Napisane przez Ezkalop
witam kto wie gdzie w warszawie bedzie turniej?
na stronce pfps piszą, że ul. Foksal 19, klub Sketch
Napisane przez Ezkalop
witam kto wie gdzie w warszawie bedzie turniej?
na stronce pfps piszą, że ul. Foksal 19, klub Sketch
Siadla Wawa. Chyba mam szczęście.. Trzecie kwalifikacje i za każdym razem przy 1 podejściu ;p
Elendil, z tego co podglądałem wasz stolik to się ładnie nabudowałeś
dostalem sie dzis z 1 miejsca;) gral ktos ze mna?:)
edit
no troszeczke
ale to bylo denerwujace
nikt nie chcial grac. Zreszta oni musieli byc chyba bardziej na mnie zli:P co rozdanie raise preflop o 10/12k zeby ich na allinie postawic.
Wiesz no.. mialem 100% zdominowany stolik. Ja mialem 270k a drugi przy stoliku z 50 chyba...
Ale dali mi tak sie nabudowac. Wchodzilem na stolik majac ok 100k
BTW
pozdro dla tych co ich wywalilem:P
Witam,
Podaję informacje o turnieju w Warszawie.
23 i 24 października w Warszawie w restauracji Sketch, przy ul. Foksal 19, odbędzie się kolejny turniej z cyklu PIERWSZYCH Polskich Mistrzostw Pokerowych 2010. Początek imprezy zaplanowany jest na godzinę 13.00. kiedy to odbędzie się DAY 1A. DAY 1B odbędzie się również w tę samą sobotę o godzinie 19:00, a gracze którzy przejdą przez dzień pierwszy powrócą do gry w niedzielę o godzinie 12:00.
Pozdrawiam i zapraszam do kwalifikacji.
Napisane przez ElendilQuOrl
dostalem sie dzis z 1 miejsca;) gral ktos ze mna?:)edit
no troszeczke![]()
ale to bylo denerwujacenikt nie chcial grac. Zreszta oni musieli byc chyba bardziej na mnie zli:P co rozdanie raise preflop o 10/12k zeby ich na allinie postawic.
Wiesz no.. mialem 100% zdominowany stolik. Ja mialem 270k a drugi przy stoliku z 50 chyba...
Ale dali mi tak sie nabudowac. Wchodzilem na stolik majac ok 100kBTW
pozdro dla tych co ich wywalilem:P
Hehe, siedziałem z Tobą przy stoliku grając jak ostatnia ciota i przetrzymując czas podczas tej psychologicznej wojny shortów, haha, pozwolilem sobie na to tylko dlatego ze w sumie 18 miejsc miało tą samą nagrodę i wcale się tej gry nie wstydzę
Kilka razy jednak dziwilem sie ze nie callowales mojego allina z batona kiedy ja mielem okolo 15k a ty 200k. Mimo wszystko dzieki bo mysle ze dzieki temu jakos sie zakwalifikowalem
Cya w Sketchu
Hehe:) No wiem:P wiesz.. moglem sprawdzic z any 2.
Ale stwierdzilem ze nie bede taki cham
Swoja droga ja sie dziwilem ze tak latwo oddawaliscie blindy
Przez dlugi czas za kazdym razem dawalem raise i nikt mnie nie chcial sprawdzic:)
Przeciez nie moglem miec ciagle dobrych kart;)
Napisane przez ElendilQuOrl
Hehe:) No wiem:P wiesz.. moglem sprawdzic z any 2.
Ale stwierdzilem ze nie bede taki cham![]()
Swoja droga ja sie dziwilem ze tak latwo oddawaliscie blindy![]()
Przez dlugi czas za kazdym razem dawalem raise i nikt mnie nie chcial sprawdzic:)
Przeciez nie moglem miec ciagle dobrych kart;)
Ale z drugiej strony wystarczyło że odpadnie jeszcze kilka naiwniaków którzy callną i bilet w kieszeni
wie ktoś gdzie będzie się odbywał ten turniej teraz w warszawie? o której godzinie i na czym polegają zapisy?
Napisane przez FullTiltPokerPL
Witam,Podaję informacje o turnieju w Warszawie.
23 i 24 października w Warszawie w restauracji Sketch, przy ul. Foksal 19, odbędzie się kolejny turniej z cyklu PIERWSZYCH Polskich Mistrzostw Pokerowych 2010. Początek imprezy zaplanowany jest na godzinę 13.00. kiedy to odbędzie się DAY 1A. DAY 1B odbędzie się również w tę samą sobotę o godzinie 19:00, a gracze którzy przejdą przez dzień pierwszy powrócą do gry w niedzielę o godzinie 12:00.
Pozdrawiam i zapraszam do kwalifikacji.
czytaj wyższe posty synu!
O to to to Ronsia, matko nasza :).
Martwi mnie tylko jedna rzecz. Przeglądając stronę tej kawiarni, to zachodzę w głowę, jak my się tam wszyscy pomieścimy...przecież tam się chyba piję tylko kawę...
nie martw się o miejsce. na pewno jakoś zagospodarują tą przestrzeń! byle kawa jakaś max droga nie była haha. Osheu tez jestem na 13, very nice!