Przejdź do forum
Poradnik + FAQ | Ir...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poradnik + FAQ | IronMan

219 Posty
90 Użytkownicy
0 Reakcje
34.1 K Wyświetlenia
Urbi23
Oldschool Grinder

Tak. Nic nie tracisz.

Tak. Jesteśmy pewni

:)

Medale będą naliczane od momentu przystąpienia, czyli za kwiecień już nie dostaniesz

Brommy,
Na nagrody, bonusy, freerole trzeba "zapracować" punktami, czyli trzeba oddać trochę rake. Z tego rake, jeżeli nic nie kupisz, otrzymasz 27% standardowego rakebacku. Jeżeli coś kupisz, rakeback się zmniejszy, ale otrzymasz bonus, czyli łącznie więcej niż 27% zapłaconego rake

mik1984
Oldschool Grinder

Napisane przez valkyros

Napisane przez mejsik
Grał ktoś we freerollu dla statusu Iron? Planuję w tym miesiącu zdobyć ten status i zagrać w turnieju 30k. Ilu graczy średnio gra, i jaki poziom gry?

732 osoby w tym miesiacu graja, 180 msc w kasie
wygrany 4500$, ostatnie msce w kasie 75$

nie wiem jak w tym iron, ale w tych freerollach co gralem (bronze i silver) conajmniej 1/3 jest sitoutow wiec wejsc do kasy bardzo latwo. Poziom tez raczej nieszczegolny (wiekszosc graczy to cashowcy)

Grywam w Iron'y i powiem, że grałem we wszystkie kategorie. W kategorii IRON prawie nie ma sitoutów jak w bronze i silver, 80% graczy to regi, z czego zawsze startuje tam trochę prawdziwych wymiataczy, co są wygrywającymi graczami w turniejach grający średnio za BI $100 i wyżej.

grzesiek
Elite Grinder

co się więc bardziej opłaca? Freerolle czy medale?

brommy
Elite Grinder

Napisane przez grzesiek
co się więc bardziej opłaca? Freerolle czy medale?

proponuje obejrzec sklep i samemu zdecydowac =)

https://my.fulltiltpoker.com/pl/my-promotions/ironman-new-store

chociaz wg mnie lepsze sa medale

czatolpl
Oldschool Grinder

Czy spadek z wyższego poziomu na niższy spowoduje, że dalej będzie mi sie liczył jako kolejny miesiąc?

a ja mam następujące pytanko:
ugrałem punkty na bronze freeroll w kwietniu, mimo tego w requests -> reg. in tournaments nie ma nic
what now ? :)

Szwejk
PokerStrategist

Wystarczy ze mam konto na FTP to samo mnie kwalifikuje do tej promocji?

brommy
Elite Grinder

Napisane przez Szwejk
Wystarczy ze mam konto na FTP to samo mnie kwalifikuje do tej promocji?

Iron man to promocja od FTP nie od PS takze kazdy gracz FTP moze sie do niej zapisac. [My promotion->Iron Man->wybierasz albo medale premiowe albo freerolle]

Pozdrawiam

Kemor
Oldschool Grinder

Może ktoś się orientuje ocb:

"Poszerzyliśmy także nasz program nagród dla graczy uczestniczących w Iron Man od ponad 13 miesięcy"

Wie ktoś coś na ten temat ? Jak na razie u mnie leci 11 miesiąc.

kasperek17
PokerStrategist

Napisane przez Kemor

"Poszerzyliśmy także nasz program nagród dla graczy uczestniczących w Iron Man od ponad 13 miesięcy"

Poszerzyliśmy także nasz program nagród dla graczy uczestniczących w Iron Man od ponad 13 miesięcy - zapoznaj się z tabelą nagród, aby zobaczyć, ile medali możesz zdobyć.

(tabelka na 1 stronie i na stronie FTP irona)

chyba chodzi o to, że wcześniej max było 13 mcy, a teraz jest 37+

Kemor
Oldschool Grinder

Napisane przez kasperek17

Napisane przez Kemor

Poszerzyliśmy także nasz program nagród dla graczy uczestniczących w Iron Man od ponad 13 miesięcy - zapoznaj się z tabelą nagród, aby zobaczyć, ile medali możesz zdobyć.

(tabelka na 1 stronie i na stronie FTP irona)

chyba chodzi o to, że wcześniej max było 13 mcy, a teraz jest 37+

Od 11 miesiecy w ironie nic sie nie zmienilo wic to raczej nie to :( ktos juz moze jest z Ironem dluzej ?

Shuma87
Elite Grinder

Ja mam wlasnie 13 miesiac ale nie widze zmian ...

brommy
Elite Grinder
NequinPl
Oldschool Grinder

Konto na pokerstrategy zalozylem dopiero w czerwcu i chcialbym powalczyc o medale. Czy jesli regularnie zdobywalbym statusy w kazdym miesiacu do konca roku, to wliczone by bylo to do bonusu mid-year ?

brommy
Elite Grinder

Napisane przez NequinPl
Konto na pokerstrategy zalozylem dopiero w czerwcu i chcialbym powalczyc o medale. Czy jesli regularnie zdobywalbym statusy w kazdym miesiacu do konca roku, to wliczone by bylo to do bonusu mid-year ?

Midterm Ci liczy za kazdy bronze 25usd/ za srebro 50usd/za zloto 75usd/za irona 100usd (jak dobrze kojarze)o i w zaleznosci ile i jakie statusy udalo Ci sie ugrac tyle zsumuja Ci premii.

kasperek17
PokerStrategist

czyli:
jak w czerwcu zrobisz bronza to będziesz mieć 25$ do wyrobienia od lipca

grzesiek
Elite Grinder

Może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z freerollami za irona?

Taki turniej jest raz w miesiącu? Co w sytuacji gdy nie mogę go zagrać? Dostanę jakąś rekompensate, czy po prostu 'tracę' miesiąc?

Ilu ludzi średnio gra np w takim brązowym turku o 10k? A ile w śrebrnym o 15k?

Jak wygląda sprawa odliczania wygranej od rb? Odliczana jest w całości? Jeśli tak, to jaki jest sens grania?

grzesiek
Elite Grinder
kasperek17
PokerStrategist

było wyżej lub w innych postach.
ale w skrócie:
1. jak wyrobisz irona możesz grać we freerollu bub wziąć medale (15medali)
2. gra około 1000 osób, jakieś 20-30% na sitoucie, czasem trafi się stolik że graja tylko 3 osoby
3. turniej jest raz w miesiącu, zawsze w drugą sobotę.
4. wygrana się nie odlicza od RB

mam 2 pytania:
co to znaczy "wyrobienie bonusu"?
na jakich stawkach ile grajac godzin dziennie mozna zdobyc bronze?