Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Busto

144 Posty
29 Użytkownicy
0 Reakcje
9,946 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Trochę minęło od ostatniego wpisu więc wypadałoby zrobić mały update. Przez ten czas grałem bardzo mało, głównie z powodu ok. tygodniowego wyjazdu i braku dostępu do internetu. Na stolikach nie zagrałem nic, za to pyknąłem kilka turniejów, tym razem nawet bez dojścia do jakiejkolwiek kasy. Wyjątkiem okazały się Mistrzostwa PS w HU gdzie w pierwszym pojedynku przeciwnik stracił na dość długo połączenie, drugim gdzie ostatecznie wygrałem JJ na bodaj K8 (AI pf) i trzecim gdzie wysuckoutowałem AK ze swoim AQ i tak oto udało się dojść do kasy. Niestety ostatecznie zakończyłem turniej na 3 miejscu po nieudanym blefie z AQ, ale z 11$ zrobiło się 33$ :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czerwiec podsumowanie:

Stoliki:
Rozegranych rąk: 1747
ptBB/100: 0.12
Profit: 0.42$

Za dużo na stolikach to się nie nagrałem, ale jestem dobrej myśli na przyszłość. Nie widzę sensu wstawiać wykresu z takiej próbki.

Turnieje:

Tutaj również nic nadzwyczajnego, tylko jeden wynik powyżej 100$, aczkolwiek jeszcze na początku miesiąca nie miałem w ogóle kasy na granie MTT i SnG, ale dzięki małej pożyczce udało się zrobić w sumie ponad 300$ na plus.

Ogólnie miesiąc uważam za całkiem niezły, na początku miesiąca miałem 150$, a teraz mam ponad 450$ więc udało się potroić rolla. Co prawda mogłem więcej pograć na stolikach i pewnie wynik końcowy byłby jeszcze lepszy, ale w każdym razie jestem raczej zadowolony. W następnym poście jako takie plany na lipiec.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Lipiec

BR:

Stoliki:

MTT & SnG:

Cele:

Mając te 150$ będę grał NL10; w tym miesiącu co najmniej wchodzę na NL20 (400$), jeśli czas i chęci pozwolą postaram się ugrać jeszcze więcej. Zmieniłem platformę na Propaganda Poker (również w iPoker). Co do turniejów to raczej nie mam żadnych celi, choć zapewne postaram się zrobić choć jeden wynik +100$.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Pierwsze 5 dni lipca upłynęło pod znakiem grania SnG i MTT (wbrew BRM). Grało się całkiem nieźle, ale w dość ważnych momentach (już w kasie) dwa razy przegrałem z AQ na Ax gdzie x oczywiście był poniżej mojej damy :/ Mimo to udało mi się zrobić dwa wyniki powyżej 100$, a najlepszy z nich prezentuje poniżej.

PokerStars Turniej nr 176269719, No Limit Hold'em
Wpisowe: $25.00/$2.00
45 graczy
Całkowita Pula Nagród: $1125.00
Turniej rozpoczął się o 02/07/2009 14:39:43 CET [02/07/2009 8:39:43 ET]

Drogi/Droga arekol92,

Ukończyłeś turniej na 4y miejscu. Nagroda w wysokości 140,62 USD
została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.

Na stolikach w tym miesiącu jeszcze nie grałem, ale powinno się to zmienić na dniach.