Wiecie może z jaką częstotliwością odświeżane są te pkt na tym rush week?
Napisane przez dagascos
Wiecie może z jaką częstotliwością odświeżane są te pkt na tym rush week?
Bardzo czesto
Czy gdy gram FL full ring to też lecą mi pkt do tego rush week?? Bo pograłem troche i niemam pkt.
pierwszy dzień i udało się wyrobić 1023 FTP, ciężko że hej, ale nie poddajemy się ;] dodam, że 2/3 z tego na NL10 FR ...
no cóż, siadam dalej ;]
powodzenia w RW
Napisane przez sickpastor
pierwszy dzień i udało się wyrobić 1023 FTP, ciężko że hej, ale nie poddajemy się ;] dodam, że 2/3 z tego na NL10 FR ...
no cóż, siadam dalej ;]powodzenia w RW
![]()
ile godzin spędziłeś przy kompie?
Ostro, 1000 FTP na NL 10?
Ja zrobiłem wczoraj 100 FTP głównie na NL5, a i tak siedziałem sporo czasu. Chyba nie dam rady wyrobić tych 100pkt dziennie.
Napisane przez dagascos
Ostro, 1000 FTP na NL 10?
Ja zrobiłem wczoraj 100 FTP głównie na NL5, a i tak siedziałem sporo czasu. Chyba nie dam rady wyrobić tych 100pkt dziennie.
na nl10 ugrałem ponad 700, potem z 18 bi przeskoczyłem nl25, zajęło to 11h
w pn zacząłem z BR 350$, doszło za IronMan'a 75$ i obecnie roll na poziomie 875$, być może napiszę w nd podsumowanie na blogu
mam już 3 dni po 1000, gra się w miarę łatwo, jedno wielkie akwarium w czasie trwania tej promocji
póki co ugrane 35,5k handów od początku RW
na nl25 ugranie 1000 FTP zajmuje około 7 h
pozdrawiam
Napisane przez StoneMaN88
A to ciekawe, ze masz juz prawie 4dni jak promocja trwa dzis 3 dzien ...![]()
Bo gram na kodach ♠_cool: Oczywiscie chodzilo o trzy dni - jeszcze 4 dni ♠_wink: Dzisiaj -10BI ♠_mad:
Dobrze wiedzieć, że nie tylko mnie Rush tak ciężko doświadcza
Robię dnia te 100 punktów i wracam na normalne stoły odrabiać straty i tak każdego dnia. So sick.
jakieś uwagi co do stylu gry??
Wczoraj wpadłem gościnnie na nl25, 1800 rąk, wynik -2$, 200pkt, czas gry chyba ~100min, 3 stoły. Ale grałem na zmęczeniu, pod koniec sfoldowałem QQ pf jako pierwszy w rozdaniu
(na trzeźwo wyłapałem kilka błędów, na których powinienem oszczędzić ok1,5 BI - ale nadal nie wiem jakim stylem grac)
Dla mnie to promo to kpina, mozna o wiele wiecej wtopic na tym niz zyskac.
Takie akcje to norma na rushu:
Hand converted with online PokerStrategy.com hand converter:
$0.05/$0.1 No-Limit Hold'em (9 handed)
Known players:
[tg]UTG1$6.12:///////;UTG2$10.05:///////;MP1 (Hero)$12.19:///////;MP2$10.05:///////;MP3$7.33:///////;CO$56.23:///////;BU$14.33:///////;SB$5.35:///////;BB$4.70:///////;[/tg]
Preflop: Hero is MP1 with K:s, K:h.
UTG1 raises to $0.30, UTG2 folds, Hero raises to $1.00, 6 folds, UTG1 calls $0.70.
Flop: ($2.15) J:d, 5:h, 7:s (2 players)
UTG1 checks, Hero bets $2.15, UTG1 raises to $5.12(All-In), Hero calls $2.97.
Turn: ($12.39) 6:c (2 players)
River: ($12.39) 8:c (2 players)
Final Pot: $12.39.
Results follow:
Hero shows a pair of kings(K:s K:h).
UTG1 shows a straight, nine high(9:c 9:h).
UTG1 wins with a straight, nine high(9:c 9:h).
Napisane przez StoneMaN88
Dla mnie to promo to kpina, mozna o wiele wiecej wtopic na tym niz zyskac.
Takie akcje to norma na rushu:
A co promocja ma do tego rozdania? ♠_p: Na rushu gra się więcej rąk, więc musi być "więcej" bad beatów. A tak naprawdę to się tylko wydaje, że więcej, bo jest ich tyle samo, tylko, że na 4 stołach normlanych gra się jakieś 350 rąk na godzinę a na rushu z 1000 ♠_wink:
No wlasnie chodzi mi o to, ze na normalnych stolach masz mniej rak itp. a 50$ np. za 100pts x 7dni to bardzo niewiele tak szczerze mowiac i mozna o wiele wiecej przegrac w ciagu tych xxx rak ktore miedzy czasie rozegrasz.
Ja wiem, ze to normalne sytuacje i o wiele czesciej zdarzaja sie na rushu, dlatego napisalem, ze ta promocja to kpina, bo 7x1000pts za jedyne 250$ ?:) no ale wlasnie to jest sila slowa "promocja"