Hit!
Tak na marginesie, slyszalem queens of stone age w jakichs bardziej hardkorowych numerach i myslalem ze wieksze z nich swiry, bo to co wrzuciles troche wyzej, to pierwszy ich teledysk jaki widze.
Nie wiem czemu, ale ta nuta mi wpada w ucho
Hit!
Tak na marginesie, slyszalem queens of stone age w jakichs bardziej hardkorowych numerach i myslalem ze wieksze z nich swiry, bo to co wrzuciles troche wyzej, to pierwszy ich teledysk jaki widze.
Nie wiem czemu, ale ta nuta mi wpada w ucho
Hit!
Również wpadło mi w ucho mimo, że nie przepadam za tego typu muzyką.
Rest In Peace Dio
Hit.
Straszliwie się wkręciłem w muzykę Butlera, raz jeszcze ogromne dzięki el33ment.
hit!
Najpierw mialem napisac, ze duzo bardziej mi sie podoba, niz ten poprzedni utwor butlera. W zasadzie mialem napisac, ze tamten w ogole mi sie nie podobal, natomiast ten jest kozacki. Ale sobie pomyslalem, ze tamtemu nie dalem szansy, nie przesluchalem calego, bo sie strasznie nudnie wkrecal. Ale jak juz mam wyrazac opinie, to postanowilem go przesluchac jeszcze raz, tym razem w calosci. Koles autentycznie miazdzy
Wybaczcie, jak sie zblaznie... ale... czy to jest akustyk? No bo tak wyglada, ale John takie cuda z nim robi, ze nie wiem co myslec. Jak to akustyk, to koles jest arcymistrzem, przechujem i czarodziejem
W zamieszklych czasach jak gralem w WoWa, a czyszczenie MC bylo osiagnieciem, popularny byl filmik jak gildia Discordia zabija onyxie, byl to jeden z pierwszych killi worldwide. Byla tam genialna piosenka, w ktorej sie zakochalem
John gra na 12-strunowej gitarze elektro-akustycznej. Zasada działania jest taka jak w zwykłym akustyku (pudło rezonansowe) ale dodatkowa elektornika pozwala modyfikować dźwięk. W kawałku "Zebra" Johny używa efektu, który nazywa się "wha-wha" (uzyskuję się go przez umiejętne operowanie pewnym za przeproszeniem "pedałem") i w solówce popularnego efektu używanego głównie przez gitarzystów grających na gitarach elektrycznych zwanego "distortion".
Wielkie dzieki, w sumie moglem to pewnie wygooglowac, tak teraz pomyslalem.
To troche wyjasnia
Nie ma za co dziękować, dobrą muzykę trzeba promować
Wracając do tematu: nie podoba mi się, shit.
Ode mnie teraz piosenka bez gitar, zupełnie inny klimat, uwielbiam jej słuchać w podróży P-ń - dom