Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rush Week

68 Posty
26 Użytkownicy
0 Reakcje
5,068 Wyświetlenia

Witam,

czy ta kasa która jest do zdobycia w Rush week jest odliczana od ugranego rake, tak jak to jest z bonusami do wyrobienia?

Jeszcze jedno, po jakim czasie wyświetla Wam na stronie FTP ile zdobyliście punktów, niby ma być na biężąco, a jest kilka godzin po mojej sesji i nic się nie pojawiło.

67 odpowiedzi
dagascos

rush week jest od 12 do 18 lipca
pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

rush week jest od 12 do 18 lipca

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

No to mnie zagiałeś, do zobaczenia za tydzień ;)

salyk

Napisane przez Groszkin
No to mnie zagiałeś, do zobaczenia za tydzień ;)

Tak samo i ja się przejechałem :D

A co do wcześniejszego pytania to przy tym bonusie o ile się nie mylę to odliczają Ci od netRake jak przy każdym takim bonusie :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A co do wcześniejszego pytania to przy tym bonusie o ile się nie mylę to odliczają Ci od netRake jak przy każdym takim bonusie

No właśnie, czy te bonusy mają tak naprawdę sens? Kiedyś już zadawałem takie pytanie i ktoś twierdził, że różnica jest minimalna. Wychodzi gdybyś miał 41% rake czy coś takiego.

Episodex

41% a 27% to chyba nie taka minimalna różnica ;).

7OKER

Napisane przez Groszkin

A co do wcześniejszego pytania to przy tym bonusie o ile się nie mylę to odliczają Ci od netRake jak przy każdym takim bonusie

No właśnie, czy te bonusy mają tak naprawdę sens? Kiedyś już zadawałem takie pytanie i ktoś twierdził, że różnica jest minimalna. Wychodzi gdybyś miał 41% rake czy coś takiego.

Nie mają lepiej nie korzystać, bo wtedy masz aż 27% rakebacku

Nie liczyłem tego dokładnie ale nie wierze żeby nie branie bonusów się opłacało bardziej, różnica może rzeczywiście nie jest wielka ale jakby było tak jak mówicie to napewno ktoś by to szybko rozgłosił więc pokerroom by raczej nie robił takich promocji :D

Thorek

Napisane przez Groszkin

Niektórzy dla takiej różnicy w rakeback zmieniają poker room :).

pako444

Obliczenia NLFR
7000 pkt = 7000 $ rake
7000$/9 = 777,77 - rake na jedną osobę
normalnie - 777,77 * 0,27 = 210 $ - zwykły rakeback 27%

z bonusem -> 777,77 - 250 = 527,77 -> z tego liczymy rakeback normalny (27%)

527,77 * 0,27 = 142,5
dodajemy do tego 250 = 392,5 $ i to daje nam około 50% rakeback

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

27% rakeback, ale pytanie jak dużo rake pobierają w porónaniu z konkurencją??

50% brzmi sensownie ;)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a poza tym nie miałem na myśli, że 40% rakeback to mało, tylko, że FTP z jednej strony ogłasza promocję, że dostaniesz ileś tam $$$, tak naprawdę część z tego Ci zabierają i na dodatek nigdzie o tym nie informują.

Bo od rakebacku to jest affilate czyli pokerstrategy :) i u nas w dziale FAQ FTP jest piękna tabelka z informacją jak się liczy to wszystko :)

A jak to jest z HH na rush poker ? trwa tylko pol godziny, ale to lepiej niz nic. Czy te pkty z HH dolaczaja sie do tych liczonych do promocji ? szukalem na stronce, ale nie specjalnie moge znalezc.

Petros86

Na 1000 rąk w rush poker NL 10 FR i 1000 rąk NL 25 FR ile średnio przypada punktów FTP?

MrChuckster

Na nl5 potrzeba mi zazwyczaj jakieś 250-350 rąk na każde 10 FTP. Daje to zatem ok 30-40FTP/1k rąk
Na nl10 średnia pula jest mniej więcej dwa razy wyższa, więc i punkty będzie się pewnie zbierać dwa razy szybciej.

driver911

jak ktoś się zapisał to tutaj jest tabelka która podsumowuje punkty i przyznaje dzięki temu odpowiednie poziomy.

https://my.fulltiltpoker.com/pl/my-promotions/rush-week

przypominam, że do RW liczą się tylko punkty ugrane z gry, HH nie dają podwojenia w tej promocji !!

" Please note that bonus points earned during Happy Hour do not count towards Rush Week cash rewards. "

pozdrawiam

Od biedy zrobie to 7x100pkt na 50$, bo wiecej nie mam zamiaru. W ogole mi sie nie podoba ten rush.