No to chyba wcisnąłeś "anuluj" zamiast "wyślij"
bo ja nic nie mam
P.S.tak - i ustawiłem specjalnie dla Ciebie żebyś wiedział że Cię znajdę jeśli nie będziesz szybciej odpisywać
No to chyba wcisnąłeś "anuluj" zamiast "wyślij"
bo ja nic nie mam
P.S.tak - i ustawiłem specjalnie dla Ciebie żebyś wiedział że Cię znajdę jeśli nie będziesz szybciej odpisywać
Btw. czy dajesz private coaching? Chcialbym sie nauczyc czegos w tej grze, a powiem tyle, ze mam wiedze jak przecietny gracz NL2
Napisane przez Ninjai
Btw. czy dajesz private coaching? Chcialbym sie nauczyc czegos w tej grze, a powiem tyle, ze mam wiedze jak przecietny gracz NL2![]()
Czyli znasz strategie bet/bet/bet. Tutaj grasz bet/bet/bet/bet ♠_biggrin:.
Napisane przez Ninjai
Btw. czy dajesz private coaching? Chcialbym sie nauczyc czegos w tej grze, a powiem tyle, ze mam wiedze jak przecietny gracz NL2![]()
Daję, daję
Odezwij się na SKYPE
Ostatnio trochę pogrywam w razz i chętnie bym zobaczył Ciebie w akcji... będzie coś z tego filmiku?
Napisane przez babel92
Ostatnio trochę pogrywam w razz i chętnie bym zobaczył Ciebie w akcji... będzie coś z tego filmiku?![]()
Będzie, będzie i to jeszcze przed moim wyjazdem
Widzę zainteresowanie więc się postaram
Mam pytanie w jaki sposob dokonujesz analizy za pomoca http://www.propokertools.com/simulations wklejasz koncowe rece czy starasz sie jakos dopasowac "range" rywala na kolejnych streetach?
Wow, dawno nie pisałem, a trochę się działo ostatnimi czasy
Najpierw EUROTRIP, na ktorym dzialo sie, oj dzialo
Na pewno kilka wpisow nie starczy zeby to opisac
Wczoraj w koncu udalo sie zorganizowac trojmieskie spotkanie z Tegesem, SanHill'em, MatiKosa i TehGamer'em. Nie powiem smiechu troche bylo
Co do wynikow pokerowych to grajac przez 3-4h na wyjezdzie udalo sie na niego zarobic.
Poczatek sierpnia to GOD MODE, ktory nie zdarzyl mi sie nigdy wczesniej. Z samej gry przez 7 dni zarobilem 12.5k$
Trzeba Teges'a pokonac
A co trzeba zrobić, żeby liczyć na odpowiedzi z prywatnych wiadomości? Może zapytać o prywatny trening?...
P.S. Przypadkiem natknąłem się na Ciebie gdy grałeś dziś na 30/60 - chyba brakuje tam graczy? Zawsze wchodzisz z 20 BI, prawda? No to nieźle skosiłeś, bo akurat miałeś 2.8k
Teraz mam 6.8k na jednym stoliku
Ale wszedlem z 40BB
Ostatnio sporo sie dzialo to nie mialem jak odpisac
Nieprawdopdobne
FTP chyba naprawde zapomnialo wylaczyc mi GOD MODE, nie moge przegrac rozdania
Juz 14k na plusie w 7 dni (po 5h dziennie srednio)
Zapomniałem dodać Shuma że bardzo Cię polubiłem, ostatnio w Krakowie otworzyli nową restaurację z truflami, może wpadniesz na obiad ?
:D:D
Napisane przez kopoland
Zapomniałem dodać Shuma że bardzo Cię polubiłem, ostatnio w Krakowie otworzyli nową restaurację z truflami, może wpadniesz na obiad ?:D:D
Miało być polubiałem hehe
Trufle ? Spoko
Napisane przez Shuma87
Napisane przez kopoland
Zapomniałem dodać Shuma że bardzo Cię polubiłem, ostatnio w Krakowie otworzyli nową restaurację z truflami, może wpadniesz na obiad ?:D:D
Miało być polubiałem hehe
Trufle ? Spoko
![]()
jestem na tak
Przynajmniej jednemu graczowi w razza w Polsce idzie dobrze
A na trufle też kiedyś wpadnę... nie wiem tyoi9 czy to, że mam Ci postawić piwo za pomoc teraz w ogóle ma sens, ale mam nadzieje, że kiedyś się uda