Przejdź do forum
Polish Poker Champi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Polish Poker Championship

1,153 Posty
250 Użytkownicy
0 Reakcje
123.9 K Wyświetlenia
pimposz
PokerStrategist

krczaki pomylilem sie... :facepalm:

pimposz
PokerStrategist

Napisane przez Thorek

Napisane przez pimposz

Napisane przez Spyrus

Napisane przez pimposz
sens ma wziecie udzialu w dwoch turniejach jak chcesz jechac z kolega ktory nie ma biletu ,a jest szansa ze na siebie traficie to mu sie splacisz i on jest do przodu

Zdaje się że po to jest lista do potwierdzenia obecności żeby takich gierek sobie nie urządzać.
Jak kolega zapisze się do turnieju, skoro nie ma go na liście zakwalifikowanych?
Ticket jest przyznawany do nicka, konkretnego.
Chyba że piszesz o grze na innym koncie, ale to zdaje się nie jest najmilej widziane, prawda?

Nie zrozumialem kom/pletnie o co Ci chodzi mi tylko o to ze jak np. ja majac juz bilet zagram jeszcze raz to jesli sie spotkam z moim kolegom to moge np. przez telefon podac moje karty i powiedziec wchodz stary all in. kumasz bo komiksu do tego nie narysuje ;)

Nie da się jednak ukryć, że jest to zagranie nieuczciwe.

To prawda nie jest to uczciwe, ale uzywanie programow moim zdaniem osobiscie tez nie do konca jest ucziwe , ale generalnie niestety poker nie zalicza sie do gry dzentelmenskiej gra online stwarza inne mozliwosci niz real, dlatego wiadomo zawsze ktos bedzie probowal roznych mozlwosc zeby miec szanse wygrac co nie oznacza ze wygra (f$%ck river bbeat bety itd), i na koniec to tylko moj pomysl nigdy podkreslam NIGDY tak nie gralem bo niestety od pomyslu do realizacji to........

pozdrawiam

mrozny
PokerStrategist

Napisane przez Spyrus

Napisane przez mrozny
czy ktos moglby mi powiedziec o ktorej godzinie sa te turki albo jak je znalezc? mnie interesuja tylko te przez neta bo wyjezdzam za granice wiec mnie w grudniu nie bedzie w polsce..

Jeśli masz ustawione standard viev na FPT lobby to zaznaczasz kolejno Tournaments-Live Events- Hold'em-No Limit-freerolls/FTP, liczba turniejów Ci się zredukuje, i szukasz turniejów zaczynających się o 14.25 ET, które w kolumnie Status, mają oznaczenie Restricted. I jak sobie podświetlisz albo wejdziesz w lobby turnieju, to wyskoczy Ci tam opis. Polish Poker Championchips Round 1.
Tylko rejestrowanie wygląda trochę inaczej, bo trzeba kliknąć w link "register here" przeniesie Cię na stronę, i tam będziesz miał opcje rejestracji. Są trzy, a Ty wybierasz tą darmową. Mam nadzieję że wystarczająco jasno opisałem co i jak :)
Dziś już ruszają satelity do Wrocławia.

dzieki, a ktos wie kiedy odbywaja sie satelitki za 5,5$?

Napisane przez mrozny

dzieki, a ktos wie kiedy odbywaja sie satelitki za 5,5$?

Nie ma takich. Chyba że coś się w trakcie pozmieniało. Ale sposoby ogólnie sa trzy.
Grasz satelitę to turnieju live i z turnieju live kwalifikujesz się do finału online.
Grasz satelite online bezpośrednio do finału online za 69$+6
Lub wkupujesz się bezpośrednio do finału online 300+22

Gdzie znalazłeś jakieś satelity za 5,5$?

ponawiam pytanie... wybiera się ktoś z Warszawa do Kielc autem? chętnie bym się dosiadł.

kasperek17
PokerStrategist

gra ktoś dziś??

MiroKey
PokerStrategist

@kasperek17:
ja grałem, chyba nawet przy jednym stoliku graliśmy, nadziałeś się z QQ na AA (jeśli nie pomyliłem nicka oczywiście). Ja skończyłem po przepychance na pf zakończonej AI: KK<AA i see ya...

jedziemy z kumplem z krakowa na pokerka do kielc samochodem. jesli ktos jest z tych okolic dajcie znac bedzie tansza podroz, moje gg 2300678

kasperek17
PokerStrategist

Napisane przez MiroKey
@kasperek17:
ja grałem, chyba nawet przy jednym stoliku graliśmy, nadziałeś się z QQ na AA (jeśli nie pomyliłem nicka oczywiście). Ja skończyłem po przepychance na pf zakończonej AI: KK<AA i see ya...

dokładnie. do tych QQ<AA jakoś się trzymałem, potem już downswing :D

Twoje żetony nie poszły na marne i walnie przyczyniły się do zdobycia przeze mnie wejściówki... :]

choć nadal nie wiem czy pojade... znowu daleko...

czlowieku... jak nie jedziesz poraz kolejny to po jaka ........ grasz?
Ja gralem przez tydzien i sie nie dostalem. Zabraklo kilka razy szczescia. Kilka razy cierpliwosci. Ale chcialem mocno zagrac. A Ty sobie grasz i zbierasz wejsciowki zeby nie pojechac bo daleko? LADNIE MOWIAC to mnie WKURZASZ.

