Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
1,083 Posty
217 Użytkownicy
0 Reakcje
109.1 K Wyświetlenia
TthreeO
Oldschool Grinder

Przynajmniej trening na koniec mu zostal _ugly:

Odpowiedz
Cytat
A1varo
Poker Player

Niedługo powinieneś przebić poprzedniego "Drama Queen" - Enta :)

Odpowiedz
Cytat
Sterwor
Oldschool Grinder

byl swietnym graczem , szkoda ze tak skonczyl :(

Odpowiedz
Cytat
smack91
BlackMember

Wasz bankrut, idioci gra właśnie przy 4 stolikach 20/40 i 30/60 playmoniez ofc.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Jakub
@cichodajka

Za mało znasz Shumę, żeby cichodawać takie komentarze.
Mylisz się co do filmu, co do jego wyników i w ogóle nie podoba mi się twój ton.

Pomyśl trochę nad swoimi emocjami i formą wypowiedzi.
Życzę ci, żeby twój blog miał kiedykolwiek 3k odwiedzin w kilka godzin ;)

Pozdro Shuma :D :D:D

prosze napisac gdzie napisalem nieprawde

czy nie nagrywa filmiku od roku ? ktos juz pare postow wyzej tez to zauwazyl

czy umniejszam gdzies jego osiagniecia pokerowe ?

wogole co w moim tonie wypowiedzi bylo nie tak , gdzie kogos obrazilem ?

naprawde ani mnie ziebi ani grzeje shuma , poprostu troche mnie smiech ogarnia jak widze podniecenie ludzi na tym watku ... a wrecz uwielbienie dla shumy , prawie jak jakiegos celebryty ktory sledza kazdy jego wpis , wszystko biora na powaznie .

czy ktos naprawde wierzy ze on zbankrutowal ?

nawet nie chce mi sie cytowac jego wypowiedzi na temat filmku ktory nagrywa od dluzgiego czasu , ale to oczywiscie ton mojej wypowiedzi byl nieprofesjonalny ....

naprawde zycze szumie i reszcie wszystkiego najlepszego , oby ten filmik na ktory czekacie od swojego idola przez rok w koncu ujrzal swiatlo dzienne , a bankructwo bylo wymyslone i zrobione po to aby zagrac na emocjach swoich wielbicieli ktorych jak widze ma wielu :) i ktorzy sie nie przejmuja ze chlopak im cos obiecuje , oni sie jaraja , i nic z tego nie ma :)

i zeby nie bylo

pokerowego skilla chlopak ma niesamowitego , ot poprostu chodzi o cos troszke innego i nie tylko ja to zauwazylem :)

Odpowiedz
Cytat
smack91
BlackMember

Napisane przez cichodajka

Napisane przez Jakub
@cichodajka

Mylisz się co do filmu, co do jego wyników i w ogóle nie podoba mi się twój ton.

naprawde ani mnie ziebi ani grzeje shuma , poprostu troche mnie smiech ogarnia jak widze podniecenie ludzi na tym watku ... a wrecz uwielbienie dla shumy , prawie jak jakiegos celebryty ktory sledza kazdy jego wpis , wszystko biora na powaznie .

nawet nie chce mi sie cytowac jego wypowiedzi na temat filmku ktory nagrywa od dluzgiego czasu , ale to oczywiscie ton mojej wypowiedzi byl nieprofesjonalny ....

naprawde zycze szumie i reszcie wszystkiego najlepszego , oby ten filmik na ktory czekacie od swojego idola przez rok w koncu ujrzal swiatlo dzienne , a bankructwo bylo wymyslone i zrobione po to aby zagrac na emocjach swoich wielbicieli ktorych jak widze ma wielu :)

poza ogromną zazdrością jakie uczucia jeszcze w tym poście chciałeś przekazać?

Odpowiedz
Cytat
Sterwor
Oldschool Grinder

Napisane przez smack91
Wasz bankrut, idioci gra właśnie przy 4 stolikach 20/40 i 30/60 playmoniez ofc.

