Przejdź do forum
odmowa wyplaty

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] odmowa wyplaty

124 Posty
48 Użytkownicy
0 Reakcje
14.8 K Wyświetlenia

Najlepsze jest to, że oczywiście możesz wpłacić 500$, a potem weryfikują kim jesteś. Kurcze wpłacam to wypłacam.

A ciekawe z jakiej paki gromadzą dane biometryczne- wizerunek twarzy? Zdjęcie trzymając dowód a co to areszt?

Żenujące. Najlepszy soft, bardzo fajny room ale takie cyrki..

wma21
Elite Grinder

I znow o co tyle krzyku. Kolega dostal kapital startowy przegral go z toba oczywiscie w "uczciwym" HU i teraz "zlodzieje" zabrali ci kase. Prawda jest taka, ze dostal kapital startowy nie chcial grac tylko wyplacic. Nie ma innej mozliwosci jak przegrac go i wyplacic z konta kolegi. Jesli wiedziales, ze dopiero dostal kapital nie powinienes z nim grac. To tak jakby miec wlaczony trening, grac z trenerem na stoliku, a pozniej pierd... ze sie nie sluchalo co trener ma tylko gralo uczciwie. Chu... prawda trzeba myslec za wczasu bo jest to oczywiste, ze przy wyplacie beda robic problemy. Jeszcze zebys nie wyplacal calosci to moze jakos by przeszlo ale tak to nie idzie.

demontaczki
PokerStrategist

a jest jakaś możliwość weryfikacji konta przed pierwszą wpłatą?
tzn jest tak, że wpłacasz kasę i dopiero po tym masz weryfikację czy kiedy?

magda25uk
Oldschool Grinder

Napisane przez demontaczki
a jest jakaś możliwość weryfikacji konta przed pierwszą wpłatą?
tzn jest tak, że wpłacasz kasę i dopiero po tym masz weryfikację czy kiedy?

Mnie pierwszy raz zablokowali przed wplata. Zawsze mozesz sam od siebie wyslac im maila z danymi i zweryfikowac sie przed wplata, imo dobra opcja gdy ktos ma "jednego rolla" i nie chce go zamrazac na dluzszy czas.

Mozesz wtedy grac na swojej wczesniejszej platformie, a przeniesc sie po weryfikacji

InTooDeep
PokerStrategist

nie czytałem całości, ok, jesli gram z graczem z PS (powiedzmy do tego z PL) który dostał to cholerne 50$ i jest kretynem i po prostu ze mną przegrywa z trash handsami, i nie muszę go znac, to oni chętnie dadzą mi bana? Bo jakiś fish ze mną niekonwencjonalnie wtopił, kapitał który dostał? Biedni gracze Hu jeśli tak, bo na nich patrzą zapewne przez grubą lupę

hellYeahEnT
Elite Grinder

Cos kreci ten zakladacz tematu.....

DAWAJ NICKA/HH

Napisane przez InTooDeep
nie czytałem całości, ok, jesli gram z graczem z PS (powiedzmy do tego z PL) który dostał to cholerne 50$ i jest kretynem i po prostu ze mną przegrywa z trash handsami, i nie muszę go znac, to oni chętnie dadzą mi bana? Bo jakiś fish ze mną niekonwencjonalnie wtopił, kapitał który dostał? Biedni gracze Hu jeśli tak, bo na nich patrzą zapewne przez grubą lupę

Mi się wydaje, że oni naprawdę nie podejmują pochopnie takich decyzji więc musieli mieć jakieś bardzo solidne podstawy żeby zbanować komuś konto

