Przejdź do forum
The Big little tour...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] The Big little tournament

49 Posty
32 Użytkownicy
0 Reakcje
7,839 Wyświetlenia
sojowyjarz
PokerStrategist

Pewnie nie ma, bo jest masowa satelita do WSOP za 1$ w ktorej pewno zagra z 35k ludzi.

matexide
PokerStrategist

ta satelita to WSOP to jest totolotek a nie turniej.. Szkoda, że póki co zrezygnowali z BLT, no ale może zbyt często wieszał im się soft na tym turku:)

RobHimself10
PokerStrategist

Witam! Kiedy będzie najbliższy BLT? Myślałem, że to już dziś, tymczasem nigdzie tego nie widać w lobby....

http://www.fulltiltpoker.co.uk/pl/big-little-tournament

Tutaj jest napisane, że promocja już niedostępna... WTF? Co teraz zrobię z moimi ticketami...

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Ten turniej był w ramach promocji która została już zakończona i nie będzie już tego turnieju.

Pozdrawiam.

dagascos
PokerStrategist

35k ludu to było "kiedyś". Teraz będzie dobrze jak będzie 15k, więc totolotek będzie dziś nieco mniejszy ;).

Napisane przez imgoingtomirage
Witam.

Ten turniej był w ramach promocji która została już zakończona i nie będzie już tego turnieju.

Pozdrawiam.

Niewykorzystane bilety mogę sobie wsadzić w ...?

imgoingtomirage
PokerStrategist

Jeśli posiadasz niewykorzystany bilet do tego turnieju to prawdopodobnie nie będziesz go mógł wykorzystać, chyba że znów pojawi się ta promocja, albo alternatywna w której będziesz mógł wykorzystać bilet.

http://www.fulltiltpoker.co.uk/pl/big-little-tournament

Ta promocja nie jest już dostępna. Odwiedź stronę All Promotions, aby zapoznać się ze znakomitymi promocjami oferowanymi obecnie przez Full Tilt Poker.

Pozdrawiam.

Mam 3 bilety do tego wspanialego turnieju,dziekuje FTP ze nie moge z nimi nic zrobic _thumbsup:

imgoingtomirage
PokerStrategist

Sugerowałbym spróbować napisać do supportu czy zamienią je wam na T$ lub na inny odpowiednik biletu, może się uda :).

Pozdrawiam.