Prosze nie obrazac innych uzytkownikow forum.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez smack91

Napisane przez Jakub
@cichodajka

naprawde zycze szumie i reszcie wszystkiego najlepszego , oby ten filmik na ktory czekacie od swojego idola przez rok w koncu ujrzal swiatlo dzienne , a bankructwo bylo wymyslone i zrobione po to aby zagrac na emocjach swoich wielbicieli ktorych jak widze ma wielu :)

poza ogromną zazdrością jakie uczucia jeszcze w tym poście chciałeś przekazać?

jaka zazdroscia napisz mi prosze , lub wskaz gdzie takowa okazalem ?

pokera nie traktuje jako zrodlo zarobku i nigdy nie bede , gram sobie na mikro stawkach i mi z tym dobrze. taka mala odskocznia od gpw i futures

Odpowiedz
Cytat
smack91
BlackMember

to co Cię wobec tego interesuje ilość osób wpisujących się w tym temacie ?

Odpowiedz
Cytat
ozi
ozi
PokerStrategist

Niech weźmie trening NL imo :rage:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez smack91
to co Cię wobec tego interesuje ilość osób wpisujących się w tym temacie ?

naprawde zebym zdroscil komus odwiedzin i wpisow na blogu :) :)

jaka jestes osoba zeby mogla tak pomyslec ze komus zadroszcze "slawy" :)

mysle ze powinienes sobie jeszcze raz przecztac to co napisalem i przeanalizowac . tymczasem koncze ta bezsensowna dyskusje bo to nie moj blog ,tylko szumy i ten spam jest nikomu niepotrzebny .

Odpowiedz
Cytat
Shuma87 Autor wątku
Shuma87
Elite Grinder

Napisane przez Jakub
@cichodajka

naprawde zycze szumie i reszcie wszystkiego najlepszego , oby ten filmik na ktory czekacie od swojego idola przez rok w koncu ujrzal swiatlo dzienne , a bankructwo bylo wymyslone i zrobione po to aby zagrac na emocjach swoich wielbicieli ktorych jak widze ma wielu :) i ktorzy sie nie przejmuja ze chlopak im cos obiecuje , oni sie jaraja , i nic z tego nie ma :)

i zeby nie bylo

pokerowego skilla chlopak ma niesamowitego , ot poprostu chodzi o cos troszke innego i nie tylko ja to zauwazylem :)

Jeśli nie odpowiada Ci moja osoba, to co piszę przecież nie musisz tutaj wchodzić i marnować swojego zapewne bardzo cennego czasu :)

Przesadzasz z tym celebryta i uwielbianiem. Jezeli ktos wczesniej na forum osiagal dobry wynik jak Teges czy TheNaturat, tez sie tym sam "jaralem", bo uwazam to za cos niesamowitego ... Ot zwykłe docenienie czyjegos osiagniecia ...

A jeżeli Ciebie denerwuje to, że inni ludzie piszą tutaj o moim wyniku, to nic innego jak zazdrosc. Bo gdybys to mial w dupie to bys to olal

Naprawde strasznie nie lubie zawisci i zawsze reaguje na to negatywnie. A co do filmiku to dzisiaj idzie do Filipa, zreszta przekonacie sie o tym

Odpowiedz
Cytat
eLTech
Elite Grinder

Cichodajka ma troszkę racji szczególnie jeśli chodzi o filmik, ale ton faktycznie jest trochę nie odpowiedni :).

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Shuma87

Napisane przez Jakub
@cichodajka

i zeby nie bylo

Jeśli nie odpowiada Ci moja osoba, to co piszę przecież nie musisz tutaj wchodzić i marnować swojego zapewne bardzo cennego czasu :)

Przesadzasz z tym celebryta i uwielbianiem. Jezeli ktos wczesniej na forum osiagal dobry wynik jak Teges czy TheNaturat, tez sie tym sam "jaralem", bo uwazam to za cos niesamowitego ... Ot zwykłe docenienie czyjegos osiagniecia ...

