znajoma panadola to juz wszystko jasne
Napisane przez Shuma87
Phil Ivey zaczyna grać w RAZZA 2k/4k![]()
Nadal siedzi sam, jak długo ma czekać aż dołączysz?
Napisane przez Tokarwwl
Napisane przez Shuma87
Phil Ivey zaczyna grać w RAZZA 2k/4k![]()
Nadal siedzi sam, jak długo ma czekać aż dołączysz?
![]()
Shuma stosuje BRM 1000BB... czyżbyśmy mieli multimilionera?
Lol, Ivey to jest świr, gość gra kompletnie wszystko, ma 11 stołów na raz, chyba wszystkie odmiany jakie się da, na tą chwilę na stołach ma rozlokowane $955,977 O_O
szalencow nie brakuje, takie cos powinno byc zakazane, rozumiem na kilku ale nie tak
Hej,
No to przyszedł czas na podsumowanie miesiąca. Przed chwilą zakończyłem ostatnią sesję w tym miesiącu.
Łączny zysk: 58 459 $ (181 200 zł) - wirtualne pieniądze tzw. PLAY MONEY
Niestety wykres nie jest do końca całościowy. Brakuje 2k rąk z laptopa, które miałem na minusie. Wraz z mixed games była to strata 4 311 $.

Biorąc pod uwagę bazę z komputera stacjonarnego zarabiałem.
325$/h
Uwzględniając bazę z laptopa będzie to koło 300$.
Statystyki z PT (tak jak pisałem nieco zawyżone). Swoją drogą nie wiem czemu PT pokazuje mi inna wartosc niz PokerGrapher.

Co do promocji:
- 2 565$ (rakebcak)
- 600$ (bonus)
- 400$ (rake race)
Na pewno był to bardzo dobry miesiąc. Grałem głównie 20/40 i 30/60. Na koniec spojrzałem sobie na to jaki winrate osiągnałem w dotychczasowej mojej karierze na tych stawkach:

To daje prawie 1$ na rozdanie. Biorąc pod uwagę ze baza ta uwzględnia moje początki na tych limitach. Myślę, że jestem w stanie to utrzymać.
Na koniec kilka statystyk:
- Liczba godzin: 200h
- Liczba rozdań: 36 tys.
Co do wyników przeciwko 4 regularsom, którzy grają 50/100 i 100/200.
- Gracz A: +4 616
- Gracz B: +4 580
- Gracz C: +3 698
- Gracz D: -2 180
Wow, jestem pod wrażeniem!
Naprawdę świetny wynik!
Cieszy zwłaszcza stały, wysoki winrate oraz bardzo dobre wyniki przeciwko regularsom z wyższych stawek
Mam nadzieję, że w następnym miesiącu "Gracz D" już Ci nie podskoczy
No i czekamy na kolejne rekordy
Pozdro!
A mówiłem, że stukniesz 50k$
:), teraz to juz nie zabawa, bo pobić to bedzie ciężko
i chyba najłatwiej bedzie Tobie poprawic ten wynik... teraz tylko musisz otworzyć dobrą pralnie mając takie wyniki ;).
A no i chyba znam Men of This Month :).
Napisane przez Teges
A mówiłem, że stukniesz 50k$![]()
:), teraz to juz nie zabawa, bo pobić to bedzie ciężko
i chyba najłatwiej bedzie Tobie poprawic ten wynik... teraz tylko musisz otworzyć dobrą pralnie mając takie wyniki ;).
A no i chyba znam Men of This Month :).
Dzięki wszystkim.
Ja tak myślałem, jak wkleiłeś wykres za poprzedni miesiąc. Poker jest nieprzewidywalny, wiec nigdy nie mow nigdy
ok teraz przez Ciebie musze zbierac szczeke z podlogi
Gratulacje
Shuma nie znalazlem informacji w tym topicu wiec spytam
W normalnym NL holdem tez tak wymiatales ?? Ile lat grasz w poksa?
Odzyskalem motywacje do gry i chyba oblookam nawet zasady tego razza moze sie spotkamy na stolach kiedys
Raz jeszcze gratki
Napisane przez elmin1337
ok teraz przez Ciebie musze zbierac szczeke z podlogiGratulacje
Shuma nie znalazlem informacji w tym topicu wiec spytam
W normalnym NL holdem tez tak wymiatales ?? Ile lat grasz w poksa?Odzyskalem motywacje do gry i chyba oblookam nawet zasady tego razza moze sie spotkamy na stolach kiedys
![]()
Raz jeszcze gratki
Nigdy nie grałem w żadnego NL
Po raz pierwszy FTP odpaliłem w maju zeszłego roku. Była to moja pierwsza styczność z pokerem i od razu zacząłem RAZZA od stawek bodajże 0.25/0.5
O ja pikule, nieźle pocisnąłeś Shuma w tym miesiącu
Napisz tylko jeszcze ile godzin dziennie grałeś + ile czasu poświęcałeś na wszelką naukę / filmy, etc.
Ponadto bardzo się cieszę, że dane mi było poznać takiego prosa na żywo
Po pierwsze gratuluję wyników! coś niesamowitego po prostu!
Jeśli można wiedzieć, to jaka część z tych wygranych pochodzi z SnG, a jaka z Cash? Bo z tego co widzę to na FTP i P* to stolików Cash jest max po 2 na limit? Czy znasz może jakieś inne roomy gdzie jest ich więcej?
Z góry thx! za ewentualną odpowiedź!