Ja wygrałem satelitę za swoje jedyne 5 pkt i mi się turniej bardzo podoba, przynajmniej 6$ powinienem za to dostać. Szybko idzie, ante dobrze żre, a ludzie sprawdzają AI z niczym.
FTP to nie jest profesjonalna firma wg mnie, to jest jakaś parodia. jak można nie przygotować softu na 150k ludzi. miałem 20BB, w miarę fajny stolik który mimo wszystko dominowałem bo ludzie mega tight grali. oczywiście wyłączyło mi soft i po grze bo teraz bo przez tydzień nie włącze bo zamula niemiłosiernie.
Zawiodłem się totalnie.
włączyło się bardzo szybko - jak odpadłem.
Ktoś walczył o jakieś 'odszkodowanie' w podobnej sytuacji?
Napisane przez smack91
Ktoś walczył o jakieś 'odszkodowanie' w podobnej sytuacji?
Masz na myśli te 2$?
Dobrze żarło, ale do czasu - po tym rozdaniu już się nie podniosłem
Full Tilt Poker The Big Little No Limit Hold'em Tournament - t12000/t24000 Blinds + t3000 - 7 players - View hand 1204890
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (BB): t304793 M = 5.35
UTG: t254279 M = 4.46
UTG+1: t150368 M = 2.64
MP: t106600 M = 1.87
CO: t133442 M = 2.34
BTN: t467608 M = 8.20
SB: t192423 M = 3.38
Pre Flop: (t57000) Hero is BB with A
J
5 folds, SB raises to t189423 all in, Hero calls t165423
Flop: (t399846) 3
8
3
(2 players - 1 is all in)
Turn: (t399846) 4
River: (t399846) 2
Final Pot: t399846
Hero shows A
J
(a pair of Threes)
SB shows 9
2
(two pair, Threes and Twos)
SB wins t399846
Szkoda, bo dobrze mi się grało i już się widziałem na FT.. Maybe next time
331 odpadłem z dorobkiem 32$ ;). Nie było źle .. turniej zaczął się o 19 z około 54k graczy, a o godzinie 22 odpadłem. Zagrałem dlatego, że wygrałem satelitkę za ftp więc nie mogę narzekać
Napisane przez MightySparow
cholera to dzisiaj ?![]()
Zapisałem się, ale zapomniałem kompletnie o tym turku![]()
U mnie dokładnie to samo
.
Jak ktoś nie ma kasy aby wkupić się do turnieju, to nie widzę w tym nic dziwnego.
Full Tilt po raz kolejny udowodnił mi, że ma shit a nie soft jeśli chodzi o grę w turniejach wieloosobowych takich jak BLT, na początku szło normalnie, o 20:20 gdy mam 33k mnie wywala i wracam o 20:52 gdy mam 9k przy blindach 2k/4k.
Najlepsze jest to, że soft mi się normalnie włączał, tylko stolik nie odpalał, mogłem sobie przeglądać cashier, dałem nawet próbę wpłaty i włączyło się migiem, ale już odpalić stolik turniejowy nie chciało.
Żałuję, że P* nie ma rakebacku bo tutaj nie ma po co siedzieć skoro takie lagi są przy takiej liczbie graczy, o tragedii w supportcie też się przekonałem gdy dopiero po 7 dniach dostałem odpowiedź, że mojej sprawie przyporządkowano numer.
żarty chyba sobie robią z tym BLT multientry dzisiaj. nigdy tam sie nie zarejestruje bo mam szacunek do swojego sprzetu i pokoju, wiec nie chce go zniszczyc po tym jak mi sie zawiesi znowu soft..
Ostatnio gralem na Starsach w jakims turnieju, gdzie bylo 120k osob. Wszystko bez ZADNYCH problemow.
Ja tam odpuscilem rake i gram na Starsach.
O supporcie to w ogole szkoda gadac - moja weryfikacja trwala poltora miesiaca!!!!! i oczywiscie przez caly ten czas konto zablokowane.
Czy ktoś się orientuje czy w tym miesiącu będzie ten turek? Bo nigdzie nie widzę go w lobby, ani żadnych satelitek do niego, a zawsze tego było mnóstwo..
Ponawiam pytanie. Specjalnie odlożyłem sobie granie na dziś, bo miała być podwojona pula, a tymczasem nigdzie w lobby nie widzę BLT na jutro:/
BLT do tej pory bylo raz na miesiąc w ostatnią niedzielę miesiąca ( chyba że sie zawiesilo to powtarzali). No ale satelitki caly miesiąc chodziły i można było się zapisać z dużym wyprzedzeniem, więc chyba w tym miesiącu nie ma..