Czytam regularnie od początku a tyle straciłem :/ :/
Napisane przez tomboysil
[Treść edytowana]
//Obrażanie innych użytkowników. Ostrzeżenie! - Urbi
Napisane przez Shuma87
[Treść edytowana]
//Proszę nie prowokować takich osób- Urbi
Czytam regularnie od początku a tyle straciłem :/ :/
Napisane przez tomboysil
[Treść edytowana]
//Obrażanie innych użytkowników. Ostrzeżenie! - Urbi
Napisane przez Shuma87
[Treść edytowana]
Napisane przez Rodri85PL
Czytam regularnie od początku a tyle straciłem :/ :/Napisane przez tomboysil
[Treść edytowana]
//Obrażanie innych użytkowników. Ostrzeżenie! - UrbiNapisane przez Shuma87
[Treść edytowana]
Nie ma czego żałować.
Respekt dla ilosci ludzi ktora to wziela na serio
Dajcie znac na skype kiedy to piwo, wracam do kraju prbly w srode/czwartek, jesli bede mogl to wpadne.
Pozdrowienia z krainy pizzy, slonca i Ferrari
Napisane przez tomboysil
Panowie wy sie zastanowcie co wy robicie ...![]()
Kolega moze i jest masterem w razzzzzza i jestem pod wrazeniem jego wynikow ale to co prezentuje na tym supcio blogasku to jest zenada![]()
4 razy w tygodniu zmienia temat blogaska po to aby wkleic wykres i czytac supcio wpisy jego fanow. Chwali sie na lewo i prawo kim on to nie jest ... czlowieku troche pokory ! Bierz przyklad z TheNaturata, simona ... , a nie rob z siebie durrrrrrrrra.
Są ludzie których interesują osiągnięcia najlepszych graczy z naszego forum/kraju. Ja np. bardzo chętnie czytałem o czelendżu TheNaturata, sukcesach Simona czy teraz Shumy. Takich wyników można im szczerze pogratulować i zazdrościć w dobrym sensie.
Jeśli jednak efekt jest taki że ludzie odbierają to jako brak pokory, wywyższanie się itd to faktycznie lepiej żeby nikt nie prowadził bloga i nic nie ujawniał.
Wtedy zaraz pojawi się kolejny wszystko wiedzący który będzie rzucał osądami odnośnie trenerów na PS i ich profitowi.
Wyniki np Durrrra czy Ivey`a są powszechnie znane i nikt jakoś nie robi z tego wielkiego halo. Po prostu jeśli ktoś nie radzi sobie z zazdrością i nie daje mu ona żyć to najlepiej nie patrzeć w ogóle na innych.
Pozdrowienia dla wszystkich którzy myśleli, że gość który po krótkim nieudanym shocie na 100/200 od razu zszedł w dół odrabiać straty, jest w stanie w 900 rąk przetiltować swojego rolla... Odnoszę wrażenie, że wielu ludzi by to po prostu ucieszyło..
I tak jak pisał SUPERSYS3, za dużo w tym kraju obrońców krzyża... ♠_thumbsup:
Napisane przez tomboysil
Panowie wy sie zastanowcie co wy robicie ...![]()
Kolega moze i jest masterem w razzzzzza i jestem pod wrazeniem jego wynikow ale to co prezentuje na tym supcio blogasku to jest zenada![]()
4 razy w tygodniu zmienia temat blogaska po to aby wkleic wykres i czytac supcio wpisy jego fanow. Chwali sie na lewo i prawo kim on to nie jest ... czlowieku troche pokory ! Bierz przyklad z TheNaturata, simona ... , a nie rob z siebie durrrrrrrrra.
W sumie powinienem to olać i nie tracić na polemikę z Tobą, mojego cennego czasu. Ale właśnie wróciłem do domu i mi się nudzi
Stary możesz sobie myśleć, ale delikatnie przegiełes postami, które zostaly usuniete. Na pewno tak tego nie zostawie.
Coś Ci sie nie podoba ? To żegnam Cię. Szczerze ? Mam gdzieś Twoje zdanie i bede robil to na co mam ochote, bo po to jest to forum i ten dział. A to co robią inni ich sprawa.
Napisane przez TheNaturat
Respekt dla ilosci ludzi ktora to wziela na serio![]()
Dajcie znac na skype kiedy to piwo, wracam do kraju prbly w srode/czwartek, jesli bede mogl to wpadne.Pozdrowienia z krainy pizzy, slonca i Ferrari
![]()
Dam, dam. Miałem zamiar. Do zobaczenia
Zajebiście to Co zrobiłeś. Nabrałeś dla swoich czegoś tam masę ludzi.Fajnie??
Obrażanie Ludzi , którzy tą sytuację rozszyfrowali: ByŁo chamstwem Pana.Nie absolutnie byłeś w porządku.