Pozdrawiam

k4milo Autor wątku
k4milo
PokerStrategist

gosu chyba tam wspominales cos ze zwrocili Ci koszty, nie no mi dali jasno do zrozumienia, ze nie oddadza, pisalem sporo maili, na wiekszosc znich odp jest ta sama, ze to nie zmienia sytuacji ban zostaje. Ogolnie jesli przeszkadzaja im tego typu sytuacje powinni wprowadzic jak np na WilliamHill blokade limitow, ze mozna grac na stolach nl 0,05/0,1 i sitach 1$ max. Wszystko rozumiem, ale czemu nie przeprowadzili tej cajej weryfikacji, gdy wplacalem pieniadze tylko dopiero przy wyplacie i oczywiscie wszystko powineli co do grosza. ktos tam chcial nick k4mil1991

waltdisneyem
PokerStrategist

Przeglądając temat przeczytałem o zablokowaniu konta z powodu wysokiej wpłaty pieniędzy.
Czy są jakieś ograniczenia kwotowe na FTP co do wpłaty, i ważniejsze co do wypłaty środków?

magda25uk
Oldschool Grinder

Napisane przez waltdisneyem
Przeglądając temat przeczytałem o zablokowaniu konta z powodu wysokiej wpłaty pieniędzy.
Czy są jakieś ograniczenia kwotowe na FTP co do wpłaty, i ważniejsze co do wypłaty środków?

Sa, wszystko jest opisane podczas procesu wplaty/wyplaty oraz w regulaminie. A ze niektorym sie nie chce czytac (ekhym) tylko chca jaknajszybciej zasiasc do stolikow, to czasem konczy sie to banem :D

Przez netellera :

Minimum wpłaty : 10$
Maksimum dzienne: 1000$

Pozdrawiam

W innych metodach te widełki mogą się troche różnić ale więcej niż 1000$ chyba w żadnej nie ma

hellYeahEnT
Elite Grinder

Napisz do nich aby przeslali Ci HH ktore uwazaja za CD albo podali nick gracza z ktorym ten CD sie odbyl. W ogole sie nie starasz o ta kase, tak jakbys wiedzial ze cos przeskrobales ?(

k4milo Autor wątku
k4milo
PokerStrategist

wyslalem im juz kolejnego 12 maila ( ktos wspominal, ze sie nie staram) i podalem link do forum i tak jak mi poradziliscie poprosilem o przeslanie historii rozdan, nick gracza i inne informacje wedlug ktorych podjeli taka decyzje.
Mam nadzieje, ze nie zlekcewaza mnie poraz kolejny i nie przyjdze gotowa skopiowana odp, ze zapoznali sie ze sprawa i ban zostaje.

Napisane przez achochlik
Support FTP jest beznadziejny.
Czuje zażenowanie ich postępowaniem. Dostałam kapitał startowy, uwolniłam go zarabiając przy tym ~400$... wtedy podjęłam decyzje o zmianie roomu dla first deposit bonus i zaczęła się weryfikacja (od tego momentu konto zablokowane of course). Najpierw prośba o skan dowodu osobistego, później rachunek w celu potwierdzenia adresu (a na dowodzie nie ma?) ... wszystko załatwione w żółwim tempie i na koniec dostałam mail o następującej treści :

Dziekujemy za nadeslane dokumenty.

Z przyjemnoscia chcielibysmy Pani poinformowac, ze dokumenty zostaly
pomyslnie zweryfikowane.

Prosilibysmy Pani o nadeslanie nam zdjecia Pani trzymajacej dowód osobisty

To są jawne kpiny. Oczywiście doślę zdjęcie. Ale między każdą moją odpowiedzią a supportu mija kolejne 5 dni. Już blisko trzy tygodnie mam zablokowany bankroll ze względu na ich nieudolność(?).

A powyższe posty utwierdzają mnie w przekonaniu że FTP ma dziwny stosunek do swoich klientów, dlatego nie wrócę do nich więcej.

Zgadam sie z toba co do beznadziejnosci supportu FTP mialem znimi do czynienia i sprawa ciagla sie dlugoooooo z mojej karty wplacilem kase na konto zony na ftp i problemu nie bylo ale gdy potem zonie cudem udalo sie wygrac i chciala przeslac czesc wygranej na moje kto tp ftp to sie nie dalo a a po probie wyplaty na karte z ktorej byla robiona wplata zamkneli konto i ptrosili o setki papierow 1- dowod moj i zony 2 - rachunki na nas jakies potwierdajace meldunek 3- karty bankomatowe foto tyl i przod z 4 cyframi odkrytymi i tyl z widocznym podpisem . Czepiali sie co do wielkosci fotek ze za duze pliki itp . ale wkoncu odblokowali .

imgoingtomirage
PokerStrategist

Znam masę ludzi którzy nie mieli nigdy problemu z FTP, nie mieli blokowanych kont i wypłaty dobywały się praktycznie instant, więc zastanowiłbym się na waszym miejscu czy sami sobie życia nie utrudniacie mając np. różne lub niekompletne dane na pokerroomie i inne na netellerze/mb.

