A jak zapisać się na dzień 1 na konkretną godzinę?
Chyba masz na FTP takie dwa turnieje które umożliwiają zapis dzięki wygranemu biletowi, a w opisie są godziny. Jak jest się zapisanym na 19 to o której należy przybyć do 'rejestracji' na miejscu?
Napisane przez Virhossa
Chyba masz na FTP takie dwa turnieje które umożliwiają zapis dzięki wygranemu biletowi, a w opisie są godziny. Jak jest się zapisanym na 19 to o której należy przybyć do 'rejestracji' na miejscu?
Najlepiej przed wyznaczoną godziną
Rejestracja zaczyna się chyba 30 min przed turniejem, ale wydaje mi się że jeżeli ktoś się spóźni to też go posadzą
Rejestracja zaczyna się godzinę przed wyznaczona godziną rozpoczęcia turka, spoźnialscy mogą się zapisywać najpóźniej do upływu drugiego poziomu blindów (czyli max 50 minut poślizgu). Tak było w Rzeszowie, a to był event jednodniowy.
Kurde... nadal nie ma i nigdzie nie moge znaleźć konkretnej odpowiedzi.
Wiec ktoś czy muszę gdzieś zapisywać się na 13 albo na 19 czy kto pierwszy ten lepszy i rejestracja jest na miejscu? Na innym forum czytałem o turniejach na FTP na których trzeba się rejestrować na konkretną godzinę ale to dotyczyły wcześniejszych eliminacji. Gat demyt! któryś z kolei turniej live i za każdym razem do dupy informacja, nie kumam, fak!
--------------EDIT
uf, dobra, info jest w innym temacie, ale jakbyco to i tu wrzuce:
Sobota (09.10.2010) godzina 13.00 - ID turnieju: 183469228 (zostało 7 miejsc)
Sobota (09.10.2010) godzina 19.00 - ID turnieju: 183469242 (zostało 64 miejsc)
rejestrować się można już. Są dwa turnieje, Ty wybierasz na który się zapisujesz:
Sobota (09.10.2010) godzina 13.00 - ID turnieju: 183469228
Sobota (09.10.2010) godzina 19.00 - ID turnieju: 183469242
Napisane przez MiroKey
Rejestracja zaczyna się godzinę przed wyznaczona godziną rozpoczęcia turka, spoźnialscy mogą się zapisywać najpóźniej do upływu drugiego poziomu blindów (czyli max 50 minut poślizgu). Tak było w Rzeszowie, a to był event jednodniowy.
Dzięki za info.
Bo oczywiście w mailu nie raczyli tego napisać
Jak znasz id to request -> find tournament by ID
A pewnie nie znasz, to najłatwiej tournament -> live events i szukasz turnieju o 14.25. Tylko jeden jest o tej godzinie, więc łatwo znaleźć.
witam!
ja z kolei mam problem organizacyjny. dostałem ticket na 23.10 na 12:00 do warszawy, ale kompletnie nie wiem gdzie ten turniej live będzie rozgrywany (tzn w którym miejscu). czy na miejscu trzeba stawić się godzinę przed? czy istnieje coś takiego jak zapisywanie się? może ktoś podesłać jakieś info? byłbym wdzięczny bardzo, pozdrawiam.
Jak w ogóle wyglądają MP z FTP ? Ile jest wejściówek z danego województwa ? ile liczy ludzi taki turniej wojewódzki ? Ile ogólnopolski ? Jakie są nagrody ?
Do tej pory w turniejach live brałem tylko udział z Everest i Tobet ..
Graty przemek20011 za zajęscie 6 miejsca w Krakowie. ♠_cool: - masz w kieszeni wjazd na turniej finałowy.
Tak swoją drogą, to ostro pojechałeś z ostatną ręką(72o), nie wiesz że tylko Doyle Brunson ma z nią farta
Dostałem się ponownie na turniej live FTP tym razem do Wawy, więc znowu powalczę, może tym razem zaliczę stół finałowy...
I na koniec pozdrów odemnie swoją Panią.
Dzięki EnderPoker pozdrowienia przekazane ;), co do ostatniej ręki to same śmieci na FT miałem to myślałem , że raz w życiu taka karta wejdzie.
Powodzonka i do zobazenia w finale. ♠_thumbsup:
Napisane przez EnderPoker
Graty przemek20011 za zajęscie 6 miejsca w Krakowie. ♠_cool: - masz w kieszeni wjazd na turniej finałowy.
Tak swoją drogą, to ostro pojechałeś z ostatną ręką(72o), nie wiesz że tylko Doyle Brunson ma z nią farta![]()
Dostałem się ponownie na turniej live FTP tym razem do Wawy, więc znowu powalczę, może tym razem zaliczę stół finałowy...
![]()
I na koniec pozdrów odemnie swoją Panią.
Doyle prędzej gra z T2, a nie z 72
dołączam się do pytania..
co jeszcze trzeba wiedzieć na temat tego turnieju? co trzeba mieć ze sobą tam itp
witam,
czy ktos wie, gdzie w regulaminie jest napisane, ze mozna grac tylko 3 razy live... sam nigdzie tego nie znalazlem....