CZyli te do wawy będa od 10 paźdzernika?
@Bump, na stronce od P* nie am dokładnie napisane które freerole do których eventów są.
czy ktos jest w stanie mi powiedziec od kiedy sa kwalifikacje do rturnieju w lodzi i warszawie bo za groma nie moge sie doczytac ze strony ftp bede wdzieczny za pomoc!
http://www.fulltiltpoker.com/pl/polish-poker-championship-2010/regional-championships
Tutaj wszystko macie.
Kwalifikacje online są oczywiście pomiędzy odpowiednimi eventami, trwają chyba tydzień-półtora.
No i dla mnie już po turnieju
Bardzo fajna lokalizacja z widokiem na morze sprawna organizacja, wszystko tip top.
Pierwszy dzień zaczął się dla mnie dość pechowo - w kilku niepotrzebnych rozdaniach umoczyłem niemal połowę z 10k stacka...
Ale po pierwszej przerwie troszkę się ogarnąłem i grając tight agressive, z pomocą ciekawych kart odrobiłem straty i zakończyłem dzień z 6 stackiem - ok 40k żetonów
2 dzień zaczął się z 82 graczami z czego około 40 miało 15k żetonów i mniej - "rekordzista" z niecałymi 2k nie pojawił się w grze
Gra tego dnia zaczęła się od blindów 500 - 1000 ante 100 i short stacki pushowały co po pierwszych 20 min. zaowocowało wyeliminowaniem ok 20 graczy.
Niestety dla mnie dzień nie był udany - bardzo słąbe karty z trudem pozwalały mi nawet na kradzież blindów na póxniej pozycji. Stack spadł poniżej średniej - ok 30k. przy blindach 1500 - 3000 ante 300 nie wytrzymałem psychicznie zmaltretowany przez ciągłe pushe i kiepskie karty i głupio sprawdziłem allina z A5o na TT. Poległem aczkolwiek na flopie 5J4 turn:2 i na riverze pojawiło się trochę więcej outów
niestety nie tym razem
wpadł chyba walet i po zabawie
Turniej oceniam na 5+ Super zabawa w obecnie chyba największym turnieju na żywo w Polsce.
A dla mnie kilka spraw do przemyślenia i nauczka na przyszłość.
Po odpadnięciu od razu wracałem do Warszawy więc nie wiem jak dalej potoczyła się gra, ale liczę że ktoś da jeszcze jakąś relację.
Pozdrawiem
Wodnik Szuwarek
ja się wczoraj dostałem za drugim podejściem
i jadę z Przemyśla
jak ktoś chce się ustawić na jakieś piwo ewentualnie 5 to jestem za
Kolejny puchar za 1 miejsce jedzie do Opola tym razem wygral zax65.
Ostanie rozdanie: zaxa AJo na A9o przeciwnika.
Z tego co pamietam na stole pojawil sie J.
Wszyscy piszą o wyjeździe do Rzeszowa, a tak de facto mistrzostwa Podkarpackiego odbędą się w stacji narciarskiej Chyrowa - 78 km na południe od Rzeszowa.
Wracając do Sopockiego turnieju: dość sympatycznie, ale na minus brak klimy i oświetlenie na stołach w głębi klubu.
Ja odpadłem chyba 47-y, po pushu 22 (z 8-oma blindami) na 66.
Pozdrawiam moich przeciwników
Rzeczywiście bardzo sympatyczny turniejek
oceniam go na bardzo duży plus
Tylko ten nieszczescny brak klimy
odchorowałam go
Szkoda tylko, że szybko odpadłam
Zostałam troszke shortem i miałam AQ, wiec all-in, za mną poszedł big stack ze sprawdzeniem i później kolejny z all-inem i juz wiedziałam, że będzie wtopa
no i było AQ -> AQ-> AA
no więc był już lekki drawik do strita i niestety ostatnia karta odpowiednia nie spadła
Pozdrawiam
Napisane przez vikarsky
Wszyscy piszą o wyjeździe do Rzeszowa, a tak de facto mistrzostwa Podkarpackiego odbędą się w stacji narciarskiej Chyrowa - 78 km na południe od Rzeszowa.Wracając do Sopockiego turnieju: dość sympatycznie, ale na minus brak klimy i oświetlenie na stołach w głębi klubu.
Ja odpadłem chyba 47-y, po pushu 22 (z 8-oma blindami) na 66.
Pozdrawiam moich przeciwników
![]()
że gdzie się odbędą? skąd ty masz takie info?
jest wyraźnie napisane na stronce że w RZeszowie. wkoncu stolica podkarpacia.
Napisane przez Danielw88
jest wyraźnie napisane na stronce że w RZeszowie. wkoncu stolica podkarpacia.
Jest wyraźnie napisane, że w Chyrowie
http://pfps.pl/kalendarz.php?month=8&day=14&year=2010&v=1
Napisane przez vikarsky
Napisane przez Danielw88
jest wyraźnie napisane na stronce że w RZeszowie. wkoncu stolica podkarpacia.Jest wyraźnie napisane, że w Chyrowie
dziwne że na stronce FTP tego nie zmienili
w sumie w chyrowie można zostać na kilka dni nawet:D
jakby ktoś jechał z przemyśla to proszę o kontakt:)
Turniej na 100% odbędzie się w Rzeszowie.
Chyrowa jest nieaktualna. Przepraszamy za zamieszanie. Info na stronie PFPS bedzie zmienione asap.
Jakbyscie mieli jakies pytania - dajcie znać... Napewno odpowiem.