Co do oszustów i pomysłów aby oddawać im jakąś część kasy i bawić się w obliczanie tego ile oszukali a ile nie powiem tylko tyle wklejając link do wszystkim znanego filmu i jego fragmentu pasującego do całej tej dyskusji:

Elo.

Urbi23
Oldschool Grinder

Napisane przez imgoingtomirage
Znam masę ludzi którzy nie mieli nigdy problemu z FTP, nie mieli blokowanych kont i wypłaty dobywały się praktycznie instant, więc zastanowiłbym się na waszym miejscu czy sami sobie życia nie utrudniacie mając np. różne lub niekompletne dane na pokerroomie i inne na netellerze/mb.

Witam,

I właśnie taka jest prawda

Ja sam, dokonałem z FTP na konto Netellera w ciągu ostatnich dwóch lat 27 wypłat, na łącznie pięciocyfrowa kwotę i NIGDY nie miałem żadnego problemu, a same wypłaty dochodzą na konto w ciągu kilkudziesięciu sekund

Nie zwalajcie wiec winy na FTP, bo nie tędy droga

Pozdrawiam

Napisane przez wma21
I znow o co tyle krzyku. Kolega dostal kapital startowy przegral go z toba oczywiscie w "uczciwym" HU i teraz "zlodzieje" zabrali ci kase. Prawda jest taka, ze dostal kapital startowy nie chcial grac tylko wyplacic. Nie ma innej mozliwosci jak przegrac go i wyplacic z konta kolegi. Jesli wiedziales, ze dopiero dostal kapital nie powinienes z nim grac. To tak jakby miec wlaczony trening, grac z trenerem na stoliku, a pozniej pierd... ze sie nie sluchalo co trener ma tylko gralo uczciwie. Chu... prawda trzeba myslec za wczasu bo jest to oczywiste, ze przy wyplacie beda robic problemy. Jeszcze zebys nie wyplacal calosci to moze jakos by przeszlo ale tak to nie idzie.

w regulaminie nic nie pisze zeby nie grac z luidzmi co dostali kapital.
dostal $$ wirtualne od ps wiec moze zrobic z nimi co chce. nawet przegrac z kolega.

k4milo Autor wątku
k4milo
PokerStrategist

i tak jak myslalem ponownie zostalem zlekcewazony. Zero odpowiedzi dlaczego zkim itd.

Hello Kamil,

As previously advised, our investigations department has evidence that you received chip dumps while playing on Full Tilt Poker. This constitutes as fraudulent activity on our site and all associated accounts have been closed.

Because you received chip dumps, you are no longer welcome to play at Full Tilt Poker. Any remaining account balance is withheld by Full Tilt Poker.

Your Full Tilt Poker account has been permanently closed.

Do not create or use any more accounts on Full Tilt Poker. If you attempt to do so, the account will be closed and any associated funds will also be forfeited.

To protect further investigations, we will not release any evidence in this case.

Our decision in this matter is final and we will not be reviewing it.

I must also warn you that further emails regarding this subject may not receive a response.

Regards,

Finbar
Security
Full Tilt Poker

jakies pomysly z Waszej strony bo moje juz sie skonczyly?

magda25uk
Oldschool Grinder

Jak masz konto podpiete pod PS to zawsze mozesz zapytac admina, czy by nie mogl sprawdzic o co chodzi.
Zawsze szansa, ze podejda z tematem powazniej do partnera biznesowego niz prywatnego klienta jest wieksza.

A nie uzywasz PT/HM, ze ten HH sam nie masz?