A jeżeli Ciebie denerwuje to, że inni ludzie piszą tutaj o moim wyniku, to nic innego jak zazdrosc. Bo gdybys to mial w dupie to bys to olal

alez ja uwazam cie za bardoz dobrego pokerzyste z wspanialymi wynikami .

jezeli wyrazanie wlasnego zdania nazywasz zazdroscia ... ot poprostu napisalem sobie pare postow w tym watku i to wszystko .

tylko jezeli ktos zostaje bankrutem to nie pojawia sie nastepnego dnia na stolikach z kasa :)

to moj ostatni pis tutaj , nie chce byc dalej posadzany o mega zazdrosc i jakas obsesje na twoim punkcie :)

i zycze powodzenia ! chociaz z twoim skillem nawet bez tego wysmienicie sobie dajesz rade

pozdrowionka

Napisane przez eLTech
Cichodajka ma troszkę racji szczególnie jeśli chodzi o filmik, ale ton faktycznie jest trochę nie odpowiedni :).

jezeli ton wypowiedzi byl zly lub niestosowny to oczywiscie zaluje , nie mialem nikogo zamiaru urazic , ot poprsotu zwrocilem uwage na are dziwnych rzeczy ktore zauzazylem czytajac ten watek

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Mroovkoyad

Karaibskie słońce powoli zniżało się nad horyzontem. Wiał ciepły przyjemny wiatr od strony morza. Shuma pociągnął łyk daquiri i przeczytał ostatniego posta na swoim blogu.

- Ale z nich naiwniaki - pomyślał z rozbawieniem. Spojrzał na siedzącą obok ciemnoskórą dziewczynę w bikini. Zamknął laptopa.

omg rewelacja :)

Odpowiedz
Cytat
Rodri85PL
PokerStrategist

W jakimś innym wątku albo Filip albo Jakub napisał, że ponoć jest kilka filmów i że się przekonamy.

Co do Cichodajki: wciąż nie mogę zrozumieć, dlaczego ZA KAŻDYM razem, gdy ktoś wyrazi swoje zdanie, zaraz się zbiera grupa ogólnego wsparcia i zaczyna atakować taką osobę - można znaleźć kilka takich wątków. Wystarczy że zacznie 1 osoba a zaraz się rzuca więcej hien. Ogarnijcie się.

Odpowiedz
Cytat
kfas
Elite Grinder

Rodri hehe o tym samym pomyslalem.

Odpowiedz
Cytat
radamantysPL
Poker Player

Napisane przez Rodri85PL
Wystarczy że zacznie 1 osoba a zaraz się rzuca więcej hien. Ogarnijcie się.

That's ok, they're from the internet...

Wydaje mi się, że dopóki shuma nie wypowie się szerzej na temat tego, co zaszło dyskusja będzie bujać się w tą i z powrotem. Ściema, nie ściema, ależ oczywiście, że ściema, ależ oczywiście, że nie!

I swoją drogą, jeśli już dzielimy się swoim zdaniem na cudzym blogu - uważam, że mimo wszystko shuma jest coś winien swoim czytelnikom (3000/godz., tak?) . Ja wiem, że jeśli gówno walnęło w wentylator to niespecjalnie się chce o tym gadać, bo i co komu do tego, ale większość z czytelników jest wciąż pod wielkim wrażeniem osiągnięć shumy i śledziła jego dokonania z emocjami. Mój boże, ja sam denerwuję się bieżącym rozwojem wydarzeń... Głupio teraz się dzieje, bo sympatyczny i cholernie motywujący blog blog zaczyna zjeżdzać w dół poziomem dyskusji.

Odpowiedz
Cytat

Jak dla mnie najwieksza sensacja od zawsze w tym blogu nie byla sama osoba Shumy, ale ilosc play money jakimi obraca, i ile jest w stanie ugrac w ciagu miesiaca.
Tak samo dzisiaj sensacja nie jest to, jak dobry pokerzysta przegral taka ilosc $, tylko ile przegral i ile to jest na PLNy. (nie roztrzasam czy to prawda).
Przynajmniej, jest to na tyle specyficzne forum, ze zaden trol nie napisze "dobrze mu tak", ale i tak przez polowe was przebija po prostu ekscytacja sumiami o jakich tu mowa i oslawiona polska mentalnosc.
Do samego Shumy nic nie mam, chociaz trzeba przyznac lubi byc w centrum zainteresowania :D

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
OlsenACAB
PokerStrategist

Rodri85PL
+1

Odpowiedz
Cytat