Hej
Orientuje się ktoś jak usunąć konto na serwisie FTP?
z góry dzieki za info
Jeśli jesteś w 100 % pewny że chcesz je usunąć będziesz musiał skontaktować się z ich supportem. Innej opcji nie ma, przynajmniej ja sobie nie przypominam.
Ale jezeli usuniesz i spowrotem zrobisz sobie nowe konto otrzymasz bana ;]
A jezeli im powiesz ze chcesz tak zrobic (np: podpiac konto pod PS ) to sie nie zgodza zapewne ;]
Pozdro
Witaj
Tak jak już napisał animus, musisz kontaktować się z supportem Full Tilt Poker.
Jeśli nie chcesz tam teraz grać, lepiej założyć czasową blokadę.
Nie ma sensu zamykać sobie możliwości powrotu.
Pozdrawiam
Chyba było kilka przypadków, że ludzie pisali do supportu z prośbą o podpięcie już istniejącego konta do PokerStrategia i się godzili... ♠_thumbsup:
(bo mnie mam, że o to chyba chodzi
- po co usuwać swoje konto?:P )
Piszesz do nich i zamykasz. Masz do tego prawo i założyć od nowa też. Tylko przed ponownym założeniem konta musisz najpierw zapytać support o to czy miałeś tam konto bo nie pamiętasz. Odpisują, że możesz zakładasz. Odpisują, że miałeś i możesz je przywrócić trudno przywracasz. Nie znam ich procedur i nikt na forum Ci tego dokładnie nie powie bo musiałby pracować w FTP ale to jest najrozsądniejsze rozwiązanie. No i oczywiście nie piszesz o ponowne otwarcie na drugi dzień po zamknięciu.
Napisane przez shovi
Chyba było kilka przypadków, że ludzie pisali do supportu z prośbą o podpięcie już istniejącego konta do PokerStrategia i się godzili... ♠_thumbsup:
(bo mnie mam, że o to chyba chodzi- po co usuwać swoje konto?:P )
Shovi pewnie dobrze domniemujesz.
Jak były przypadki podpięcia konta to niech ktoś z moderatorów je w końcu opisze i zaznaczy bo co rusz widzę tematy w tym stylu.
Witam Serdecznie
Istnieje zablokowanie konta przez FTP - tyczy się to przeważnie hazardzistów, którzy tracą całe majątki ponieważ nie mogą powstrzymać się od grania.
Jeżeli chodzi o usunięcie jest to nie możliwe ponieważ dochodziło by do licznych oszustw, przeważnie nadmierne wykorzystywanie bonusów first depo, dlatego też Room ma konta aktywne żeby w przypadku usiłowania powtórnej rejestracji osoba nie mogła założyć konta na Swoje dane.
Mały przykład :
Grasz no NL 400 bonusy to dla Ciebie "kaszka z mleczkiem" obleciałeś wszystkie roomy i co teraz ??? usuwasz konta zmienisz IP poprzez zmianę Operatora Internetowego i rejestrujesz się jeszcze raz.
P.S Osoby które nie mogą uzyskać najwyższych statusów na roomach
Dlatego Moim zdaniem konta nie są usuwane, ponieważ dzięki temu są zachowane Twoje dane osobowe, które nie mogą być użyte kolejny raz.
Jeśli zablokowałeś konto mogą ci je jedynie odblokować, ponieważ jaki cel by był w tym żeby mieli Ci pozwolić założyć nowe zupełnie konto skoro cały czas mają dostęp do starego.
Z poważaniem
Mienso24 ♠_cool:
Napisane przez Mienso24
Witam Serdecznie![]()
Istnieje zablokowanie konta przez FTP - tyczy się to przeważnie hazardzistów, którzy tracą całe majątki ponieważ nie mogą powstrzymać się od grania.
Jeżeli chodzi o usunięcie jest to nie możliwe ponieważ dochodziło by do licznych oszustw, przeważnie nadmierne wykorzystywanie bonusów first depo, dlatego też Room ma konta aktywne żeby w przypadku usiłowania powtórnej rejestracji osoba nie mogła założyć konta na Swoje dane.
