Przejdź do forum
Wieszanie sie infor...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wieszanie sie informacji

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
325 Wyświetlenia

Gram na ftp od dość krotkiego czasu i narazie ciezko jest sie przerzucic (gra jest jakims sposobem o wiele szybsza niz na p* i mniej wyraznie widac co sie dzieje). Wszystko poustawialem w opcjach ladnie pod siebie, zeby sie wygodniej gralo, ale jedna rzecz mnie mocno denerwuje. Czasami jak sie pojawia informacja nad nickiem gracza, ze wrzucil SMALL BLIND, to ta informacja zamiast zniknac to sie tak trzyma az ten gracz dostanie jakas akcje. Podczas tej informacji nie widze ile ma zetonow, a jako ze gram sng to chyba kazdy wie jak bardzo to jest dla mnie wazne. Zauwazylem ze moge wylaczyc te informacje przesiadajac sie na inne miesjce, ale to nie jest jakies super rozwiazanie kiedy na stole wszedzie caly czas sie cos dzieje. Mial ktos taki problem?

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi

Witam,

chyba nigdy nie miałem takiego problemu więc ciężko mi sobie to nawet wyobrazić :) jak dasz rade to wrzuć screena z taką sytuacją :)

ponadto może pomoże po prostu reinstalacja softu

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok, nie tylko napis BIG BLIND w tej akcji nie znikał, ale rowniez napis Next Level: 80/160 za bardzo nie chcial zniknąć. Dodam, ze robilem reinstall, a z tym next level to nowosc, wczeniej tak nie mialem. Na sile podejrzewam, ze to sie dzieje kiedy za duzo klikam przycisk Tile Tables, bo ja mam takie tiki, ze klikam to wrecz co chwila, nawet jak wszystkie stoliki sa ladnie ustawione i nic nie musze robic. Ale tak jak pisalem to taki na sile wyciagniety wniosek

Odpowiedz
Cytat