Pozdo
Napisane przez Shuma87
Dam, dam. Miałem zamiar. Do zobaczenia![]()
Robicie spotkanie w 3city?
Napisane przez Rodri85PL
Napisane przez Shuma87
Dam, dam. Miałem zamiar. Do zobaczenia![]()
Robicie spotkanie w 3city?
![]()
A robimy
Napisane przez szok38
Tytaowe ręceOki
Ale za boga nie rób.Pozdro
Dobrze :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Napisane przez Shuma87
Coś Ci sie nie podoba ? To żegnam Cię. Szczerze ? Mam gdzieś Twoje zdanie i bede robil to na co mam ochote, bo po to jest to forum i ten dział. A to co robią inni ich sprawa.
A ja juz Ci powiedzialem
hohohohohoohohohohohoho
Dawaj shuma wykresik i zmieniaj temat blogaska ! Napisz jaki to jestes supcio ! Bedzie masa komentow ! ♠_evil: ♠_evil: ♠_evil: ♠_evil:
Napisane przez SUPERSYS3
wlasnie Shuma, Polandia to nie USA,tu nie wolno sie chwalic sukcesami,pytac ludzi jak sie maja i zartowac ze wszystkiego,tu ludzie sa powazni,bierz przyklad z obroncow krzyza oni sa gotowi oddac zycie dla sprawy,a ty sobie jaja z ludzi robisz!
![]()
![]()
![]()
Napisane przez krisowo1
I tak jak pisał SUPERSYS3, za dużo w tym kraju obrońców krzyża...
Jedyne "polactwo" jak to nazywacie to właśnie tego typu idiotyczne wypowiedzi na forach. Pojeździjcie po świecie, popatrzcie, posłuchajcie a zobaczycie, że zawiśc i zazdrość nie jest w żadnym stopniu zależna on narodowości. Jest wszędzie.
Nigdzie natomiast nie słyszałem i nie widziałem, by inne nacje tak uwielbiały srać we własne gniazdo jak właśnie my, wypominając innym to "polactwo".
Sorry Shuma za offtopa, ale jak czytam takie głupoty to...
Shuma olej tego tomboysil i tyle, bo wypowiedzi w stylu[Treść edytowana]dobrze wiesz, że są tylko zwykłym straszeniem, z którego niestety nic nie wyniknie (jedynie global)
Takich jak on, lepiej olewać, bo czym dłużej będą odpowiedzi na jego posty, tym dłużej będzie on pisał..
Pozdro i GL, oby więcej takich wyników jak w sierpniu
//Nie po to edytuje się pewne posty, żeby ktos je teraz cytował, prawda? ;)- Urbi
Napisane przez tomboysil
Dawaj shuma wykresik i zmieniaj temat blogaska ! Napisz jaki to jestes supcio ! Bedzie masa komentow ! ♠_evil: ♠_evil: ♠_evil: ♠_evil:
Sugeruje bana, bo juz nie moge ( i pewnie nie tylko ja) czytac co on tutaj wypisuje
shuma jest niesamowicie skromny moim zdaniem jak na gracza hs, a to ze pisze na swoim blogu o swoich wynikach to tylko i wylacznie jego dobra wola, kazdy kto mysli inaczej ubierajac to w takie slowa jak ten powyzej powinien sie leczyc
watpie zebys zwiedzil 10% tego co ja,w ilu krajach mieszkales?
nigdy nic nie mialem do polakow bo sam mam polski paszport,nie napisalem nic o cechach narodowych ani o polactwie,moim zdaniem frustracja w pl jest na wyzszym poziomie niz w innych rozwinietych krajach i dlatego sa takie zachowania a nie inne ale...szkoda sie rozpisywac skoro uwazasz ,ze tylko ty masz racje to idz bronic krzyza bo bedzie tragedia jak przeniosa go do kosciola
Napisane przez galer
Napisane przez SUPERSYS3
wlasnie Shuma, Polandia to nie USA,tu nie wolno sie chwalic sukcesami,pytac ludzi jak sie maja i zartowac ze wszystkiego,tu ludzie sa powazni,bierz przyklad z obroncow krzyza oni sa gotowi oddac zycie dla sprawy,a ty sobie jaja z ludzi robisz!
![]()
![]()
![]()
Napisane przez krisowo1
I tak jak pisał SUPERSYS3, za dużo w tym kraju obrońców krzyża...Jedyne "polactwo" jak to nazywacie to właśnie tego typu idiotyczne wypowiedzi na forach. Pojeździjcie po świecie, popatrzcie, posłuchajcie a zobaczycie, że zawiśc i zazdrość nie jest w żadnym stopniu zależna on narodowości. Jest wszędzie.
Nigdzie natomiast nie słyszałem i nie widziałem, by inne nacje tak uwielbiały srać we własne gniazdo jak właśnie my, wypominając innym to "polactwo".
Sorry Shuma za offtopa, ale jak czytam takie głupoty to...