.44
BTN: $14.38
Hero (SB): $13.74
BB: $17.47
UTG: $10.00
Hero posts SB $0.05, BB posts BB $0.10
Pre Flop: ($0.15) Hero has 9♠ T♠
UTG calls $0.10, fold, CO raises to $0.40, BTN calls $0.40, Hero calls $0.35, fold, UTG calls $0.30
Flop: ($1.70, 4 players) 8♠ 5♣ J♥
Hero checks, UTG checks, CO bets $0.81, BTN calls $0.81, Hero calls $0.81, fold
Turn: ($4.13, 3 players) 7♣
Hero checks, CO checks, BTN bets $4.80, Hero raises to $12.53 and is all-in, fold, BTN calls $7.73
River: ($29.19, 2 players) 7♥
BTN shows 7♠ 5♠ (Full House, Sevens full of Fives) (PreFlop 33%, Flop 51%, Turn 9%)
Hero mucks 9♠ T♠ (Straight, Jack High) (PreFlop 67%, Flop 49%, Turn 91%)
BTN wins $28.19
dophaZ dlaczego już nie można się troszkę pośmiać
czytam forum a tam same Twoje podpisy
Ja jestem cierpliwym człowiekiem, ale... 3 sytuacje z ostatnich dwóch MTT:
1. Mam QQ na sb, raise pre flop 4BB, call ze środkowej pozycji reszta fold. Na flopie: QJ2, więc raisuje za wysokość pota. Koleś all-in, ja też all-in. Ma na ręce A8. Na stole wypada T9...
thepianist69 odpada.
2. Jestem na dużej ciemnej z AKs. Raise 4BB, call z UTG. Flop: K 89(w kolorze mojej ręki). Raise za 3/4 pota, UTG all-in, więc ja call. Na stół spada J6, UTG trzyma na ręce 66...
3. Następna! ręka w tym samym turnieju, ja na life-supporcie, dostaję KK. Cóż za radość, odbiję się ze stackiem! Call ze środkowej i buttona. Ja bez wahania all-in, button sprawdza. Trzyma na ręku 66... Na stół spadają: AT55 i... na riverze, a jakże: 6! thepianist69 odpada z turnieju. Świetnie
Musiałem się gdzieś wyżalić, jeśli temat nieodpowiedni, to proszę o wybaczenie. Noż k***a m*ć!!!