Przejdź do forum
Poradnik + FAQ | Ir...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poradnik + FAQ | IronMan

219 Posty
90 Użytkownicy
0 Reakcje
34.1 K Wyświetlenia

Witam

w czerwcu w kazdym dniu zdobywalem jakies punkty, kiedy bedzie widoczny one day freeroll?? I czy bede automatycznie zapisany od niego?

Przeczytałem ten temat i inne i nie wiem już całkiem.

Co bardziej się opłaca brać freeroll czy medale.

Czy wygrana w tym freerolu odejmowana jest od Rb?

Za medale co opłaca się brać tickety czy bonus?

Czy te tickety można spieniężyć ??

dzikijoe69
PokerStrategist

Zrobilem status silver,w czerwcu , dodatkowo mialem dni po 1k points a jak spraqdzam ile mam medali to pisze ze zero co to ma znaczyc ?gdzie to zglosic ??

M4cko
PokerStrategist

Przegapiłem jakąś promocję, czy to błąd systemu, bo jak na gracza NL2 który dziennie wyrabia ~5 punktów FTP dziwi mnie coś takiego:

witam
w marcu ugralem status gold i nie dostalem zadnego bonusu na polrocze,wie ktos dlaczego?

sionellin
Oldschool Grinder

Witam!!!!
W lipcu zrobiłem status bronz jednak nie zostałem zarejestrowany do freerolla.....wie ktos moze dlaczego? ewentualnie jak mam sie tam zapisac no chyba ze freeroll za lipiec jest dopiero we wrzesniu??
pozdrawiam

NequinPl
Oldschool Grinder

Zalozmy, ze zdobywam statusy iron man od wrzesnia poczawszy. Czy bede zaliczony do end year bonus? Czy tez musialbym zaliczac statusy juz od lipca, jesli chcialbym sie do tego bonusu zalapac?

babel92
Oldschool Grinder

NequinPl niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale mogę Ci polecić wysłanie zapytania mailem. Oto cała rozpiska kontaktów do supportu Full Tilt Poker: http://www.fulltiltpoker.com/pl/24-7-support .

Pozdrawiam :)

v31dt
Elite Grinder

NequinPl daj tu znac jak sie dowiesz, bo w sumie tez mialem o to zapytac ;)

NequinPl
Oldschool Grinder

0dpowiedz od FullTilt na moj mail:
Dziękujemy za skontaktowanie się z Zespołem Full Tilt Poker.

Kwota Iron Man Year-End Bonus jest obliczana na podstawie liczby miesięcy, w ciągu których kwalifikował się Pan do Iron Man Challenge pomiędzy lipcem 2010 a grudniem 2010 i na podstawie poziomów Iron Man Challenge, które osiągnie Pan w każdym z tych miesięcy:

* Bronze: $25 za miesiąc
* Silver: $50 za miesiąc
* Gold: $75 za miesiąc
* Iron: $100 za miesiąc

Na przykład, jeżeli zaakceptował Pan ofertę i zdobył poziom Silver w sierpniu i wrześniu i poziom Iron w grudniu, otrzyma Pan $200 Year-End Bonus.

Nie musi Pan koniecznie zdobyć danego statusu w lipcu czy w sierpniu.

Aby kwalifikować się do Iron Man Year-End Bonus, musi Pan zaakceptować ofertę Iron Man i zdobyć status Bronze, Silver, Gold lub Iron w grudniu.

Więcej informacji na temat Iron Man Year-End Bonus znajdzie Pan pod linkiem http://www.fulltiltpoker.com/year-end-bonus

Życzymy powodzenia w grze!

Z poważaniem,

Katarzyna
Zespół Full Tilt Poker

ta tylko nie napisali ze kwota bonusu musi byc co najmniej rowna 100$ inaczej nie dostaniesz zadnego bonusu,ja ugralem 75$ i lipa.

derus
Oldschool Grinder

Tą ofertę trzeba jakoś specjalnie zaakceptować, czy jest ona automatycznie przyznawana każdemu użytkownikowi Iron Mana?

Czy jeśli ja zacząłem wyrabiać iron mana w sierpniu to będę kwalifikowany w jakiś magiczny sposób do tej promocji?

Borek00733
Oldschool Grinder

Co do Year-End Bonus to już go nie ma.
Czyli zostają tylko medale i freerolle?

nie ma tego bonusu???????????????????? to jebane zlodzieje,tak sie staralem wyrabiac golda co miesiac pod ten bonus.na black card nie mam szans wiec tak naprawde ujebali mi rb o polowe.MENDY

Borek00733
Oldschool Grinder

No właśnie nie widzę teraz większego sensu wyrabiania srebra dla samych medali, które wg. mnie prawie nic nie dają :/

Jak wyszukać one-a-day freeroll. I kiedy on jest?

Kemor
Oldschool Grinder

Napisane przez Borek00733
Co do Year-End Bonus to już go nie ma.
Czyli zostają tylko medale i freerolle?

skąd wiesz ze nie ma tego bonusu ?

gembusiek
Oldschool Grinder

@up

chciałbym się zapytać, czy w związku z wprowadzeniem ostatnio nowych zmian, End-Year Bonus za status Iron Mana nadal obowiązuje? Jeżeli nie, to czy wyrobione do tej pory bonusy (za lipiec, sierpień, wrzesień) przepadają?

Po wprowadzeniu zmian, prosilibyśmy aby skontaktował się Pan z nami pod koniec Listopada. W tym okresie będziemy posiadać więcej informacji na temat danego bonusu. Z poważaniem, Zbigniew

nawet oni tego nie wiedzą ;/

szok38
Elite Grinder

Leonarik jeśli nic się nie zmieniło , to odbędzie się w tą sobotę w okolicach 20-21 naszego czasu( dokładnie nie pamiętam). Znajdziesz szukając we freerollach.
Niezle Kemor co ;) ??
Ps.
Choć może po tym gdy otrzymają milion ;) podobnych pytań bonus ożyje ten ostatni raz .

wg mnie przynajmniej to co do tej pory sie ugralo z bonusa powinno zostac