.
14:00 ET, Ev 27-L: $22 Razz, $25,000 Guaranteed
14:00 ET, Ev 27-M: $215 Razz, $75,000 Guaranteed
14:00 ET, Ev 27-H: $2,100 Razz, $150,000 Guaranteed
Wygraj ten za 2,1k i będziesz miał rolla
A Ty jestes dalej zainteresowany tym stakingiem? Nie mowie o sobie, bo mi nie starczy nawet na dwa blindy (:D) ale przypadkiem trafilem na Twoj temat na forum 2+2 i koles tam pisał, ze napisał Ci pm'a jakiś czas temu i nie ma odpowiedzi.
Napisane przez Winnc
A Ty jestes dalej zainteresowany tym stakingiem? Nie mowie o sobie, bo mi nie starczy nawet na dwa blindy (:D) ale przypadkiem trafilem na Twoj temat na forum 2+2 i koles tam pisał, ze napisał Ci pm'a jakiś czas temu i nie ma odpowiedzi.
juz jest stakowany.
Napisane przez IgorStars
Napisane przez Winnc
A Ty jestes dalej zainteresowany tym stakingiem? Nie mowie o sobie, bo mi nie starczy nawet na dwa blindy (:D) ale przypadkiem trafilem na Twoj temat na forum 2+2 i koles tam pisał, ze napisał Ci pm'a jakiś czas temu i nie ma odpowiedzi.juz jest stakowany.
To nie doczytalem, o ile tutaj gdzies bylo juz napisane :P.
Napisane przez Winnc
Napisane przez IgorStars
Napisane przez Winnc
A Ty jestes dalej zainteresowany tym stakingiem? Nie mowie o sobie, bo mi nie starczy nawet na dwa blindy (:D) ale przypadkiem trafilem na Twoj temat na forum 2+2 i koles tam pisał, ze napisał Ci pm'a jakiś czas temu i nie ma odpowiedzi.juz jest stakowany.
To nie doczytalem, o ile tutaj gdzies bylo juz napisane :P.
nie wiem czy bylo , mam swoje zrodla
wczoraj widzialem że grał na full tilcie, ale niestety stoły do razza świeciły pustkami
Napisane przez bolek147
nie rozumie tego posta![]()
może mało ziomków jest co klika LUBIĘ TO w jego linki czy coś
Razz, dwa, trzy próba mikrofonu..
Co jest Shuma87? Nie daj o sobie zapomnieć!
Pamiętam jak spowodowałeś nagły boom na Razza w polskiej społeczności i nie wierzę, że ot tak przestałeś drukować dolary (bo inaczej nie można nazwać tego co wyczyniałeś przy stolikach
).
Liczymy na jakiś sygnał z Pana strony Panie Shuma!
Widzę że wróciłeś do gry(zagrałeś parę turniejów, chodz ich BI nie powalają, więc nie wiem czy nie masz kasy czy chęci do gry).
Czy nie był byś zainteresowany wystawieniem stackingu na gierki Razz, cash czy sng/mtt? Odezwij się w razie co wysyłam zaproszenie.
Czesc, shuma, wyslalem do ciebie zaproszenie, chciałbym zapytac o kilka rzeczy na priv. Pozdrawiam