Przejdź do forum
Polish Poker Champi...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Polish Poker Championship

1,153 Posty
250 Użytkownicy
0 Reakcje
124 K Wyświetlenia

A jak zapisać się na dzień 1 na konkretną godzinę? :f_eek:

Chyba masz na FTP takie dwa turnieje które umożliwiają zapis dzięki wygranemu biletowi, a w opisie są godziny. Jak jest się zapisanym na 19 to o której należy przybyć do 'rejestracji' na miejscu?

Gdzie widzisz te turnieje?

sojowyjarz
PokerStrategist

Napisane przez Virhossa
Chyba masz na FTP takie dwa turnieje które umożliwiają zapis dzięki wygranemu biletowi, a w opisie są godziny. Jak jest się zapisanym na 19 to o której należy przybyć do 'rejestracji' na miejscu?

Najlepiej przed wyznaczoną godziną ;)

Rejestracja zaczyna się chyba 30 min przed turniejem, ale wydaje mi się że jeżeli ktoś się spóźni to też go posadzą ;)

MiroKey
PokerStrategist

Rejestracja zaczyna się godzinę przed wyznaczona godziną rozpoczęcia turka, spoźnialscy mogą się zapisywać najpóźniej do upływu drugiego poziomu blindów (czyli max 50 minut poślizgu). Tak było w Rzeszowie, a to był event jednodniowy.

Kurde... nadal nie ma i nigdzie nie moge znaleźć konkretnej odpowiedzi.

Wiec ktoś czy muszę gdzieś zapisywać się na 13 albo na 19 czy kto pierwszy ten lepszy i rejestracja jest na miejscu? Na innym forum czytałem o turniejach na FTP na których trzeba się rejestrować na konkretną godzinę ale to dotyczyły wcześniejszych eliminacji. Gat demyt! któryś z kolei turniej live i za każdym razem do dupy informacja, nie kumam, fak! :|

--------------EDIT

uf, dobra, info jest w innym temacie, ale jakbyco to i tu wrzuce:

Sobota (09.10.2010) godzina 13.00 - ID turnieju: 183469228 (zostało 7 miejsc)
Sobota (09.10.2010) godzina 19.00 - ID turnieju: 183469242 (zostało 64 miejsc)

MrWorms
PokerStrategist

rejestrować się można już. Są dwa turnieje, Ty wybierasz na który się zapisujesz:

Sobota (09.10.2010) godzina 13.00 - ID turnieju: 183469228
Sobota (09.10.2010) godzina 19.00 - ID turnieju: 183469242

osheu
PokerStrategist

hehe, ale to moje słowa :)

Napisane przez MiroKey
Rejestracja zaczyna się godzinę przed wyznaczona godziną rozpoczęcia turka, spoźnialscy mogą się zapisywać najpóźniej do upływu drugiego poziomu blindów (czyli max 50 minut poślizgu). Tak było w Rzeszowie, a to był event jednodniowy.

Dzięki za info.
Bo oczywiście w mailu nie raczyli tego napisać :f_eek:

Szwejk
PokerStrategist

Jak zlanezc turniej po id? Dokladnie chodzi mi o ten do warszawy.

SnikerS89
Elite Grinder

Jak znasz id to request -> find tournament by ID ;) A pewnie nie znasz, to najłatwiej tournament -> live events i szukasz turnieju o 14.25. Tylko jeden jest o tej godzinie, więc łatwo znaleźć.

witam!

ja z kolei mam problem organizacyjny. dostałem ticket na 23.10 na 12:00 do warszawy, ale kompletnie nie wiem gdzie ten turniej live będzie rozgrywany (tzn w którym miejscu). czy na miejscu trzeba stawić się godzinę przed? czy istnieje coś takiego jak zapisywanie się? może ktoś podesłać jakieś info? byłbym wdzięczny bardzo, pozdrawiam.

piecykowy
BlackMember

Jak w ogóle wyglądają MP z FTP ? Ile jest wejściówek z danego województwa ? ile liczy ludzi taki turniej wojewódzki ? Ile ogólnopolski ? Jakie są nagrody ? :)
Do tej pory w turniejach live brałem tylko udział z Everest i Tobet ..

Graty przemek20011 za zajęscie 6 miejsca w Krakowie. _cool: - masz w kieszeni wjazd na turniej finałowy.
Tak swoją drogą, to ostro pojechałeś z ostatną ręką(72o), nie wiesz że tylko Doyle Brunson ma z nią farta ;)

Dostałem się ponownie na turniej live FTP tym razem do Wawy, więc znowu powalczę, może tym razem zaliczę stół finałowy... :f_cool:

I na koniec pozdrów odemnie swoją Panią.

przemek20011
PokerStrategist

Dzięki EnderPoker pozdrowienia przekazane ;), co do ostatniej ręki to same śmieci na FT miałem to myślałem , że raz w życiu taka karta wejdzie. :f_biggrin:

Powodzonka i do zobazenia w finale. _thumbsup:

Napisane przez EnderPoker
Graty przemek20011 za zajęscie 6 miejsca w Krakowie. _cool: - masz w kieszeni wjazd na turniej finałowy.
Tak swoją drogą, to ostro pojechałeś z ostatną ręką(72o), nie wiesz że tylko Doyle Brunson ma z nią farta ;)

Dostałem się ponownie na turniej live FTP tym razem do Wawy, więc znowu powalczę, może tym razem zaliczę stół finałowy... :f_cool:

I na koniec pozdrów odemnie swoją Panią.

Doyle prędzej gra z T2, a nie z 72 ;)

Ezkalop
PokerStrategist

witam kto wie gdzie w warszawie bedzie turniej?

kylsonn
Legacy Member

dołączam się do pytania..

co jeszcze trzeba wiedzieć na temat tego turnieju? co trzeba mieć ze sobą tam itp

ktoś jedzie z wrocławia pociągiem albo autem ?
gg: 3737763

hempin
PokerStrategist

witam,
czy ktos wie, gdzie w regulaminie jest napisane, ze mozna grac tylko 3 razy live... sam nigdzie tego nie znalazlem....