MiroKey
PokerStrategist

Zgadzam się z ElendilQuOrl'em: weźcie się ludzie najpierw zastanówcie, czy do takich Kielc, Wrocka czy Poznania w ogóle jedziecie. Czy przypadkiem nie znajdzie się ktoś, kto ma bliżej i dla niego nie będzie to stanowiło problemu. Ja do żadnego Elbląga, Łodzi czy Wawki nawet nie startowałem bo wiedziałem, że nie pojadę i tym samym nie chciałem blokować miejsca innym, którzy CHCĄ i są w stanie jechać! Najpierw myślcie - później róbcie a nie odwrotnie. To naprawdę nie boli.
Poker to gra umysłowa a jednak widać, że niektórzy wciąż mają z tym problem na co dzień.

kasperek17
PokerStrategist

Napisane przez jacus1000
Twoje żetony nie poszły na marne i walnie przyczyniły się do zdobycia przeze mnie wejściówki... :]

O, quanta dementia est spes longas inchoantium!

Napisane przez jacus1000

Po takim oświadczeniu pozostaje jedynie ...

z jednej strony mam głęboko gdzieś co sobie myślą o tym poszczególne jednostki... nie portafią sami się dostać to potem narzekania na byle co...

z drugiej strony, jak nie pojade to chętnie oddam swoją wejściówkę chętnej osobie tak jak to zrobiłem w warszawie...

MiroKey
PokerStrategist

Jeśli kolega powyżej taki hojny, szczodry etc to polecam grę charytatywną z naciskiem rozdawania ugranej kasy potrzebującym ;) A tacy z pewnością się znajdą. Skoro już tak się martwisz o losy innych, którzy w sportowej walce nie potrafili sami wygrać biletu tylko poniżają się idąc na łatwiznę, po prostu się ogłoś, że masz do dyspozycji XXXX,XX $ do rozdania i kto pierwszy ten lepszy. Czemu nie? Rozważ to. Bo w tym kierunku idzie Twoje myślenie.
Na PPC w Krk spotkała mnie taka sytuacja: to było już na ostatnim poziomie blindów pierwszego dnia, siedziałem obok pewnego kolesia z Rzeszowa, któremu spieszyło się na pociąg (którego przy okazji pozdrawiam). A że miał jakieś ~40k w stacku to chciał je po prostu komuś oddać. Tak się zgadało, czy chciałbym je od niego. W pierwszej chwili powiedziałem, jasne. Ale po zastanowieniu doszedłem do wniosku, że to by było NIE FAIR w stosunku do innych graczy. Nie wiem jak się skończyła ta historia bo chwile później odpadłem. Chociaż prawdopodobnie tournament director nie zgodziłby się na to ale niesmak próby OSZUSTWA by pozostał, bo takie rzeczy nazywajmy po imieniu. Ja Twoich poglądów nie zmienię, Ty moich również. Jedną sprawę widzimy pod całkiem innym kątem i tak już zostanie. Pozdrawiam.

Napisane przez EnderPoker
ponawiam pytanie... wybiera się ktoś z Warszawa do Kielc autem? chętnie bym się dosiadł.

Siemka!

Ja się wybieram z Warszawy do Kielc autem tylko jest taki motyw, że zostaję w Kielcach na noc z soboty na niedzielę. Reflektujesz na ową podróż?

Napisane przez kotek33

Napisane przez EnderPoker

Siemka!

Ja się wybieram z Warszawy do Kielc autem tylko jest taki motyw, że zostaję w Kielcach na noc z soboty na niedzielę. Reflektujesz na ową podróż?

świetnie... jak najbardziej piszę się na to, z powrotem zabiorę się z kimś z Wawy(np. z ogranizatorami). Odzywam się na PW.

jak już wcześniej wspomniałem... głęboko gdzies mam to co inni o tym myślą... jak gram to gram dla siebie... jak coś mi nie potrzebne to oddaje...
i znowu... gdzieś to mam czy ktoś to uważa za jałmużnę, łaskę, odpadki, czy po prostu jest wdzięczny za prezent...

jak ktos bedzie wybieral sie z rzeszowa do wroclawia to niech da znac