Mały przykład :
![]()
Grasz no NL 400 bonusy to dla Ciebie "kaszka z mleczkiem" obleciałeś wszystkie roomy i co teraz ??? usuwasz konta zmienisz IP poprzez zmianę Operatora Internetowego i rejestrujesz się jeszcze raz.
Dlatego Moim zdaniem konta nie są usuwane, ponieważ dzięki temu są zachowane Twoje dane osobowe, które nie mogą być użyte kolejny raz.
Jeśli zablokowałeś konto mogą ci je jedynie odblokować, ponieważ jaki cel by był w tym żeby mieli Ci pozwolić założyć nowe zupełnie konto skoro cały czas mają dostęp do starego.
Z poważaniem
Mienso24 ♠_cool:
Powiedziałem wszystko w tym temacie. Napisałeś litanie a nic nie wniosłeś tylko jakieś oczywiste rzeczy. Jak nie wypowie się tu jakiś wymiatacz, który zna procedury poker roomów od podszewki to nie ma sensu tu więcej spamować bo całe sedno tkwi w tym ile te informacje są przechowywane i pod jakim warunkach są kasowane. Nie ma sensu wymyślać kwadratury koła.
Ja zamknąłem konta na evereście, 888 i Party jak kiedyś je otworzę z powrotem to na pewno opisze na forum z czym to się wiąże. Czy to było prawdziwe zamknięcie czy tylko uśpienie jeszcze nie sprawdzałem zresztą dajcie mi maila do everka to napisze i zapytam czy mogę tam założyć konto od nowa.
Napisane przez PyqPyk
A jakie oni mają procedury to nie dowiemy się inaczej jak pisząc do nich maila![]()
Nie zrozumiałeś o co chodzi bo wątpię, że by support napisał Ci ile i jakie dane przechowuje o swoich graczach.
No tego to wiem że nie napisze
myślałem bardziej o informacjach dla gracza co ma dalej robić z dana sytuacją
Napisane przez PyqPyk
No tego to wiem że nie napiszemyślałem bardziej o informacjach dla gracza co ma dalej robić z dana sytuacją
No właśnie sam poker room nic nowego nie wymyśli standardowo odpisze, że się nie da podpiąć jeżeli na danym koncie był już depozyt real money nawet samo Poker Strategy nie może udzielać informacji jak podpiąć istniejące konto.
Mimo to jest dużo takich graczy, którzy nie mają podpiętych kont i przez to tracą możliwość ulepszania swojej gry a nie chcą przenosić się na inną platformę.
Gdyby ktoś wiedział jak w majestacie prawa to obejść nie narażając się na zablokowanie konta to mógłby się podzielić tą wiedzą bo jakaś legalna możliwość na pewno jest.
A co jeśli np. założyłem konto na FTP i nie wpisałem kodu PokerStrategy na bonus. Na konto nigdy nie wpłacałem żadnych pieniędzy ani nigdy z niego nie korzystałem, zakładam drugie konto na tamtym zmieniam dane, w nowym wpisuje kod i dane prawdziwe (takie jak na początku na tamtym koncie). PokerStrategy przelewa mi moje 50 $ ? Jak to się dzieje w takim wypadku.
Tak się dzieje, że oni zapewne pamiętają twoja historię zmian danych i dostaniesz bana.
No to pytanie co teraz zrobić w takim wypadku... W sumie przez tamto konto nie przewinęły się żadne pieniądze, nie mam pojęcia co dalej z tym zrobić.
W takim przypadku trudno coś z tym zrobić i będziesz musiał zostawić tamto stare konto. Późniejsze przypisanie nie jest możliwe, a próba założenia nowego konta może skończyć się dożywotnim banem na FTP.
Kapitał startowy niekoniecznie musisz otrzymać na FTP. Do wyboru masz również inne trzy poker roomy:
Party Poker,
William Hill,
Cake Poker.