noi dobrze bo ciężko się dostać do tego chyrowa
a jest już wyznaczone miejsce w Rzeszowie w którym odbędzie się turniej ?
Start to jak zwykle w przypadku turków jednodniowych 13.00.
Miejsce potwierdzę wam do końca dnia, ale będzie to na 99% hotel.
no to dobrze ze w rzeszowie
jak cos to bede mogl przenocowac na mieszkaniu od kilku do kilkunastu osob
P.S. tylko jeszcze musze sie zakwalfikowac... a narazie 2 x 9 miejsce demotywuje...
:/
Napisane przez Fokz
no to dobrze ze w rzeszowiejak cos to bede mogl przenocowac na mieszkaniu od kilku do kilkunastu osob
![]()
![]()
P.S. tylko jeszcze musze sie zakwalfikowac... a narazie 2 x 9 miejsce demotywuje...
:/
U.u to ty od tych KK vs 68 sick
taaa... a Ty od tych dam...
mogles go wyrzucic z tego rozdania
ale spoko uda sie nastepnym razem
Fokz jak bede jeszcze gral na frerollu w ramach treningu bo miejsce juz mam , to zrobi sie akcje reraise i fold, zazwyczaj te 40 k gromadze ♠_p:
Napisane przez Finaltableomg
Fokz jak bede jeszcze gral na frerollu w ramach treningu bo miejsce juz mam , to zrobi sie akcje reraise i fold, zazwyczaj te 40 k gromadze ♠_p:
mówisz tu o chips dumpingu
ten freeroll jest bardzo łatwy więc każdy kumaty spokojnie się dostanie przecież jeszcze sporo turków
Jest łatwy, tylko powiedzcie mi po jaką cholerę są ludzie którzy grają każdy możliwy mimo, że miejsce już wygrali? ;]
Wjebują stacka z dwoma randomowymi kartami i mówią "a bo już mam ticket" lol.
też tego nie rozumiem.ja grałem 2razy. pierwszy raz skonczylem 13ty mogąc spokojnie wysiedzieć do 8 i byłem na siebie zły że przez własną głupotę będemusiał grać jeszcze raz na następny dzień bo nie ma co ukrywać poziom turka jest masakrycznie niski i nie widzę w tym przyjemności gry. no ale może niektórzy lubią czuć się rekinami w stawiku
w tej samej zakladce, w ktorej rejestrowales sie do Freerolla znajdziesz docelowy turniej live. Z ta roznica tylko, ze bedzie on DWA dni wczesniej niz w rzeczywistosci. Ma to na celu tylko potwierdzenie Twojego uczestnictwa w turnieju na zywo.
Szukaj turnieju, ktory zostal przypisany na czwartek a wymogiem rejestracji jest bilet
pozdrawiam
w lobby turnieju jest opcja zarejestruj, ale poprzez stronę FTP - rozejrzyj się po lobby turnieju dokładnie