Napisane przez Shuma87
Wie ktos moze czy na FTP jest opcja blokowania sobie innych odmian ?![]()
Pisz w tej sprawie do supportu FTP
Trzymaj się, ciśnij Amerykańców i mam nadzieję - widzimy się na zlocie!
Pozdro!
Napisane przez Shuma87
Pisz w tej sprawie do supportu FTP
Trzymaj się, ciśnij Amerykańców i mam nadzieję - widzimy się na zlocie!
Pozdro!
Dawno nie było okazji się spotkać, ale mam nadzieję, ze jakoś nadrobimy... W przeciągu 2 tygdoni obrona i po trzech miesącach w końcu bęę miał więcej czasu, więc chociażby jakiegoś Sita może ogarniemy :P. Co do spadków shit happens, ja nie wiele mniej przzegrałem tak na pocieszenie powiem ;).
Napisane przez Shuma87
Moja rada: zanim zrobicie cos glupiego, pomyslcie o tym 2x. Chwilowa przyjemnosc nie jest warta perspektywy zycia z kims. Narazie jeszcze troche boli ... Ale sam sobie czlowiek jest winien.
tak jest, niestety ..
ja się nie mogłem odnaleźć przez przez dłuższy czas, ale znalazłem na to lek, choć i tak nie wyleczył mnie w 100%
Napisane przez Shuma87
zamiast blokowac to moze nich jakis kumpel walnie cie z liscia i opirdoli zybys gral swoje i inwestowal umiejetnie zamiast kombinowac w co tu jeszcze zagrac
Dlaczego grałeś w ogóle te gierki ?? Z braku akcji na twojej odmianie czy jakieś inne emocje kierowały tobą
Napisane przez Shuma87
Narazie jeszcze troche boli ... Ale sam sobie czlowiek jest winien.
wątpie by przestało szybko. mimo wszystko powodzenia i w życiu i przy stołach.
Zdradziłeś partnerkę ... życie. Jesteś tylko facetem. Czasami ciężko się oprzeć.
Skoro jednak nazywasz to błędem to teraz żałuj
Napisane przez BVGZupa
Zdradziłeś partnerkę ... życie. Jesteś tylko facetem. Czasami ciężko się oprzeć.
Skoro jednak nazywasz to błędem to teraz żałuj![]()
nie ma to jak napisać coś mądrego
Napisane przez A1varo
Jedno pytanie - żałujesz prowokacji z przed pół roku?
nie ma to jak udawać, że człowiek nie cieszy się z cudzych potknięć
jedno pytanie - żałujesz, że to nie zdarza się częściej?
Widziałem jak grałeś HU nlh... Jedno co mogę powiedzieć - nie szanujesz w ogóle pieniędzy, odpierdoliło Ci za przeproszeniem, może i sobie możesz na to pozwolić ale tak wesołego pokera zagrałeś oddając przeciwnikowi w jednym rozdaniu 12k $... AJ na AKQ boardzie wszystko w pikach ty jacek w pikach koles bet ty reraise on reraise ty push on call dowidzenia 30k pln poszło ooo tam --->
Nie twoja odmiana, nie szanujesz hajsu i swojego czasu na to wychodzi ale to twoja sprawa.
Tez bym tak zagral.
O co chodzi? Top para+nut flush draw+gutshot w hu?! Wtf?! Ty takie cos zrzucasz? Fajnie. Ale chuj z rozdaniem, co sie spinasz w ogole. To ze jestes slaby pokera i do tego musisz rok pracowac na takie 12k$, to juz nie Shumy problem, wiec wyluzuj stary i zajmij sie soba. Poza tym, jak sie do kogos zwracamy, to "Ty" piszemy zaczynajac wielka litera. Kultury kolego.
A to, ze Michal gra w gierki, w ktore nie umie... coz- jego glupota, jego pieniadze. Zdecydowanie nie nasza sprawa.
Napisane przez ygrek3
Widziałem jak grałeś HU nlh... Jedno co mogę powiedzieć - nie szanujesz w ogóle pieniędzy, odpierdoliło Ci za przeproszeniem, może i sobie możesz na to pozwolić ale tak wesołego pokera zagrałeś oddając przeciwnikowi w jednym rozdaniu 12k $... AJ na AKQ boardzie wszystko w pikach ty jacek w pikach koles bet ty reraise on reraise ty push on call dowidzenia 30k pln poszło ooo tam --->Nie twoja odmiana, nie szanujesz hajsu i swojego czasu na to wychodzi ale to twoja sprawa.
No to żeś ygrek pojechał... easy push w HU
Napisane przez ygrek3
Widziałem jak grałeś HU nlh... Jedno co mogę powiedzieć - nie szanujesz w ogóle pieniędzy, odpierdoliło Ci za przeproszeniem, może i sobie możesz na to pozwolić ale tak wesołego pokera zagrałeś oddając przeciwnikowi w jednym rozdaniu 12k $... AJ na AKQ boardzie wszystko w pikach ty jacek w pikach koles bet ty reraise on reraise ty push on call dowidzenia 30k pln poszło ooo tam --->Nie twoja odmiana, nie szanujesz hajsu i swojego czasu na to wychodzi ale to twoja sprawa.
Niezła analiza! Czyżbyś kandydował na trenera HU?
Napisane przez damianpat
Napisane przez A1varo
Jedno pytanie - żałujesz prowokacji z przed pół roku?nie ma to jak udawać, że człowiek nie cieszy się z cudzych potknięć
Damian - jesteś niesprawiedliwy - wcale tak tego nie odbieram. Wtedy trochę go żałowałem, ale teraz jest mi to obojętne. Naprawdę, wolę czytać o sukcesach niż o porażkach.
Napisane przez A1varo
Napisane przez damianpat
Napisane przez A1varo
Jedno pytanie - żałujesz prowokacji z przed pół roku?nie ma to jak udawać, że człowiek nie cieszy się z cudzych potknięć
Damian - jesteś niesprawiedliwy - wcale tak tego nie odbieram. Wtedy trochę go żałowałem, ale teraz jest mi to obojętne. Naprawdę, wolę czytać o sukcesach niż o porażkach.
lol lol wtf omg
Hej wszystkim.
Szykuje sie kolejny moj rekordowy miesiac
Na pewno bedzie to najlepszy miesiac jesli chodzi o winrate $/h
Do konca miesiac mamy jeszcze kilka dni. Narazie jestem 45k$ na + z wynikiem okolo 400$/h
W tym momencie spokojnie gram juz na stawkach 100/200 z pelnym komfortem psychicznym. Czuje edge.
Otatnio sie zastanawialem i od czasu kiedy zaczalem graz w RAZZA jestem graczem z najwiekszym doswiadczeniem w tej odmianie. Dla dobrych graczy jest to niezwykle wazny element, ktory naprawde pozwala sie rozwijac.
Dodatkowo zaczynam NL HU
Co prawda na pewno najlepsza metoda nie jest granie NL1k-5k. Ale chcialbym sie podszkolic w tej dziedzinie
O gosciu ^^ ale mieciesz ;d nice
400$/h kiedys tez tak bede
powodzenia w heads up'uch obys miazdzyl tak jak w swoim raZZiku