Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,083 Posty
217 Użytkownicy
0 Reakcje
109.1 K Wyświetlenia
salyk
Oldschool Grinder

Napisane przez Shuma87
Wie ktos moze czy na FTP jest opcja blokowania sobie innych odmian ? :)

Pisz w tej sprawie do supportu FTP ;)

Trzymaj się, ciśnij Amerykańców i mam nadzieję - widzimy się na zlocie!

Pozdro!

Odpowiedz
Cytat
Teges
BlackMember

Dawno nie było okazji się spotkać, ale mam nadzieję, ze jakoś nadrobimy... W przeciągu 2 tygdoni obrona i po trzech miesącach w końcu bęę miał więcej czasu, więc chociażby jakiegoś Sita może ogarniemy :P. Co do spadków shit happens, ja nie wiele mniej przzegrałem tak na pocieszenie powiem ;).

Odpowiedz
Cytat
piecykowy
BlackMember

Napisane przez Shuma87
Moja rada: zanim zrobicie cos glupiego, pomyslcie o tym 2x. Chwilowa przyjemnosc nie jest warta perspektywy zycia z kims. Narazie jeszcze troche boli ... Ale sam sobie czlowiek jest winien.

tak jest, niestety ..
ja się nie mogłem odnaleźć przez przez dłuższy czas, ale znalazłem na to lek, choć i tak nie wyleczył mnie w 100%

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Shuma87
Wie ktos moze czy na FTP jest opcja blokowania sobie innych odmian ? :)

zamiast blokowac to moze nich jakis kumpel walnie cie z liscia i opirdoli zybys gral swoje i inwestowal umiejetnie zamiast kombinowac w co tu jeszcze zagrac :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
czak2
Oldschool Grinder

Dlaczego grałeś w ogóle te gierki ?? Z braku akcji na twojej odmianie czy jakieś inne emocje kierowały tobą ?(

Odpowiedz
Cytat
A1varo
Poker Player

Jedno pytanie - żałujesz prowokacji z przed pół roku?

Odpowiedz
Cytat
smack91
BlackMember

Napisane przez Shuma87
Narazie jeszcze troche boli ... Ale sam sobie czlowiek jest winien.

wątpie by przestało szybko. mimo wszystko powodzenia i w życiu i przy stołach.

Odpowiedz
Cytat

Zdradziłeś partnerkę ... życie. Jesteś tylko facetem. Czasami ciężko się oprzeć.
Skoro jednak nazywasz to błędem to teraz żałuj ;)

Odpowiedz
Cytat
damianpat
BlackMember

Napisane przez BVGZupa
Zdradziłeś partnerkę ... życie. Jesteś tylko facetem. Czasami ciężko się oprzeć.
Skoro jednak nazywasz to błędem to teraz żałuj ;)

nie ma to jak napisać coś mądrego

Odpowiedz
Cytat
damianpat
BlackMember

Napisane przez A1varo

nie ma to jak udawać, że człowiek nie cieszy się z cudzych potknięć

jedno pytanie - żałujesz, że to nie zdarza się częściej?

Odpowiedz
Cytat
PatriceMilev
Oldschool Grinder

@Shuma
Odezwij się na jakimś pikaczu.

Odpowiedz
Cytat
Rodri85PL
PokerStrategist

W razie co to masz PW :)

Odpowiedz
Cytat
ygrek3
PokerStrategist

Widziałem jak grałeś HU nlh... Jedno co mogę powiedzieć - nie szanujesz w ogóle pieniędzy, odpierdoliło Ci za przeproszeniem, może i sobie możesz na to pozwolić ale tak wesołego pokera zagrałeś oddając przeciwnikowi w jednym rozdaniu 12k $... AJ na AKQ boardzie wszystko w pikach ty jacek w pikach koles bet ty reraise on reraise ty push on call dowidzenia 30k pln poszło ooo tam --->

Nie twoja odmiana, nie szanujesz hajsu i swojego czasu na to wychodzi ale to twoja sprawa.

Odpowiedz
Cytat
LeonidasPL
Oldschool Grinder

Tez bym tak zagral. :f_grin: O co chodzi? Top para+nut flush draw+gutshot w hu?! Wtf?! Ty takie cos zrzucasz? Fajnie. Ale chuj z rozdaniem, co sie spinasz w ogole. To ze jestes slaby pokera i do tego musisz rok pracowac na takie 12k$, to juz nie Shumy problem, wiec wyluzuj stary i zajmij sie soba. Poza tym, jak sie do kogos zwracamy, to "Ty" piszemy zaczynajac wielka litera. Kultury kolego.

A to, ze Michal gra w gierki, w ktore nie umie... coz- jego glupota, jego pieniadze. Zdecydowanie nie nasza sprawa.

Odpowiedz
Cytat
arianik
Oldschool Grinder

Napisane przez ygrek3
Widziałem jak grałeś HU nlh... Jedno co mogę powiedzieć - nie szanujesz w ogóle pieniędzy, odpierdoliło Ci za przeproszeniem, może i sobie możesz na to pozwolić ale tak wesołego pokera zagrałeś oddając przeciwnikowi w jednym rozdaniu 12k $... AJ na AKQ boardzie wszystko w pikach ty jacek w pikach koles bet ty reraise on reraise ty push on call dowidzenia 30k pln poszło ooo tam --->

Nie twoja odmiana, nie szanujesz hajsu i swojego czasu na to wychodzi ale to twoja sprawa.

No to żeś ygrek pojechał... easy push w HU

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez ygrek3

Niezła analiza! Czyżbyś kandydował na trenera HU?

Odpowiedz
Cytat
A1varo
Poker Player

Napisane przez damianpat

Napisane przez A1varo

Damian - jesteś niesprawiedliwy - wcale tak tego nie odbieram. Wtedy trochę go żałowałem, ale teraz jest mi to obojętne. Naprawdę, wolę czytać o sukcesach niż o porażkach.

Odpowiedz
Cytat
Panadol
BlackMember

Napisane przez A1varo

Napisane przez damianpat

Napisane przez A1varo

Damian - jesteś niesprawiedliwy - wcale tak tego nie odbieram. Wtedy trochę go żałowałem, ale teraz jest mi to obojętne. Naprawdę, wolę czytać o sukcesach niż o porażkach.

lol lol wtf omg

:D

Odpowiedz
Cytat
Shuma87 Autor wątku
Shuma87
Elite Grinder

Hej wszystkim.

Szykuje sie kolejny moj rekordowy miesiac :)

Na pewno bedzie to najlepszy miesiac jesli chodzi o winrate $/h :)

Do konca miesiac mamy jeszcze kilka dni. Narazie jestem 45k$ na + z wynikiem okolo 400$/h

W tym momencie spokojnie gram juz na stawkach 100/200 z pelnym komfortem psychicznym. Czuje edge.

Otatnio sie zastanawialem i od czasu kiedy zaczalem graz w RAZZA jestem graczem z najwiekszym doswiadczeniem w tej odmianie. Dla dobrych graczy jest to niezwykle wazny element, ktory naprawde pozwala sie rozwijac.

Dodatkowo zaczynam NL HU :) Co prawda na pewno najlepsza metoda nie jest granie NL1k-5k. Ale chcialbym sie podszkolic w tej dziedzinie

Odpowiedz
Cytat
irobson
Oldschool Grinder

O gosciu ^^ ale mieciesz ;d nice
400$/h kiedys tez tak bede :P
powodzenia w heads up'uch obys miazdzyl tak jak w swoim raZZiku :)

Odpowiedz
Cytat