Przejdź do forum
[Zabawa] Hit czy Sh...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zabawa] Hit czy Shit

725 Posty
179 Użytkownicy
0 Reakcje
58 K Wyświetlenia
Lynx33
PokerStrategist

Nie podoba mi się.

Nie rozumiem idei. Nie wiem co autorzy chcą osiągnąć takim sposobem wyrazu. Może zwyczajnie coś mnie omija ale jedyne co w powyższym utworze mi się podobało to nazwa wykonawcy.

Skoro już lecimy po bandzie to:

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS
Elite Grinder

Shit

No może nie shit, ale nic mi się w tej piosence nie podobało :)

Odpowiedz
Cytat

eee.. shit.

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS
Elite Grinder

shit

Odpowiedz
Cytat
Urbi23
Oldschool Grinder

hit

:f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Lynx33
PokerStrategist

Hit.

Tzn. totalnie mi się nie podoba ale jest takie epickie i nawet słyszałem gitarę!

A teraz trochę pełnokrwistego rocka:

Odpowiedz
Cytat
HELLutek
Elite Grinder

Przeogromny hit! :)

Obejrzalem wlasnie kick-ass, troche starego hiciora tam zapodali:

Odpowiedz
Cytat
BigSzu
PokerStrategist

yeah - hit!

jeden z ciekawszych hardstepowych numerow

Odpowiedz
Cytat
Lynx33
PokerStrategist

Hit.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001
PokerStrategist

shit

Odpowiedz
Cytat
Lynx33
PokerStrategist

Shit.

Odpowiedz
Cytat
HELLutek
Elite Grinder

Tamtego prodasa sam mialem wkleic :D

Toola nie trawie od momentu jak zobaczylem kilka teledyskow ;P Troche sie pewnie naraze, ale shit.

Widzialem temat o mash upach, nie wiem czy tutaj sie nadaja. Jak nie, to juz nie bede :P

Odpowiedz
Cytat
Lynx33
PokerStrategist

Hit.

Toola nie trawie od momentu jak zobaczylem kilka teledyskow ;P Troche sie pewnie naraze, ale shit.

Narazisz się? Kiedyś niemal na pewno. Jakiś czas temu jednak pewna bardzo mądra osoba zadbała o obecny stan mojego umysłu i wiem, że gust to rzecz, którą ekstremalnie ciężko wartościować. W jaki sposób porównać histeryczne krzyki metalowca z hip hopowym recytowaniem o wszystkim co złe na dzielni albo dźwiękiem smyczków w jakimś instrumentalnym kawałk? Możliwe, że obiektywne kryteria dałoby się znaleźć ale nie sądzę by leżało to w mocy ludzi na obecnym poziomie rozwoju :f_pleased: Dlatego też lepiej zamiast oceniać i mówić o tym co fajne lub niefajne lepiej tego fajnego i niefajnego zwyczajnie używać. Jak jesteś zmęczony i chcesz się "mentalnie dotlenić" to sięgasz po jakiś energetyczny kawałek czy cokolwiek co Ci w takich chwilach pomaga etc.

Oczywiście jesteśmy ludźmi i jakoś to zracjonalizować trzeba (mimo wszystko jakieś "shit" w tym topicu wpisuje) dlatego jeśli moja przyjaciółka docenia moją ulubioną muzykę to pewnie jakieś tam switche w głowie ma poustawiane podobnie do mnie. A to może mieć i pewnie ma jakieś znaczenie.

Za dużo offtopu, za mało kompleksowych wyjaśnień. Żeby wyjść cało z tej sytuacji użyję...

... piosenki! Enjoy:

Odpowiedz
Cytat

Nie mogę się zdecydować. Ani to shit ani jakiś tam wielki hit, chociaż raczej bliżej mu w tę stronę, więc - hit.

Odpowiedz
Cytat
Lynx33
PokerStrategist

HIT.

Odpowiedz
Cytat

Podoba mi się. HIT.

Ciekawe czy ktoś na forum lubi czegoś cięższego posłuchać ;)

Odpowiedz
Cytat
Lynx33
PokerStrategist

HIT.

Do tego poziomu jestem w stanie podobną muzykę strawić i nawet powiedzieć, że się podoba ;)

Korn jest świetny przykładem kapeli, która gra odpowiednio ostro do mojej skali tolerancji. Poniżej mój ulubiony kawałek tego zespołu (jeden z lżejszych zresztą).

Wersja akustyczna z The Cure też (a może bardziej?) miażdży.

Odpowiedz
Cytat
pickars
PokerStrategist

Shit ale nie przepadam za taka muza po prostu :)

Odpowiedz
Cytat
Endurx
PokerStrategist

HIT

to ja znów pojadę po bandzie :f_eek:

Odpowiedz
Cytat
HELLutek
Elite Grinder

:) shit :)

choking chicks and sodomy